פורסם 2010 בנובמבר 2014 שנים שלום אני צריך תוכנה להפעלת המצלמה והמקרופון במחשב נייד חדש שרכשתי אבל שיכולה להקליט גם .תודה
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים היה עוזר אם היית מציין את הדגם כי לרוב היצרים יש באתר שלהם תוכנה שכזו.התוכנה לנייד שלי לדוגמא יכולה לעבוד גם כמצלמת אבטחה והיא תתחיל להקליט כאשר תהיה תזוזה באזור מסויים (בתמונה) שאתה מגדיר.אפשר גם לקבל התראה במייל ברגע שזה קורה ואפילו בצירוף תמונת סטילס.
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים התוכנה לנייד שלי לדוגמא יכולה לעבוד גם כמצלמת אבטחה והיא תתחיל להקליט כאשר תהיה תזוזה באזור מסויים (בתמונה) שאתה מגדיר.אפשר גם לקבל התראה במייל ברגע שזה קורה ואפילו בצירוף תמונת סטילס.חזק!!!
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים חזק!!!גם WebCam Surveyor עושה את זה..אם תלך לאתר של התוכנה הזו, תראה שיש לה המון פיצ'רים טובים.naoriko:לגבי מדריך, אתה מתכוון מדריך בעברית?אני מסתדר עם תוכנות באנגלית, אז אין צורך, אבל תודה רבה!!
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים naoriko:לגבי מדריך, אתה מתכוון מדריך בעברית?אני מסתדר עם תוכנות באנגלית, אז אין צורך, אבל תודה רבה!!
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים שלוםנכנסתי לכאן אחרי כמה זמן פשוט כי זו תוכנה ממש מגניבה!נאוריקו, רציתי לשאול אותך יש לך עוד תוכנות מגניבות?(לא בהכרח בתחום הזה, אלא כל דבר..)תודהcard
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.