עבור לתוכן

דרסו לי את הכלב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עדייו, HIT & RUN לא אמור להיות חוקי פה בארץ, אבל כנראה שזה ככה.

• תגובות 65
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תסתכל על הצד הטוב

תשמח שהרגל נשארה מחוברת לגוף

פורסם
  • מחבר

תסתכל על הצד הטוב

תשמח שהרגל נשארה מחוברת לגוף

כן אחי, זה מה שהכי חשוב מכל דבר אחר, שהבול שלי חיי :)

ברוב המקרים הכלב היה מת, ואז לא הייתי מוצא לעצמי מקום.

נלמד מטעיות ובחיים יותר לא נטייל איתו כשהוא לא קשור :)

פורסם

עדייו, HIT & RUN לא אמור להיות חוקי פה בארץ, אבל כנראה שזה ככה.

בתור אחד שגם כלבו נדרס (ונשאר בחיים מעל 13 שנים שיזכה לחיים ארוכים) אתה ורק אתה אשם. אם הכלב לא היה קשור אין לך מילה בנושא. למה? ככה. אם אכפת לך ממנו תחזיק אותו על רצועה. יתרה מזאת, אם כלבך היה גורם נזק לרכב בעל הרכב יכול לתבוע אותך בגין הנזקים לרכב.

פורסם

לא הבנתי רק למה אתה מציין את העובדה שהנהג "דתי חרדי", יש מצווה של לדרוס כלבים שלא ידעתי עליה?

אולי חרדים בכוונה תחילה מנסים לדרוס כלבים ובגלל זה יש עילה לתבוע אותו?

פורסם
  • מחבר

תרגע, בסך הכל תיארתי את הנהג. אם זה היה ערבי הייתי אומר ערבי, אם זה היה צרפתי הייתי אומר צרפתי.

פורסם

תגיד מה אתה רוצה?

לא קשרת את הכלב שלך, לא שמרת עליו, זבש"ך.

תפסיק לחפש אשמים. תגיד תודה שהכלב לא גרם לנזק לאוטו, כי אתה היית משלם יותר לבנאדם אחרי שהיה תובע אותך על הנזק.

עדיף לך לסתום ת'פה, לטפל בכלב ולשכוח מי זה הבנאדם בכלל, כי ממנו לא מגיע לך לראות פרוטה.

פורסם
  • מחבר

ניגשתי לבן אדם והוא שילם את מלוא הסכום בלי להתווכח.

תודה רבה לכל מי שעזר.

פורסם
בקיצור, הבנתי, הכלב לא היה קשור וזה אשמתי, ולא ניתן לעשות שום דבר בנושא.

חוקי העזר (במקרה הזה, שנכתבו בידי אנשים שלא מכירים חיות וחושבים שציואוה זה כלב שמסוגל לטרוף בנאדם) נכתבו לבטיחות בני האדם, לא בטיחות הכלב

תקנה מחסום פה בגודל מתאים לכלב שלך, תשחוק אותו קצת, יש סיכוי שמחסום פה יכול להחליף רצועה לפי החוק

החלמה מהירה לכלב, משפט ארוך לנהג

פורסם

ניגשתי לבן אדם והוא שילם את מלוא הסכום בלי להתווכח.

תודה רבה לכל מי שעזר.

אני מאוד מקווה שזו האמת ומאוד שמח בשבילך !!

ולכל הנבלות.. u mad?

היה צריך לפגוע בכם ולברוח.

דוחים..

חוקים ותקנות אתם אומרים לי... הבנאדם עשה טעות הכלב שילם אבל לפחות אותו הנהג יכל לעצור ולעזור להם.

עוד מדברים לי כאן על נזק שהכלב יכל לגרום לרכב??!! ואומרים לאיש לסתום את הפה..

אפשר לומר : לא ידידי לצערנו הטעות שנעשתה היא שלך . לא תוכל להאשים את הנהג.

ולא לשכוח - לכל כלב בא יומו :)

פורסם
אתה לא החזקת את הכלב קשור

באותה צורה, זה כמו לאמר שצריך להוליך ילדים אם אזיקים כדיי שלא ירוצו לכביש. צריכים להבין מה הצרכים של יצור חי, ומה המחויבות של נהג רכב. נהג שהיה פוגע בתמרור היה משלם קנס, אבל תמרור ניתן להחליף ויצור חי לא

פורסם
  • מחבר

מדברים לי כאן על נזק שהכלב יכל לגרום לרכב. ואומרים לאיש לסתום את הפה..

תודה רבה על תמיכתך אחי, אבל לרוב זה הדבר האמיתי פה בארץ, לכן אני לא נכנס לזה אפילו, כי זה לא יגמר :)

תקנה מחסום פה בגודל מתאים לכלב שלך, תשחוק אותו קצת, יש סיכוי שמחסום פה יכול להחליף רצועה לפי החוק

החלמה מהירה לכלב, משפט ארוך לנהג

תודה רבה לך!

הכלב שלי תמיד עם רסן כשאני מטייל איתו...

אני והבן אדם לא נגיע לבית משפט. הסתדרנו בלי זה :)

פורסם

באותה צורה, זה כמו לאמר שצריך להוליך ילדים אם אזיקים כדיי שלא ירוצו לכביש. צריכים להבין מה הצרכים של יצור חי, ומה המחויבות של נהג רכב. נהג שהיה פוגע בתמרור היה משלם קנס, אבל תמרור ניתן להחליף ויצור חי לא

לא, צריך לשמור על ילדים, לא לקשור אותם עם אזיקים. אם ילד קטן מתפרץ לכביש ונדרס הוריו אשמים לא פחות מנהג דורס. (בתנאי שהוא לא היה שיכור עם רישיון בתקוף ולא נהג במהירות מופרזת) זוכר את אמיר בלחסן? דורסיו קיבלו 3 שנות מאסר רק כי ברחו. אם לא היו בורחים היו מקבלים הרבה פחות.

חוץ מזה נהג שפוגע בתמרור עבר על החוק. במקרה הזה פותח הדיון עבר על החוק.

פורסם

אני חושב שהוא היה צריך לעזור עם ההוצאות רק בגלל שהוא ברח. כל השאר די אשמה שלך, אני מקווה שאתה מבין שזו באמת אשמה שלך ולא שלו (שהכלב נדרס, זאת אומרת. אשמתו שהוא ברח ועל זה אני חושב שמגיע לך פיצויים).

בכל מקרה אני שמח לשמוע שהמקרה נגמר על הצד הטוב ביותר, מקווה שגם השיחה איתו לא הייתה קשה או בצעקות/איומים וזה ^_^

פורסם

לא נשמה, הוא רץ לחברה שלי שבדיוק יצאה מהבית.

אם אתה אוהב את הכלב שלך תדאג שהוא תמיד יהיה קשור כי זה עניין של זמן, זה יכול לקרות מחר, עוד חודש או עוד 5 שנים, מספיקה שניה שמשהו

יסיח את דעתו בזמן הלא נכון וזה נגמר באסון, אל תתפתה לשחרר אותו. יש לי חבר שהכלבה שלו נדרסה אחרי 14 שנה שהיא מטיילת לא קשורה.

זה נשמע כאילו הכלב שלך יצא בנס מהסיטואציה.

שמור עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים