פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים הייהשאלה כזו:יש לי ראוטר (לא מחובר לאינטרנט) שאליו מתחבר דיסק קשיח ניידהמחשב מתחבר אלחוטי לראוטרניסיתי להעביר קבצים מהמחשב לדיסק קשיחקצב ההעברה היה בין 700 ל-800 קילו בית (במשך הרבה זמן לא עבר את זה).יש למישהו מושג מה הבעיה? מה אפשר לעשות?המרחק דיי קטן בין הראוטר למחשבכשאני מחבר את הדיסק ישירות למחשב זה עובד יופיאין שום קירות שמפרידים בין הראוטר למחשב....תודה.
פורסם 2010 בנובמבר 1915 שנים יש לי הרגשה שזו ההגבלה של הנתב.כשאתה מחבר את ההארד דיסק לאחד המחשבים ומשתף דרכו, המהירות משתפרת?
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים מחבר יש לי הרגשה שזו ההגבלה של הנתב.כשאתה מחבר את ההארד דיסק לאחד המחשבים ומשתף דרכו, המההירות משתפרת?כןפלאים.יכול להיות שזה משהו בהגדרות של הנתב? בחוברת אין על זה כלום
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים לא, אאל"ט ההגבלה נובעת ממהירות המעבד של הנתב, שלא מסוגל להתמודד עם מהירות העברה גבוהה דרך חיבור ה - USB.
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים מחבר לא, אאל"ט ההגבלה נובעת ממהירות המעבד של הנתב, שלא מסוגל להתמודד עם מהירות העברה גבוהה דרך חיבור ה - USB.שוב, דרך חיבור ה-USB זה עובד סבבה לגמרי. (כשאני מחבר את המחשב ישירות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.