עבור לתוכן

דרסו לי את הכלב

Featured Replies

פורסם

עוד מדברים לי כאן על נזק שהכלב יכל לגרום לרכב??!!

נזק עקיף, לא ישיר. לדוגמה-

כלב רץ לכביש, הנהג מנסה להימנע מהכלב, עושה פעולה קיצונית מדי, הרכב ניזוק (ובמקרה היותר גרוע, גם הנהג)

מצד אחד זו אשמתו של הנהג, כביכול. הוא ניסה להימנע מלפגוע בכלב ולכן נהג בצורה מסוכנת ו/או הפר חוקי תנועה. זה מבחינת החוק.

מבחינת מקרה בשטח, ברור שזו אשמתו של הבעלים של הכלב שנתן לו לרוץ לכביש ולא קשר אותו. אבל במקרה כזה, אם יש בעלים אחד של כלב שיהיה מוכן לשלם את הנזק שנגרם לאוטו, אני צנצנת.

• תגובות 65
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
יש לי חבר שהכלבה שלו נדרסה אחרי 14 שנה שהיא מטיילת לא קשורה

אני במקום הכלב הייתי מעדיף 14 שנים לא קשור מ 20 קשור

פורסם

אם אני לא טועה. יש עיריות שנותנות קנס על הסתובבות עם כלב לא קשור.

פורסם

באותה צורה, זה כמו לאמר שצריך להוליך ילדים אם אזיקים כדיי שלא ירוצו לכביש. צריכים להבין מה הצרכים של יצור חי, ומה המחויבות של נהג רכב. נהג שהיה פוגע בתמרור היה משלם קנס, אבל תמרור ניתן להחליף ויצור חי לא

שאני עם הילד שלי ליד כביש אני מחזיק אותו ביד היטב ומחנך אותו יום-יום לגבי הסכנות שיש בכביש.

תמרור לא רץ לך לתוך הכביש עם כל הכבוד.

בשכונה של ההורים שלי (שכונה של בתים פרטיים) יש מנהג מגונה לשחרר את הכלבים בבוקר ובערב (לבעלים כנראה אין כוח לקחת אותם לטיול ו/או לא רוצים שהכלב יחרבן בחצר). הכלבים משוטטים על המדרכות והכבישים ולחלקם יש נטיה אובדנית להסתער אל מתחת לגלגלים של מכונית שפולשת לטריטוריה שלהם. אני מודע לבעיה הזאת ונזהר כשאני נוהג שם

מבחינתך - פגיעה בבע"ח בגובה 20-30 ס"מ שמזנק אל הכביש במהירות גדולה היא אוטומטית אשמת הנהג?

הבעיה היא חד וחלק של בעלי הכלבים בעניין זה.

זאת ועוד - למרות שאני חובב כלבים, אני מדרג את סדרי העדיפויות שלי באופן מאוד ברור. אם כלב מזנק לי בין הגלגלים ואין לי אפשרות לבלום או להתחמק באופן בטוח, אני לא מתכוון לסכן את עצמי ואת שאר היושבים ברכב למענו.

פורסם
  • מחבר

אם כלב מזנק לי בין הגלגלים ואין לי אפשרות לבלום או להתחמק באופן בטוח, אני לא מתכוון לסכן את עצמי ואת שאר היושבים ברכב למענו.

יודע מה, אם הילד שלך יזנק לי על הכביש ולא יהיה לי אפשרות לבלום או להתחמק באופן בטוח, אני לא מתכוון לסכן את עצמי גם כן.

ולא צריך להתווכח - "מה אתה משווה בכלל אדם לכלב?

לכלב יש חיים בדיוק כמו לבן אדם.

פורסם

עם כל הצער והבאסה, אתה טמבל.

גם כי הכלב לא היה קשור, וגם כי לא דפקת מכות לאותו בחור.

פורסם
  • מחבר

אחי מאיפה אני אמור לדעת שהוא חייב להיות קשור, ניידות רואות אותי ככה איתו לא היו אומרות כלום. רק פעם אחת אמרו לשים רסן ומאז אני תמיד שם.

מכות, כן בוא נדפוק לו מכות וגם נשלם לו על זה. אין לי בעיה לשרוף לו את האוטו, אבל משתדל לא להגיע למצבים עאלה.

מכות ומעשים כאלו בכלל צריך לעשות רק אם אין בררה =]

פורסם

זה ממש היה פותר את כל הבעיות.

פורסם

מה גם שזה סותר אחד את השני..

פורסם

זה ממש היה פותר את כל הבעיות.

אתה לא חושב בארבעה מימדים.

ל Overshot היו מגפי טורבו והוא הצליח להשיג את הנהג.

פורסם
  • מחבר

:hi:

איך זה שלא....למר OVERSHOT יש OVERSHOES :xyxthumbs:

פורסם

דאממ כל החוקים העירוניים, כלב הוא יצור חי וצריך לרוץ ולקפוץ בחופשיות בכל מקום שניתן

אם יש בסביבה כביש אז כן צריך למנוע מהכלב להגיע לכביש באחת מ 2 השיטות :

אילוף הכלב (מומלץ)

רצועה

אבל במקרה הזה האיזור של הכביש לא אמור להיות המקום בילוי הקבוע של הכלב. צריך למצוא מקומות רחוקים יותר מהנכביש שבהם כן ניתן לשחרר את הכלב, ולעשות את זה בכל פעם שיוצאים איתו לטייל

ודאממ 2, כלב שאינו נושך לא צריך רסן לא משנה מה החוקים העירוניים אומרים (שוב, רוב מי שכותבים את החוקים האלה הם מי שמפחדים מציוואוה). כלב שנושך צריך לאלף שיהיה רגוע, ואחריי זה כל האמצעים האחרים

פורסם
  • מחבר

בכוונה עשיתי מהפיטבול שלי פודל. הוא חברותי וידידותי :)

אני ימנע מלנוע איתו בכלל בכבישים.

פורסם

דאממ כל החוקים העירוניים, כלב הוא יצור חי וצריך לרוץ ולקפוץ בחופשיות בכל מקום שניתן

הדיון הזה התחיל מכלב שהוא יצור חי וצריך לרוץ ולקפוץ לכביש.

פורסם

ניגשתי לבן אדם והוא שילם את מלוא הסכום בלי להתווכח.

תודה רבה לכל מי שעזר.

אחרי מה שאמרו לך כאן היה לך עוד את האומץ ללכת לבנאדם, שברור שלא ידע את התקנות בנושא ורק כי לא רצה להסתבך עם החוק, ולבקש ממנו לשלם? אתה דוחה אותי. כלב זה לא נמלה, עולה כסף להחזיק אחד, והרבה. אתה אמור לדעת את זה. איך יכולת לעשות דבר כזה?

נו, קדימה, שמישהו יצטט אותי ויגיד משהו על זה שהנהג היה חרדי ופחד מהחילוני שבא לבקש ממנו כסף, הרי החרדי לא יודע כלום על החוק, שונא את המשטרה ומוסדות המדינה, ורק רצה להרגיע את הפרשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים