עבור לתוכן

מי כבר לקח מסכת אב"ח?

Featured Replies

פורסם

היום הלכתי לקחת מסכת אב"ח מהדואר מה איתכם?

פורסם

*אב"כ, ג'יזס רמת הפורום הדרדרה.

פורסם
  • מחבר

מזה משנה

פורסם

אף אחד לא יתקיף ביולוגית או כימית כי זה אומר שכל העולם יכנס להם לתחת.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שמישהו יודע מה יהיה .

אם לא יהיה נראה לי אני ישים את המסכות בתור פילטרים למארז נגד אבק

פורסם

*אב"כ, ג'יזס רמת הפורום הדרדרה.

למעשה גם זה לא. זו פשוט מסכת מגן.

(רמז: אתם יודעים מה אומר ה-א' באב"כ? האם המסכה יכולה להגן מפני זה?)

פורסם

חלקיקים רדיואקטיביים שיסתפחו לפחמן במקום לריאות שלך?

מן הסתם אם תהיה בנקודת הפגיעה לא הרבה יוכל להציל אותך.

פורסם

שלא נדבר על כך שגם מהרבה חומרים כימיים וביולוגיים המסכה גם לא תעזור

לך בשיט כי גם מגע עם העור יכול להיות מסוכן בהרבה מקרים...

פורסם

מזה משנה

אב"כ - אטומי ביולוגי כימי, כלומר נשק להשמדה המונית. אטומי זה כמובן לא יעזור, וביולוגי וכימי רק אם זה נשימתי וגם זה לא הכל ..

משנה כי בניגוד לfxp המשתמשים פה בגיל דו ספרתי לפחות.

לא לקחתי את המסכה, ממש לא דחוף, הנפילה של הטיל עצמו מדאיגה אותי יותר ממה שיוצא מתוכו.

פורסם

גם במלחמת המפרץ לא טרחתי לשים את המסיכה, ואפילו המשכתי לישון.

יש סיכוי טוב יותר לזכות בלוטו ואני לא רואה אף אחד מתרגש מזה.

פורסם

כנל - אפילו בצבא איכשהו התחמקתי מהקשקוש הזה של מסיכת אב"כ (זקן במשך כל השירות - עוד כמה דקות שינה בבוקר + פטור מאוהל אבכ...).

לדעתי הדבר הזה הוא קישקוש מקושקש. המה גם שאני די בטוח שבאיכות זבל של המסיכות האלו יותר סביר שאני אחנק מחוסר חמצן משאיפת חל"כ.

פורסם

דיי באמת דיי, כל האנשים ה"מגניבים" שחושבים שהם יודעים הכל ולא מאמינים לשום דבר, בבקשה דיי.

גם אם המסכה לא תציל אותך מהכל, גם אם היא תשפר את הסיכוי שלך לשרוד רק באחוז אחד, זה שווה את זה וזהו.

פורסם

דיי באמת דיי, כל האנשים ה"מגניבים" שחושבים שהם יודעים הכל ולא מאמינים לשום דבר, בבקשה דיי.

גם אם המסכה לא תציל אותך מהכל, גם אם היא תשפר את הסיכוי שלך לשרוד רק באחוז אחד, זה שווה את זה וזהו.

אז תחזיק איתך טיטול, כדורים נגד התקף לב, שקית של ליטר דם מהסוג שלך, תחבושות ופלסטרים. זה ישפר את החיי היום יום שלך.

טיטול למקרה שאתה עומד בתור בבנק ובורח לך כבר, ניצלת! -תחשוב איזה המצאה גאונית המצאתי פה!

למקרה שיעקוץ אותך חתול יש לך גם תחבושות ופלסטר בשביל לעצור את הדם!

אם לחשוב כמוך אחי...לא יודע מה יהיה.

הרי תחשוב, אני לא מסטלבת ולא כלום, למה לעזאזל להביא לאזרחים מסכה כשאפשר להביא משהו שהרבה יותר שימושי? זה בדיוק אותו הדבר אם אני יתן לך מקל ללכת איתו ברחוב, הרי אם באמת איזה חתול ירצה לעקוץ אותך, ואתה תביא לו את המקל בראש ויהיה לך הרבה יותר סיכוי לשרוד.

פורסם

jar-of-dirt.jpg

פורסם

המסכות לא נועדו להציל חיים אלא להרגיע את הפניקה בציבור במקרה של מלחמה ולתת לאזרחים תחושה מסוימת של בטחון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים