עבור לתוכן

האם מעבד Q9500 2.83 6 M יתן לי שיפור ניכר מהE6500 במישחקים?

Featured Replies

פורסם

היי

רציתי לדעת אם המעבד Q9500 יתאים ללוח אם +הזיכרונות שלי 667 MZ והאם המעבד הזה יתן לי שיפור ניכר במישחקים יותר מהמעבד הנוכחי שלי , או שאני יכול גם להיסתפק במעבד ‏Core 2 Duo E8400, 3.0GHz ?

רוני

פורסם

במשחקים החדשים שתומכים בריבוי ליבות אתה תראה שיפור משמעותי ו במשחקים שלא תומכים בריבוי ליבות -לא. במחשבה קדימה כל המשחקים שיצאו בעתיד כן יתמכו אז ככה שבגדול התשובה היא כן.

פורסם
  • מחבר

תודה, ראיתי שלך יש את אותו הכרטיס, איך אתה מריץ איתו מישחקים ?

פורסם

מעולה הכל עובד לי על ההגדרות הגבוהות עם פילטרים וה fps גבוה בהכל ... ההבדל בכוח בין המעבדים האלה הוא ענק...

gta iv עובד לי בהגדרות ברירת מחדל לפי המלצות המשחק על 60 fps

פורסם
  • מחבר

תודה, אני מקווה שגם עם הQ9500 אני יקבל אותו דבר, אז אתה אומר שההבדל בין המעבד הנוכחי שלי ל9500 הוא באמת גדול כזה?

השאלה אם מעבד ‏Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz לא יתן לי יותר?

פורסם

היי

לא, לא ,אני לא רואה שום תקיעות במישחקים, פשוט אני מקבל ניקוד נמוך ב3DMARK06 של 13.600 ,כאשר עם כרטיס כזה אני רואה באתרים שמקבלים 21000 נקודות וגם בVENTAGE קיבלתי רק 9400 נקודות , כאשר אחרים מקבלים 18000 נקודות, לכן חשבתי על פלטפורמה של AMD PHENOM 2 X4 965 שבו יהיה לי שיפור ניכר בFPS.

(אני עונה לך בת'רד שלך. תעזוב את הת'רד ההוא לשואל המקורי)

כן, שידרוג למעבד מרובע ליבות יעזור לך ב 3DMARK. בזה אין כל ספק.

אתה צריך להבין שמדובר במבחן סינטטי שבו יש עדיפות למעבד מרובע ליבות. משחקים קיימים הם לא מבחן והם לא ינצלו את כל 4 הליבות 100% מהזמן והעובדה היא שחווית המשחק שלך טובה למרות שהמעבד לך עם שתי ליבות בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים