עבור לתוכן

איפה אפשר לקנות COD:BO זול?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

רציתי לשאול אתכם, האם $60 שבסטים זה מחיר הזול ביותר לארץ?

אם אני קונה משחק ב EBAY אני משלם מכס ומע"ם?

תודה מראש על תשובתכם. מאוד רוצה לנסות אותו אבל $60 זה יקר מאוד בשבילי

פורסם

sucks being you.

פורסם

תכסוך 230 שקל ותקנה בסטים הכי זול והכי בטוח משלם מתקין ובהצלחה.

עד שתכסוך את הכסף כל הבעיות האפשריות יתוקנו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה SUPER SONIC. טוב לראות שיש פה גם אנשים נחמדים שעוזרים.

אני פשוט לפני חודש קניתי MEDAL OF HONOR ועכשין עוד 230 ש"ח על COD זה לא כל כך פשות בשבילי.

אולי אתה יודע תשובה לשאלה שלי מספר שתיים. אם קונים משחק בחו"ל מה משלמים במכס: מכס ומע"ם או רק מע"ם?

פורסם

תלוי, על DVD ומשחקי טלביזיה יש מס של 34 ו27.5% בהתאם, אם לא יהיה לך מזל וזה יפול על אחת מהקטגוריות הללו תשלם.

ושוב הסיכוי שתמצא את זה בפחות מ-60 דולר עם משלוח הוא אפסי, ואם 230 שקל זה כבד לך במקום לחסוך כדאי לך לחשוב על מה אתה מבזבז את הכסף.

פורסם

תודה SUPER SONIC. טוב לראות שיש פה גם אנשים נחמדים שעוזרים.

אני פשוט לפני חודש קניתי MEDAL OF HONOR ועכשין עוד 230 ש"ח על COD זה לא כל כך פשות בשבילי.

אולי אתה יודע תשובה לשאלה שלי מספר שתיים. אם קונים משחק בחו"ל מה משלמים במכס: מכס ומע"ם או רק מע"ם?

לא קרה לי ולהרבה אחרים שמזמינים משחקים מחו"ל ששילמנו מס כלשהו.

מעניין אותי מה קורה עם האתרים האלה של ה-CDKEYS ומוכרים את המשחק ב-100 ש"ח, הם שווים משהו או שזה לזרוק כסף לפח?

פורסם

יש לך שתי אופציות

1. pcgames שמוכרים ב230 ש''ח

2. פשוט לרכוש דרך הסטים ב60$ שזה בערך 220 ש''ח

פורסם
  • מחבר

יש לך שתי אופציות

1. pcgames שמוכרים ב230 ש''ח

2. פשוט לרכוש דרך הסטים ב60$ שזה בערך 220 ש''ח

ב PCGAMES קניתי MW 2 והם היו באמת הכי זולים וטובים, אבל הם לא קיבלו משחק עדיין. אצלם זה הזמנה מוקדמת.

דובי, יש אמירה שאומרת ששבע לא מבין את רעב.

כנראה מצב שלך בסדר ואתה יכול לאפשר לעצמך לבזבז $60 כל חודש על משחקים. אבל לא כולם כמוך ואם לא שמעת יש משבר כלכלי בארץ ואנשים מאבדים עבודה.

פורסם

היית צריך לחשוב לפני שקנית MOH. היתה לך את הבחירה בין COD לMOH וידעת בטח גם אז שהמצב הכלכלי שלך לא משהו...

או שתמכור את MOH (אם לא קנית דרך סטים) או שתחסוך,או שפשוט תשחק MOH ופעם הבאה תעשה יותר חישובים לפני שאתה קונה.

גם המצב אצלי לא משהו וכשהמצב לא משהו צריך להחליט על מה משקיעים את הכסף. אני לא בא לתקוף אבל פעם הבאה תחשוב לפני שאתה קונה.

בכל מקרה את המשחק יהיה קשה למצוא בפחות מ60$

פורסם
  • מחבר

היית צריך לחשוב לפני שקנית MOH. היתה לך את הבחירה בין COD לMOH וידעת בטח גם אז שהמצב הכלכלי שלך לא משהו...

או שתמכור את MOH (אם לא קנית דרך סטים) או שתחסוך,או שפשוט תשחק MOH ופעם הבאה תעשה יותר חישובים לפני שאתה קונה.

גם המצב אצלי לא משהו וכשהמצב לא משהו צריך להחליט על מה משקיעים את הכסף. אני לא בא לתקוף אבל פעם הבאה תחשוב לפני שאתה קונה.

בכל מקרה את המשחק יהיה קשה למצוא בפחות מ60$

תודה BARAK!

זאת ביקורת בונה ואני מקבל אותה. הייתי כל כך מאוכזב מ MW 2 שלא רציתי לגעת ב COD 7, כיוון שהייתה לי הרגשה שהמשחק הזה הוא MW 2 רק עם DEDICATED SERVERS.

MOH אני מאוד אוהב אבל יש בו רק 8 מפות, שלא ידעתי לפני קנייה (רק 5 ל DOMINATION שאני משחק רוב הזמן). לכן חשבתי אם אני יכול לנסות לקחת COD 7 ב EBAY זול, אבל אם אני צריך לשלם מכס ו 16% מע"ם אז לא כדאי לעשות את זה כנראה.

דרך אגב, אני לא יכול למכור MOH כי אתה חייב לשייך CD-KEY לחשבון האישי שלך ב EA.

פורסם

מוכרים פה CD-KEYS ב 14 דולר אבל את הגרסא הרוסית של המשחק

http://www.plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1040443

למוכר אין בעיה לעשות אקטיבציה בתוך רוסיה עצמה ולא יהיה לך שום בעיה לשחק בישראל

פורסם
  • מחבר

תודה רבה VIC

פורסם

כדאי לפתוח חשבון סטים חדש?

כמה זה בטוח הדבר הזה?

מדובר במחיר ממש ממש נמוך אפילו ביחס לאתרי CDKEY אחרים, ברמה שזה מרגיש מסריח.

פורסם

ראיתי כמה אנשים פה בפורום שאמרו שקנו סידיקי כזה והכל בסדר אני מניח שזה בטוח

פורסם

תחסוך לעצמך את הכסף.

המשחק בלתי שחיק כרגע.

המולטיפלייר סובל מSTUTTERING מטורף לרוב השחקנים ברמה שהוא בלתי שחיק

והסינגפלייר אפילו גרוע עוד יותר.

פשוט חתיכת זבל של משחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים