עבור לתוכן

רישיון נהיגה מגיל 16 ו 9 חודשים?;

Featured Replies

פורסם

נראה לי שהמדינה רוצה להרוג את כולנו מטומטמים שם אחד אחד לא מספיק תאונות שיש כיום ומספר ההרוגים העצום הם עוד רוצים לתת ליליד בן 16 וחצי רכב או בקיצור רישיון להרוג!!!!

וואלה יופי!!!

פורסם

מה אתה קופץ? מלווה חצי שנה (6 חודש).

צעיר חסר אחריות יהיה חסר אחריות גם בגיל 18 הכמה חודשים הבדל האלו לא משנים הרבה אבל התוספת מלווה זה דווקא לא רע בכלל

פורסם

תאונות הם תוצאה של בנאדם אידיוט אחד או יותר שהיה שותף לאירוע. אין לזה קשר לגיל

פורסם

תאונות הם תוצאה של בנאדם אידיוט אחד או יותר שהיה שותף לאירוע. אין לזה קשר לגיל

מחזק ...

אבל תסכים איתי שגם התואונות יגדלו ...

כי בן 16 זה עדיין ילד שאין לו שכל ..וכל מה סבא לו זה לחיצות ומירוצים

ותאמין לי יהיו מספיק כאלה שינהגו גם ללא מלווה ואז אנחנו בצרות !

פורסם

אם הם ינהגו בלי מלווה אז אין שום דבר כבר היום שמונע מהם לקחת אוטו בלי רישיון.

מבחינה חוקית אין הבדל בין הדברים למיטב זכרוני.

אפשר רק לקוות שכל אחד שיעשה את זה יגמור בתוך עמוד כמו האלה מפלמחים מלפני שבועיים.

פורסם

די עם ההנפצות, יש חברה שגם בגיל שלושים ינהגו כמו אידיוטים, ויש כאלו שאם אתה נותן להם את ההגה בגיל 12 יסתדרו יפה.

זה תלוי נטו בבן אדם, מה גם שאתה יכול לקחת קדוגמא את ארה"ב, אני לא יודע את הסטטיסטיקת התאונת שם אבל בינינו אני חושב שזה פחות מפה, ושם ילדים בני 16 נוהגים.

פורסם

הם לא דוגמא ממש טובה, אוליי מותר להם לנהוג אבל אסור להם ללכת מהבית ספר לבית לבד כי זה לא בטיחותי (?!!)

פורסם

מחזק ...

אבל תסכים איתי שגם התואונות יגדלו ...

כי בן 16 זה עדיין ילד שאין לו שכל ..וכל מה סבא לו זה לחיצות ומירוצים

ותאמין לי יהיו מספיק כאלה שינהגו גם ללא מלווה ואז אנחנו בצרות !

אתה יותר מדי מזלזל....

זה מאוד משתנה בין אדם לאדם ההתנהגות בגיל הזה, אבל באופן כללי...אין הבדל משמעותי ב3 חודשים האלה שאפשר להוציא רישיון קודם. וזה פשוט מתווסף לחודשים עם מלווה..

עדיף להוציא רישיון קודם ועם מלווה בכל הזמן הזה מאשר שפחות זמן עם מלווה.

ואני בן 18, אף פעם לא ממש התלהבתי ממהירות ולא נסעתי במהירות שבה אין לי שליטה מלאה על האוטו ובהתאם לתנאי הדרך(חוץ מבשיעורי נהיגה מן הסתם), ותתפלא אבל רוב האנשים בגילי שאני מכיר גם בערך כמוני.

יש כמה דפוקים, והם באמת בעיה רצינית...אבל הם דפוקים בכל מקרה, וכל ההבדל הוא שהם יתחילו להוות סיכון 3 חודשים קודם(עם מלווה)...אבל זה לא משמעותי ולא קשור לגיל.

ולנהוג בלי מלווה זה כמו לנהוג בלי רישיון.

תאמין לי שאותם אלה שנוהגים בלי מלווה נהגו כבר גם לפני שהם הוציאו בכלל רישיון...ככה שזה לא משנה. את המצב.

פורסם

יש עוד זמן... לא לפני 2012 ולא לפני שיאושר התקציב הנדרש.

פורסם

עזבו'תכם, כל דבר שעוד איכשהו עבד במדינה הזאת, הממשלה הנוכחית קוברת בכוונה. תכלס, כל הרפורמה הזאת, הקמת מל"נים ושקרים כלשהם, נועדה לארגן עוד קצת עבודה למקורבים, לקחת ממכם עוד קצת כסף, ולתת אותו לאוצר ולאנשים שגם ככה כבר לא צריכים אותו. המצלמות שהם מתקינים הם מס נוסף. משרד התחבורה בטח שלא דואג לאף אחד מאיתנו.

פורסם

יופי, לא מספיק שהמהירות הממוצעת באילון היא 4 קמ"ש, אז עכשיו אני אצטרך לנסוע ליד ילדים בני 16 וחצי מתלהבים :bash:

פורסם

יופי, לא מספיק שהמהירות הממוצעת באילון היא 4 קמ"ש, אז עכשיו אני אצטרך לנסוע ליד ילדים בני 16 וחצי מתלהבים :bash:

חחחחחח יש בזה משהו אבל מה לא חסר ערסים שפותחים לך ברמזורים ועושים לך

סלאלומים על הכביש אתה מעדיף את זה ?.

בוא נגיד ככה מי שמתחרע ימשיך להתחרע עד שלא תזיין אותו בתחת איזו ניידת

ומי שרוצה להתחרע יתחרע תמיד בלי התלות בגיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים