פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים Hugemouth. אתה אחלה שחקן אחי. קודם כל אני חייב להתנצל אם הייתי תוקפני אתמול למישהו. כולל אותך ג׳וני. אני מאוד עסוק ועייף בזמן האחרון אז תשתדלו להבין אותי. תקופה לחוצה. לגבי הביצועים.תודה ;Dעדין יש לי כל מיני בעיות במשחק, קפיאות של התמונה, לאגים, DC (זה ניראה לי בעיה באורנג' כי יש לי את זה גם במשחקים אחרים), נפילות ביצועים קשות מאוד. ביטלתי את הענן למרות שראיתי שהוציאו עדכון של STEAM שאמור לסדר את הבעיה, עכשיו מצאתי את הפקודות של ה CONSOLE, ננסה את זה בערב. יש עוד משהו חוץ מאלה?/r_multiGpu 0/r_multithreaded_device 1/cl_maxpackets 100/com_maxfps 150
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים ליאור (לא דגדה) הללוו, אתה לא אלוהים ואין לך זכות לקלל אותי איך שבא לך, אז סתום את הפה המסריח שלך,כאן שיחה שלנו-אני רואה אותו עם SECOND CHANCEאני אומר-HOLY?? HOLY SHIT.. SECOND CHANCE???הוא-I HAVE PRESTIGE DUMBFUCKאני-YOU DUMBFUCK, I DIDNT SWEAR AT YOU, DO NOT SWEAR AT MEאני-YOU HAVE BEEN BANNED FROM THE SERVERתקשיב לי ותקשיב לי טוב ליאור, אתה לא אלוהים, ואתה לא תחלק באנים למי שבא לך, הינה מה שאמרתי לו בסטים אחר כך16:19 - Jonnyboy: fuck you...16:20 - Jonnyboy: HOW THE SHIT CAN I SEE YOU'VE JUST PRESTIGED16:20 - Jonnyboy: I DONT LOOK AT ANYBODYS LEVEL16:20 - Jonnyboy: AND YOU ARE THE ONLY FUCKING ADMIN WHO DONT WANTS ME16:20 - Jonnyboy: ONE MSG TO DAGDE\CHAOS\OMRI\ISR, IM UNBANNED16:20 - Jonnyboy: SO FUCK YOUליאור, מה אני צריך להתחנף? הרי אתה דפוק במוח. זורק קללות, בטח אתה כל היום 24\7 על המחשב סגור בבית, ואתה נראה לי הבן אדם הכי מר ושפל שיש בעולם הזה, כל היום יושב בבית ומשחק, אז תסלח לי, אבל נגמרו הימים של ה"אבל אני לא עשיתי כלוום :nixweiss:" עבר, כי עכשיו הבנתי איזה אדם אתה, כמה אתה שפל.עריכה: מחקתי את הקללה בהתחלה, אני לא ארד לרמות נמוכות כמו שלך.
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים יש לך שיטה ייחודית מאד לבקש שיורידו לך את הבאן... אני מקווה שהוא ישאר.אתה בכלל יודע מה קרה? כי הוא, ומי שמכיר אותו, יודעים.אתה בכלל מכיר אותו? את כל הצדדים שלו??
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים ג'וני, הרבה מאיתנו פגשנו את ליאור פנים מול פנים בזמן שאתה רק המצאת תירוצים למה לא תוכל לבוא... שכחת שאולי הבן אדם הרבה יותר בוגר ממך והוא בצבא, תכלס מגיע לך את הבאן, סוף סוף משהו שאני מסכים איתו שהאדמינים עשו
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים ג'וני, הרבה מאיתנו פגשנו את ליאור פנים מול פנים בזמן שאתה רק המצאת תירוצים למה לא תוכל לבוא... שכחת שאולי הבן אדם הרבה יותר בוגר ממך והוא בצבא, תכלס מגיע לך את הבאן, סוף סוף משהו שאני מסכים איתו שהאדמינים עשו על מה מגיע לי הבאן? על זה שאמרתי שהוא SECOND CHANCE והוא התחיל לקלל אותי? ועומרי, כמו שאמרתי, רק אתה וליאור הדיגיי רוצים אותי בחוץ, אתה, סתם כי בא לך, לא יודע למה, ודיגיי בגלל שהוא מתוסכל מעצמו, ככה זה נראה, כי בן אדם שסתם זורק קללות באוויר בלי שום סיבה, ואדם שמפיל אשמה על אחרים באופן כרוני, הוא אתם מתוסכל. וד"א, הוא לא בצבא.. מסיבה שאני לא אומר.
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים טוב ג'וני. בסדר. אוקיי. סיימנו? אין לך משהו אחר בחיים חוץ מכל השטויות האלה?
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים לי יש עוד הרבה בחיים (אני נשאר אחרי בית ספר עם חברים, לומד לנסוע על חד אופן, נוסע על אופניים) אני לא 24\7 על משחק מחשב כמו ליאור הזה (HOLY)
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים כזה ילד בן כמה אתה? 30? כבר סיימת צבא או שאתה מספר את הסיפורים האלה לנכדים?
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים לי יש עוד הרבה בחיים (אני נשאר אחרי בית ספר עם חברים, לומד לנסוע על חד אופן, נוסע על אופניים) אני לא 24\7 על משחק מחשב כמו ליאור הזה (HOLY)ילד, איפה אמא? הבייביסיטר נרדמה אז אתה מתחיל להשתולל?
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים שימו לב גם COOKIEZ אדמין עכשיו אם יש לכם בעיות ואתם רואים שהוא בשרת פנו אליו.
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים אני נמצא בהרבה שרתים אחרים וזה דווקא השרת היחיד שלא כיף לי לשחק בו כי1. כמעט תמיד יש מישהו בסרבר שיש לו משהו שנוגד את החוקים ובד''כ זה לא מישהו זה כמעט קבוצות שלמות. בטח תגידו "אז בשביל זה יש אדמין" אבל אני רוצה לשחק ולא לעמוד ולראות מי שולח עלי מטול או טיל או כל משהו אחר. צריך לעשות עם זה משהו ופשוט לתת באנים ישר כי אי אפשר ככה!2. רוב האנשים שנכנסים לא עושים כמעט כלום חוץ מלהרוג. אז מה הבעיה? שגם בDOM הרבה מתעסקים כמעט רק בלהרוג בזמן שאני רץ כמו מניאק ומתאבד בשביל נקודות, אותו דבר גם בDEM. וזה אחד הדברים ששמתי לב אליו במיוחד בסרבר. זה לא קורה תמיד אבל זה קורה רוב הפעמים שאני נכנס.3.כל המריבות פה ממש לא לעניין וכל הקללות בצ'אטים, כמעט כל סרבר אחר שאני נכנס בקושי יש פעילות בצ'אט ופה זורקים הודעות בלי הפסקה, אתם עסוקים בלרשום או לשחק?^^ וכל אלה על רגל אחתהכי קל זה להגיד "אז תלך לשרתים אחרים" אבל יותר קשה זה ליישם. חשבתי אם לרשום בכלל את התגובה הזו אבל אתם יודעים מה? WHAT THE HELL שכל אחד יקח את זה למקום שלו, נראה אם לציניות יש גבול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.