עבור לתוכן

ספק למחשב P4 עד 150 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הספק של המחשב הישן שלי שבק חיים

המחשב הוא P4, וכל הספקים החדשים באים הם חיבורי SATA ועם 2 חיבורים ישנים בלבד

ישנו גם חיבור ללוח שלא קיים יותר בספקים החדשים

הספק הישן שלי היה 300WATT

אם אפשר ספק זהה עד 150 ש"ח

פורסם

ברוב ה P4 יש חיבור ATX20 אם 20 חוטים וחיבור ATX12 אם 4 חוטים

בספקים החדשים יש חיבור ATX24 אם 24 חוטים וחיבור EPS12 אם 8 חוטים

אבל - בחלק מהספקים החיבור ATX24 מתפרק לחיבור של ATX20 שאתה יכול לחבר ללוח (וחיבור של 4 חוטים שאתה לא מחבר) וחיבור ה EPS12 מתפרק לחיבור ATX12 (וחיבור אחר של 4 חוטים), כך שאתה עדיין יכול לשים אותו ל P4

גם היום בהרבה ספקים יש כמה חיבורים "ישנים" - molex יותר מ 2

ספקים איכותיים אבל בסיסיים - hec ו fsp. חלק מהדגמים של chieftec (יכול להיות שיש להם גם ספקים גנריים לא בדקתי)

ספקים גנריים (הטובים יותר מתוך הגנריים) - ezcool (פחות מומלץ - רק אם אתה לא מוצא ספקים טובים יותר)

ספקים גנריים אחרים (huntkey, codegen, zumax, neo tech, cidev . . .) לא מומלצים - הם לא אמינים, לא בטוח שיתאימו למחשב (גם אם כתוב שהם יותר מ 300 W) ויכולים להישרף סתם ולשרוף את המחשב

כל ספק של 300 W ומעלה מתוך אלה יתאים (כזה שיש לו את החיבורים שאתה רוצה). רוב הסיכויים שלא תמצא היום ספק כזה, אין בעיה לשים ספק גדול יותר

פורסם

אני ימתין לתגובה של דר' קודם כל :xyxthumbs: קשה לי להאמין שהם לא השתפרו בכלל סתכל קצת מחירים ברשת קשה לי להאמין שאפשר לקנות זבל במחירים האלה אני מדבר על הספקים שהם HI END שלהם

פורסם
  • מחבר

בספק הישן יש לי את החיבור שבתמונה המצורפת, שמתחבר ללוח

בספקים החדשים חיבור זה לא נמצא

כיצד אדע איזה ספק יש לו את החיבור הזה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

יכול להיות שהלוח יעבוד בלי חיבור כזה, יכול להיות שהוא יתחמם (לא נראה לי) - אתה יכול לנסות אבל תוודא שאף אחד מהחוטים האדומים והכתומים בחיבור ATX20 לא מתחמם (תבדוק אותם צמוד לחיבור ATX20 אחריי קצת עבודה במאמץ). יש יותר סיכויים שהלוח יתחמם אם זה לוח ללא חיבור ATX12

אתה יכול להעביר את החיבור מהספק הישן לחדש (זה מוריד את האחריות של הספק החדש). חיבורי SATA של 5 חוטים (שיש להם גם חוט כתום) הם טובים כדיי לחתוך אותם ולחבר במקום את החוטים של החיבור הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים