עבור לתוכן

שאלה כללית על משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כשבוע רכשתי את המחשב הבא:

Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET

AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box

Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz

TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e

Cooler Master Elite 310 Blue

ספק Seasonic 430 80 bronza plus

Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ

צורב LG GH22 SATA x 22 Black

קרור למעבד V1 Thermaltake

בהתחלה הייתה מותקנת עליו גרסה זמנית של WIN7 HOME. אני מעדיף את XP על WIN7 ולכן התקנתי

את XP 64 BIT בשביל לנצל את כל הזיכרון שרכשתי.

להפתעתי בעת הפעלת משחק (SETTLERS 7 לצורך העניין) צצו הבדלים בין שתי מערכות ההפעלה.

כשהמשחק פעל ב WIN7 הוא איפשר לי להגדיר את הגדרות הוידאו על הרזולוציה הכי גבוהה ובהגדרות

הכי טובות. ב WIN XP לפתע הוא לא איפשר לי להגדיר אפשרויות מסוימות על האפשרות הכי גבוהה.

בטענה שכרטיס המסך שלי אינו מתאים להן, למרות שב WIN 7 לא הייתה בעיה עם הכרטיס.

את הרזולוציה הוא איפשר לי להשאיר על הכי גבוהה.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני מבין שWIN 7 מנצל את החומרה שלי יותךר טוב מXP למרות שחשבתי

ש XP תהיה מערכת יותר קלילה.

אנא עיזרו לי להנות כמה שיותר מהמחשב הנ"ל. מבחינתי אתקין שתי מערכות הפעלה וכשארצה לשחק

במשחקים אפעיל את ה-7 ובשאר הזמן אשתמש ב XP. (אני פשוט ממש מעדיף את ה XP על ה-7).

למרות שממש הייתי שמח לגלות שישנה דרך לעבוד רק עם XP ולהנות מהחומרה כמו ב 7.

תודה לכל מי שעוזר.

פורסם

כרטיס המסך שלך תומך בDX10, אבל בXP המקסימום זה DX9.

מיקרוסופט רוצים שאנשים יחליפו מערכת הפעלה כל שנתיים בדיוק כמו שהם מחליפים חומרה.

אין דרך לעקוף את זה.

פורסם

לא נראה לי הגיוני שבגלל שהוא יכול להריץ רק DX9 אז הוא לא יכול לשים את הרזולוציה והגדרות הכי גבוהות. אם זה קשור אז זה בעייה ספציפית למשחק. תנסה משחקים אחרים, ואם גם בהם יש לך בעיות אז לדעתי יש יותר סיכוי שלא התקנת את הדרייברים של הכרטיס מסך כמו שצריך.

בינתיים בחלק גדול מהמשחקים אין הבדל גדול בין DX9 ל-DX10/11, ובלא מעט משחקים חדשים אין הבדל בכלל כי לא טרחו להשתמש בכלל ב-DX10/11.

פורסם

galzohar, אתה טועה. אכן אין קשר בין גרסת הDX לרזולוציה, אבל ועוד איך יש קשר להגדרות גראפיות גבוהות. הם הגדרת הHIGH לא עושה שימוש בDX10 אבל הגדרת הVERY HIGH כן, וזה מצב נפוץ למדי, האחרונה לא תהיה זמינה תחת DX9. בלא מעט משחקים ישנו אפילו קובץ הפעלה שונה להרצה תחת DX9 וDX10, ובמשחקים אחרים ניתן לראות במסך ההגדרות הגראפיות אזכור מפורש לDX10 בחלק מהאפשרויות.

פורסם
  • מחבר

חששתי שזו הסיבה. ה DX. אבל לא התקשיתי להאמין שה DX הכי מתקדם לא יעבוד ב XP.

אז מה ההצעה ? להתקין WIN 7 בשביל ה DX ? אין דרך שהוא יפעל ב XP ?

פורסם

בשביל DX10 או DX11 אתה חייב להחליף מערכת הפעלה.

פורסם

עזוב, זה מתחיל ב- DX10 שתראה שלא תוכל להשתמש ונגמר בהרבה דברים אחרים בעתיד שתראה שגרסאות מתקדמות של חלונות יכולות לעשות ושלך לא. חוץ מזה, להתקין WinXP x64 ממש לא מומלץ, יהיו לך הרבה בעיות איתה בתאימות של תוכנות ומשחקים. תתקדם, תתקין Vista x64/ Win7 x64, אין לאן לברוח מזה.

מניסיון שלי; הייתי עם XP הרבה מאוד שנים, קניתי מחשב חדש ורציתי להתקין XP, כי לא הכרתי דבר אחר. ניסיתי Vista, ומשם אפילו לא התקדמתי ל- 7, כי לא אהבתי את העיצוב, אבל זה שולי. מתרגלים לזה.

פורסם
  • מחבר

סבבה. תודה לך על העזרה.

פורסם

האפשרות הזאת היא כאב ראש נוראי ביותר. כמות הבעיות שתיתקל בהם תהיה עצומה.

כמו שכתבתי מיקרוסופט רוצים שאנשים יחליפו מערכת הפעלה כל שנתיים ואין דרך לעקוף את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים