עבור לתוכן

צריך ייעוץ בתכנון טיסה לחו"ל

Featured Replies

פורסם

אהלן אהלן

התחלתי לתכנן טיסה עם חבר ללונדון כבר לפני משהו כמו חודש, שיועדה לינואר. ולא מזמן, וב"לא מזמן" אני מתכוון ל"לפני יומיים" הגענו למסקנה הבלתי נמנעת שמלעשות, לונדון יקרה אחושלוקי, יש לכל אחד מאיתנו 10,000 ש"ח להוציא וזה עוד לפני הוצאת דרכון שהבנתי שאמורה לעלות 250,עמלות על המרות למטבע חוץ וכו' וכו'. ואנחנו רוצים חו"ל לאיזה שבוע וחצי שבועיים. בכל אופן- לונדון- לא.

אז מה כן? התחלנו לחשוב אולי בכיוון ונציה, גונדולות ומקום יפה ודברים לעשות וקר שם וגם שם יש אווירה אירופאית והרי האלפים עוברים שם שזה חזק ממש (סנואובורדינג אם יהיה מושלג, ואני מניח שבינואר יהיה), אבל אנחנו לא מתורגלים חו"ל בכלל וזה הטיסה הראשונה גם שלי גם שלו,ואין לנו שמץ משיט.

אז במידה ואנחנו מכוונים לינואר- מה דעתכם על ונציה, ואיזה עוד הצעות יש לכם בטווח המחירים שהזכרתי מקודם (סביבות העשר אלף)

*אנחנו לא מחפשים משהו בכיוון טראקים או איזה יוון, אלא משהו עם אווירה אירופאית שנקבל סיבוב של 180 מישראל. אה ולא אמסטרדם ^^'' .

תודה לכל העונים! :)

פורסם

אהלן אהלן

התחלתי לתכנן טיסה עם חבר ללונדון כבר לפני משהו כמו חודש, שיועדה לינואר. ולא מזמן, וב"לא מזמן" אני מתכוון ל"לפני יומיים" הגענו למסקנה הבלתי נמנעת שמלעשות, לונדון יקרה אחושלוקי, יש לכל אחד מאיתנו 10,000 ש"ח להוציא וזה עוד לפני הוצאת דרכון שהבנתי שאמורה לעלות 250,עמלות על המרות למטבע חוץ וכו' וכו'. ואנחנו רוצים חו"ל לאיזה שבוע וחצי שבועיים. בכל אופן- לונדון- לא.

אז מה כן? התחלנו לחשוב אולי בכיוון ונציה, גונדולות ומקום יפה ודברים לעשות וקר שם וגם שם יש אווירה אירופאית והרי האלפים עוברים שם שזה חזק ממש (סנואובורדינג אם יהיה מושלג, ואני מניח שבינואר יהיה), אבל אנחנו לא מתורגלים חו"ל בכלל וזה הטיסה הראשונה גם שלי גם שלו,ואין לנו שמץ משיט.

אז במידה ואנחנו מכוונים לינואר- מה דעתכם על ונציה, ואיזה עוד הצעות יש לכם בטווח המחירים שהזכרתי מקודם (סביבות העשר אלף)

*אנחנו לא מחפשים משהו בכיוון טראקים או איזה יוון, אלא משהו עם אווירה אירופאית שנקבל סיבוב של 180 מישראל. אה ולא אמסטרדם ^^'' .

תודה לכל העונים! :)

עדיף לך לפנו לפורומים ב"למטייל" יש שם הרבה אנשים עם נסיון בתחומים הללו, כמו כן יש גם תוכניות מפורטות.

ד"א רצית שבוע וחצי-שבועיים , לונציה מספיק יומיים בכדי לכסות אותה.

אם אתה אומר שזו טיסה ראשונה שלכם, אני חושב שעדיף לכם לקחת טיול מאורגן.

פורסם

איטליה ארץ מאוד יפה, אבל לא הייתי ממליץ על לבלות בונציה יותר מיום או יומיים. סה"כ עיר די משעממת, ובחורף יש הצפות.

לא ממליץ על טיול מאורגן, כדי שתוכלו לעשות מה שאתם רוצים, בקצב שלכם.

פורסם

אמסטרדם?

פורסם

ברצלונה :xyxthumbs:

פורסם

במקרה שלכם היתי הולך בורגוס (בולגריה) אווירה ארופאית ... יחסית, הכל שם מלא ישראלים.

אבל זה מקום "צעיר". אתם תהנו.

הא, גם כן נורא זול.

ונציה עיר יפה אבל משעממת בטירוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים