פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים היי,מה אתם אומרים על הכונן http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231378&cm_re=skill_ssd-_-20-231-378-_-Productשווה להשקיע עליו 200$?כרגע המערכת הפעלה נמצאת על WD cavier black 1TBהיום אני אבחין בשיפור בביצועים?מעבד:I7 965 זכרון 6GB לוח אם gigabyte x58a-ud3rתודה לעוזרים
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים יש הבדל מהותי בין SSD ל HDD אפילו עצום השאלה האם המשתמש הביתי ירגיש את זה ששווה להשקיע כמות כזאת כסףאני חושב שלא והרבה חושבים שלא גםהשאלה מה המצב הכלכלי שלךהאם אתה מריץ במחשב תוכנות כבדות? אם הכל שלילי תמתין קצת ל G3 של INTEL המחירים ירדו בצורה יפה
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים (:זה לא כמה אני ממליץ,אלא כמה אתה צריך..אם אתה באמת צריך את זה אז אחלה..אבל אני חושב שזו לא תהיה הגזמה אם אני אגיד שרוב האנשים נכון להיום לא צריכים יותר מ-1GB, וסתם קונים הרבה כי בחנויות ממליצים להם לקנות כמה שיותר..וגם אומרים להם ש-HDD שהוא SATA3 יאיץ להם את המחשב(מה שלא נכון),וגם מוכרים להם מעבד Core i7 עם 4 ליבות כש-Core i3 עם 2 ליבות היה נותן להם את אותה תוצאה, בלי כל הפליטת חום המיותרת(והעלות המיותרת)=/
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים בפעם האחרונה שבדקתי, לא Dual Channel ולא Triple Channel נתנו שינוי של ממש.הרבה אנשים שבדקו את זה מצאו שבתיאוריה זה טוב, אבל במבחנים מעשיים זה לא ממש טוב.(אם מישהו מכיר מידע/benchmark אחר, אני אשמח לשמוע כמובן)
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים בפעם האחרונה שבדקתי, לא Dual Channel ולא Triple Channel נתנו שינוי של ממש.הרבה אנשים שבדקו את זה מצאו שבתיאוריה זה טוב, אבל במבחנים מעשיים זה לא ממש טוב.(אם מישהו מכיר מידע/benchmark אחר, אני אשמח לשמוע כמובן)בכל מקרה זה לא רלוונטי לדיון הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.