עבור לתוכן

Fujitsu Lifebook AH530-10- רכשתי אותו והוספתי סטיק של 2GB זכרון- (עדכ&

Featured Replies

פורסם

כמו שאני רואה את זה יש 3 אפשרויות:

1: הזכרון שקניתי אינו תואם את הזכרון הקיים.

2: הזכרון שקניתי אינו תואם את הלפטופ בכלל.

3: הזכרון שקניתי פגום.

לדעתי זה 1. ואם אכן זה המצב, הייתי שמח לקבל הכוונה לאיזה זכרון מתאים ללפטופ שלי. (הזכרון שקניתי הוא DDR3 1033 והזכרון הקיים למיטב ידיעתי עובד ב 1066. כל אחד סטיק בודד של 2GB.

הזכרון:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma=true&item=330478031876&si=uJ37HgCZt74Uzpk4%252Bq0XDEOadx4%253D&viewitem=&sspagename=STRK:MEWNX:IT#ht_7379wt_952

המחשב:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&keyword=ah-530-10

תודה לעוזרים.

עדכון+חזל"ש:

1: שמתי לב שבסטיק שקניתי יש סה"כ 8 צ'יפים, ובזה הקיים יש 16(low/high density?).

2: הוצאתי את הקיים, שמתי את החדש במקומו, המחשב זיהה ועלה. שמתי את הקיים בסלוט השני. המחשב עולה ומזהה 4GB(לצערי התקנתי 7 32ביט אז כרגע הוא מזהה ~3GB. נשקול התקנה מחדש של 64ביט).

חזל"ש.

פורסם
  • מחבר

אגיד לך יותר מזה, שיחקתי איתו משחק ב Best Offer ואחרי 3 Counter offers הוא הסכים ל 25.5$ (אולי אפילו יסכים לפחות). סה"כ 26.5$ כולל משלוח. מחיר יפה לכל הדעות.

חוצמזה- כשהזמנתי לקחתי ריזיקה שאולי איכשהו זה לא יתאים ללפטופ. הנחתי שלא תהיה לי בעיה להעיף את זה פה ב Tradezone(במחיר עלות או בין עלות למחיר בארץ).

פורסם

כדאי מאוד לבדוק את הזכרון שתקבל במשך מס' שעות באמצעות Memtest86+.

פורסם

אגיד לך יותר מזה, שיחקתי איתו משחק ב Best Offer ואחרי 3 Counter offers הוא הסכים ל 25.5$ (אולי אפילו יסכים לפחות). סה"כ 26.5$ כולל משלוח. מחיר יפה לכל הדעות.

חוצמזה- כשהזמנתי לקחתי ריזיקה שאולי איכשהו זה לא יתאים ללפטופ. הנחתי שלא תהיה לי בעיה להעיף את זה פה ב Tradezone(במחיר עלות או בין עלות למחיר בארץ).

ואללה יפה :).

מה לגבי לקנות שתיים כאלו ולהעיף ביד 2 את המקורי? הרי הוא מהיר ב-267 Mhz מהזיכרון שבא עם הנייד.

אגב, אולי כדאי לקנות כבר 4 ולשים 6 GB (אם כי זה נראה overkill לנייד).[br]פורסם בתאריך: 19.11.2010 בשעה 01:28:05

כדאי מאוד לבדוק את הזכרון שתקבל במשך מס' שעות באמצעות Memtest86+.

צודק 100%, למרות שהמוכר מצהיר על Lifetime warranty, לא ברור מה ה-brand של הזכרון ואיך הוא מחזיק.

אשמח אם תוכל להריץ אותו ולכתוב איך הלך.

פורסם

כן, הוא נמכר עם "אחריות מוגבלת לכול החיים"-משלוח הזכרון אליהם על חשבון הלקוח.

מצד שני, כשנזקקתי לשירות RMA שלהם לפני כשנה, הוא היה יחסית מהיר.

לגבי הBrand- בד"כ הם מוכרים זכרונות ג'נרים. דג' מCPU-Z לסטיק שלהם מצורפת.

כאשר שאלתי את החנות לגבי נושא הצי'פים, זו התשובה שקיבלתי:

This is a generic brand but if you are bidding for a Brand Name then it can be AUM or TA depending on the availability. They are still third party products.

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן, הוא נמכר עם "אחריות מוגבלת לכול החיים"-משלוח הזכרון אליהם על חשבון הלקוח.

מצד שני, כשנזקקתי לשירות RMA שלהם לפני כשנה, הוא היה יחסית מהיר.

לגבי הBrand- בד"כ הם מוכרים זכרונות ג'נרים. דג' מCPU-Z לסטיק שלהם מצורפת.

כאשר שאלתי את החנות לגבי נושא הצי'פים, זו התשובה שקיבלתי:

טוב לדעת לגבי האחריות.

פורסם
  • מחבר

לדעתי הוא פשוט קנה DDR1 , ואני DDR3. אבל האחריות תקפה לכל סוגי האחריות(ולכן אמר את שלו).

פורסם

ואני בגלל יום לחוץ היום הצלחתי לבלבל בן שניכם :-[.

אז השאלות הם תכל'ס אליך:

1) האם יצא להריץ לך memtest? אני רוצה להזמין אבל הייתי שמח לדעת לפני שהוא עובד אצלך טוב.

2) קראתי במפרט של הנייד שהמהירות המקסימאלית של זיכרון היא Mhz 1066. כך שנראה שאין טעם לקנות זכרון מהיר יותר גם במקום המקורי, או סטיק אחד של 4GB?

פורסם
  • מחבר

1: לא יצא לי. אני מריץ כעת. (אם יהיו שגיאות אני אעדכן). בכל מקרה גם אם יעבור חלק זה לא אומר בהכרח שגם בזכרון שאתה תקנה זה המצב.

2: אני לא מבין גדול(או לא מעודכן שנים רבות בנושא), אבל ככל הידוע לי מהירות הזכרון קשורה למהירות הלוח אם+מעבד.

במקרה שלי מן הסתם הזכרון יעבוד במהירות האיטית יותר של הסטיקים. לדעתי זה מה שיקרה גם עם שניים במהירות 1333. בבקשה תקנו אותי אם אני טועה.

בכל מקרה, אין לי מושג איזה לפטופ יש לך (כמו שלי?) אבל אני לא רואה הבדל גדול בביצועים.

פורסם

לדעתי הוא פשוט קנה DDR1 , ואני DDR3. אבל האחריות תקפה לכל סוגי האחריות(ולכן אמר את שלו).

כן, DDR רגיל.

כיוון שאלו זכרונות ג'נרים ,עם רמת בקרת איכות לא ידועה. נאלצתי להשתמש באחריות של המוכר הזה ולכן הגבתי.

2. אני לא זוכר אם Memtest86 עוצרת את הבדיקה באופן אוטמטי. אם לא- תריץ אותה במשך לילה שלם לפחות.

ייתכן והזיכרון שsilky קיבל תקין והזיכרון שתזמין לא יהיה תקין- הכול יכול להיות.

פורסם

ניסיתי לקנות את הזיכרון, המוכר מסרב משום מה לשלוח לארץ הקודש.

יש מישהו אחר עליו אתם יכולים להמליץ, שאפשר לקנות ממנו?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי. קנית(אם כן , באיזה מחיר?)?

הרי ישראל מופיעה במדינות שהוא שולח אליהן(ואני בטח שלא עשיתי לו קשיים), והרי הזמנתי לפני כשבועיים.

מוזר.

פורסם

לא הבנתי. קנית(אם כן , באיזה מחיר?)?

הרי ישראל מופיעה במדינות שהוא שולח אליהן(ואני בטח שלא עשיתי לו קשיים), והרי הזמנתי לפני כשבועיים.

מוזר.

מכיוון שהוריד את ה-best offer, פניתי אליו למייל עם הצעה, וקיבלתי בחזרה תגובה שהוא כבר לא שולח לארץ.

במקביל נתתי לו best offer על זיכון של ברנד (שעולה 10$ יותר), וגם שם קיבלתי אותה תשובה.

פורסם

החברה הזאת פועלת תחת מס' שמות של מוכרים. נסה לחפש את המוצר גם דרך ה"מוכרים":

http://myworld.ebay.com/koybe-inc/

http://stores.ebay.com/smilentango

הם שינו את כול המכירות. נסה לשלוח מייל וציין שאתה מוכן להוסיף כסף למשלוח מבוטח- אולי זה יעזור.

מצד שני, זכרונות ,לכאורה של קינגסטון ושל חברות אחרות נמכרים בכ-39$

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים