עבור לתוכן

מדד ביצועים נמוך 5.9 לדיסק HD103SJ סמסונג בחלונות 7

Featured Replies

פורסם

היי,

הדיסק הנ"ל מומלץ בכל המפרטים וגם ברשימת המומלצים כאן בפורום. רכשתי אותו יחד עם מערכת חדשה והתקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE.

שמתי לב שמדד הביצועים של התוכנה מראה רק 5.9 וכשבדקתי את הפירוט הפרטים מסתבר שה-5.9 נובע מהדיסק הקשיח HD103SJ (כל השאר מעל 7) שלטענת חלונות מהירות ההעברה שלו נמוכה.

האם יכול להיות שהדיסק לא תקין? או שזה משהו במדד של חלונות?

כל המחיצות מפורמטות NTFS ב-CLUSTER SIZE שונים בהתאם לתוכן.

האם יש כלי אחר שאיתו אוכל לוודא שהדיסק אכן עובד כמצופה?

תודה

פורסם

הדיסק בסדר גמור.

מה ציפית ממנו? זה אמנם דיסק טוב - אבל הוא עדיין דיסק מכני.

מה גם שהבדיקה של הWINDOWS היא מאוד בסיסית, אתה לא תראה ציונים גבוהים יותר לכוננים מכניים אחרים (באותן מהירויות)

צוואר הבקבוק העיקרי של כל מערכת כיום הוא הכונן הקשיח שההתקדמות שלו לאורך השנים היא האיטית ביותר.

הדור הבא הוא כונני SSD (שם כבר הציון יקפוץ לך - תלוי באיזה SSD מדובר) - אבל המחירים שלהם בהתאם.

וגם שם אל תצפה להרים וגבעות - SSD זול ופשוט (כמו אצלי במפרט) יקפיץ לך את הציון כולה ל5.9.

פורסם
  • מחבר

הדיסק בסדר גמור.

מה ציפית ממנו? זה אמנם דיסק טוב - אבל הוא עדיין דיסק מכני.

מה גם שהבדיקה של הWINDOWS היא מאוד בסיסית, אתה לא תראה ציונים גבוהים יותר לכוננים מכניים אחרים (באותן מהירויות)

צוואר הבקבוק העיקרי של כל מערכת כיום הוא הכונן הקשיח שההתקדמות שלו לאורך השנים היא האיטית ביותר.

הדור הבא הוא כונני SSD (שם כבר הציון יקפוץ לך - תלוי באיזה SSD מדובר) - אבל המחירים שלהם בהתאם.

וגם שם אל תצפה להרים וגבעות - SSD זול ופשוט (כמו אצלי במפרט) יקפיץ לך את הציון כולה ל5.9.

זה היה פשוט תמוה שהמערכת נותנת רף יותר גבוה לדיסק. אם זה אכן המדד שהם נותנים לכל דיסק דומה אז יש להם בעיה מבחינת הגדרת הציפיות של המערכת. בשביל חווית השימוש של מערכת ההפעלה לא הייתי מצפה שתהיה דרישה ל-SSD כי הוא לא באותן רמות מחיר כמו המרכיבים האחרים.

זה יוצר רושם מוטעה שאולי משהו לא בסדר בחומרה או שהמערכת לא ממש במיטבה.

תודה

פורסם

פשוט תתעלם מהמדד המפגר הזה

הוא די טיפשי, ולא מעיד הרבה על המציאות

ואגב, אני עם אותו דיסק קשיח וגם מקבל 5.9, אז זה לא משהו ספציפית אצלך.

והערה לעתיד - אין צורך לצטט את התגובה שישירות מעלייך

פורסם

כנ"ל. אותו דיסק, אותו ציון. הציונים הגבוהים נשמרים לSSDים.

פורסם

רב ה HDD מקבלים 5.9 , אולי הרפטור מקבל 6.1 לא שזה משנה - זה כולה ציון..

פורסם

איזה ציון הRAID SSD שלך מקבל?

פורסם

כנ"ל אני 5.9

פורסם

עם SEAGATE בן 3 שנים בנפח 250GB מקבלים בדיוק את אותו ציון - 5.9. חבר שלי עם SSD זריז מקבל שם 7.1 לסיכום בערך כל קשיח 7200RPM מקבל שם 5.9.

פורסם

כנ"ל 5.9 חחח המעבד והזיכרון שלי על 7.4 נחמד לא?

פורסם

אל תשווה

ואחרי OC :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני גאה ב955 הוא ממש לא רחוק משלך להתחשב בזה שקניתי את המחשב לפני שנה פלוס :] בוא לא נציין את הציון של הכרטיס מסך שלי חח אבל אך הארדיסק שך קבל ציון חולה כזה?

פורסם

אני גאה ב955 הוא ממש לא רחוק משלך להתחשב בזה שקניתי את המחשב לפני שנה פלוס :] בוא לא נציין את הציון של הכרטיס מסך שלי חח אבל אך הארדיסק שך קבל ציון חולה כזה?

תמורת 400$ ל 100GB גם אצלך :)

פורסם

ישך 1600 שקל בשבילי? חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים