עבור לתוכן

הקנס על חנייה בחניית נכים הוגדל ל-1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

זה עצוב (וגם מצחיק) שיש אנשים מבוגרים/זקנים שהתרגלו כל חייהם לצפצף על ענייני חניה (כולל נכים).

ואותם אלה רק מכוח ההרגל ימשיכו מדי פעם לחטוף חניה רק לכמה דקות, ולא משנה מה גובה הקנס.

גם כשיחטפו קנס הם יחשבו שזה כמו לזכות בלוטו, וברק לא מכה פעמיים.

וכשימהרו כהרגלם הם שוב יחנו בחניית נכים, אפילו שיש ים של חניה 20 מטר משם.

כי לחתוך פינות זאת דרך חיים.

צריך להעלות את גובה הקנס, ולאפשר להמיר את הקנס בעבודות שירות למען נכים עם קשיי ניידות.

זה הרבה יותר אפקטיבי מקנס.

• תגובות 35
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לדעתי קנס של 1000 שקל אפקטיבי ואם כבר יחנו, יחנו בפעם הבאה על כחול לבן ללא תו או אדום לבן בתקוה שלא יגררו.

עדיף כבר שיגררו או שייתנו דו"ח מופחת של 150-250 ש"ח על חנייה בכחול לבן מאשר לחטוף בשנייה 1000 ש"ח על חניינ בחניית נכים.

אגב, מפריע לכם עברות תנועה ? התנדבו ליחידות התנועה העירוניות בעירכם ותשנו את המצב במו ידיכם.

כן זה עוזר, אני עד לכך. אני עשיתי מעשה ומאז הקיץ אני מתנדב בעיר שלי. לפני שעה גם עברתי ראיונות על ידי שורת קציני משטרה והתקבלתי לקורס יח"מ (יחידות מיוחדות) לקבלת סמכויות שיטור אם אעבור אותו בהצלחה. מחר אני גם מתחיל קורס התנדבות ביחידת מכבי האש העירוניים ואתנדב ככבאי. יהיה שמח

הכח לשנות הוא לא בדיבורים אלא במעשים וזה בידיים שלכם. 8 שעות בחודש (לדוגמה משמרת אחת נסיעה בניידת בחמישי בערב) ועשיתם את שלכם לשיפור המצב.

פורסם

ומה עם חניות נכים בחניונים פרטיים של עסקים ?

גם שם ניתן לתת קנס ?

ומי בכלל אוכף את זה ?

פורסם

בחניונים פרטיים לא נותנים קנסות. בד"כ מה שעושים זה להדביק מדבקה על השמשה, למרות שאני לא ממש בטוח שזה חוקי (זה בכל זאת סוג של ונדליזם).

פורסם

אף פעם לא הבנתי למה נכים צריכים לחנות קרוב - הם הרי גם ככה על כיסא גלגלים, מה זה משנה להם ליסוע עליו 50 מטר או 300 מטר? :nixweiss::smile1:

פורסם

ומה אם הם עם מקל או קביים ?

פורסם

ומה אם הם עם מקל או קביים ?

הוצאת לי את המילים מהפה.

פורסם

ומה עם הם לא עם מקל או עם קביים, אבל תפוקת הריאות שלהם עומדת על 10% והם צריכים לעצור כל 10 מטר על מנת לא להתעלף? נכות זה לא רק משהו חיצוני.

פורסם

אגב, מפריע לכם עברות תנועה ? התנדבו ליחידות התנועה העירוניות בעירכם ותשנו את המצב במו ידיכם.

כן זה עוזר, אני עד לכך. אני עשיתי מעשה ומאז הקיץ אני מתנדב בעיר שלי. לפני שעה גם עברתי ראיונות על ידי שורת קציני משטרה והתקבלתי לקורס יח"מ (יחידות מיוחדות) לקבלת סמכויות שיטור אם אעבור אותו בהצלחה. מחר אני גם מתחיל קורס התנדבות ביחידת מכבי האש העירוניים ואתנדב ככבאי. יהיה שמח

הכח לשנות הוא לא בדיבורים אלא במעשים וזה בידיים שלכם. 8 שעות בחודש (לדוגמה משמרת אחת נסיעה בניידת בחמישי בערב) ועשיתם את שלכם לשיפור המצב.

לא יודע, אבל משהו בדברים שלך גרם לי להיזכר ב

1-up_russell_resize.jpg

פורסם

באיזו עיר אתה מתנדב? שאדע אם להתפשר על אוטובוס... :cool2:

פורסם

אתה פאקינג מתנדב להיות פקח תנועה? :kopfpatsch:

אני עושה מתנדב במשטרה בלילות וכל מי שלא חונה על אדום לבן ועקום ובאלכסון ועולה על המדרכה איפה שאסור - על כל אלו אנו (בדר"כ) מוותרים עקב "מצוקת חנייה" שיש בעיר ולמעשה לא מסכן חיים. לא צריך להציק לאזרחים שכולה רצו למצוא חנייה לקראת הלילה במקום שלא מסכן חיים והכל מסביב היה תפוס.

מה שאנו לא מוותרים זה חצופים שחונים על חנייה של נכים(זה נורא שנכה צריך לחנות קילומטר מהבית כי תפסו את החנייה שלו) וכאלו שמסכנים חיים, קרי חנייה בפינה של צומת (באדום לבן מן הסתם) שלא משאירה שדה ראייה לבאים מסביב ועלולה להרוג הולך רגל שעובר מעבר חצייה ועוד. אז כשצריך, מטפלים וכשאפשר מתגמשים. מה נקרא בנחישות וברגישות.

אל תדברו על אחרים ועל "אכלו לי/שתו לי" תדאגו אתם לבד לא לעשות שטויות.

:screwy:

פורסם

באיזו עיר אתה מתנדב? שאדע אם להתפשר על אוטובוס... :cool2:

גבעתיים, וצ'קפויינט לא מחלקת ליסינג לרוב העובדים, אז את הקנס הבא אתה מוזמן להוציא על הרכב שלו..

פורסם

יש לי 2 קנסות על נכים .

טעות של החיים !!!!!!!!!!!

לא מציע לאף אחד להחנות בנכים גם אם אתה הולך למות!!!

פורסם

הבעיה שעם קצת קשרים בעייריה אפשר בקלות להוציא תו נכה..

ובנוסף לזה לא מעט רכבים "רוכבים" על התו של האבא/הסבא וכו' והם בכלל בריאים.

מסכים שאנשים שלא מגיע להם תו נכה ויש להם (מסיבה זו או אחרת) זה מעצבן,

ברמת העקרון אין דבר כזה מישהו שיש לו תו ולא מגיע לו, אם אתה לא הנכה עצמו או מסיע את הנכה עצמו אסור לך לחנות בחניית נכים גם אם יש לך 17 תוי נכה על הרכב.

שוטר שרואה מישהו שחונה בחניית נכים עם תו ומגלה שהנכה לא נמצא בכלל ברכב נותן דו"ח לנהג כמו גדול.

פורסם

ברור לכולם שהייתי ציני, נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים