עבור לתוכן

דואר רשום ביום שישי? (או: קבלת דואר רשום בעזר&

Featured Replies

פורסם

חבילה מסויימת שהזמנתי מחו"ל אמורה על פי מוקד הדואר להגיע מחר (יום שישי) לסניף הדואר שלי, שנסגר ב12 בצהריים. די קריטי עבורי לקחת את החבילה מחר ולא ביום ראשון.

העניין הוא שאני בכלל לא בטוח שהדוור יביא את הפתק האדום לתיבת הדואר שלי בשעה שתאפשר לי להגיע איתו לסניף הדואר לפני הסגירה.

האם אני יכול פשוט להגיע לסניף הדואר עם תעודה מזהה ומס' מעקב של החבילה, ולדרוש אותה בלי פתק?

פורסם

יכול להיות שבמעקב כתוב לך שהחבילה כבר בסניף שלך, אך במציאות היא טרם הגיעה לסניף. סביר להניח שאם תעשה את זה יגידו לך לחזור ביום ראשון/אחרי שתקבל את ההודעה הרשומה.

תנסה, מקסימום תפסיד קצת זמן בתור של יום שישי...

פורסם
  • מחבר

כן, אני אנסה בכל מקרה לקראת שעת הסגירה, במידה והפתק לא יגיע. בכל מקרה אין לי משהו חשוב לעשות סביב השעה הזאת.

ואת סטטוס החבילה גיליתי במוקד הטלפוני של הדואר - שם גם אומרים לך בדיוק באיזה מקום נמצאת החבילה כרגע וכמה מכס תאלץ לשלם עליה, אם בכלל.

פורסם

אני תמיד מתקשר לדואר שואל אם הגיע החבילה ממספר המעקב ואם היא הגיע אין שום בעיה לבוא לקחת בעזרת ת"ז של בעל המזמין.

פורסם

כמו שמי שמעלי אמר, תעשה את זה

בנוסף לא מחלקים חבילות ביום שישי.

ואם אתה מגיע עם ת"ז ומספר מעקב אתה תקבל את החבילה.

הכל בדוק 100%

פורסם

למיטב ידיעתי, חברת דואר ישראל לא מחלקת דואר לתיבות בימי שישי

פורסם

היה לי כזה מקרה.

בסניף אמרו דאר רשום כבר אצל הדוור, והוא יעשה שבת אצלו בבית.

ואי"ה אז אולי ביום ראשון או שני דוור יגיע אלי.

מנהל כללי של דאר דאר כתב לי שזה לא יחול להיות שדוור לוקח דאר הביתה, אבל אני מאמין

למנהל סניף ולא למנהל כללי.

פורסם

*

פורסם

היה לי כזה מקרה.

בסניף אמרו דאר רשום כבר אצל הדוור, והוא יעשה שבת אצלו בבית.

ואי"ה אז אולי ביום ראשון או שני דוור יגיע אלי.

מנהל כללי של דאר דאר כתב לי שזה לא יחול להיות שדוור לוקח דאר הביתה, אבל אני מאמין

למנהל סניף ולא למנהל כללי.

הדוורים בהחלט לוקחים דואר הביתה, אני אישית הגעתי לביתה של דוורית בערב כדי לקחת את הדרכון שלי.

פורסם

תגידו, לא כל כך קשור, אבל האם דואר שליחים עובדים ביום שישי?

כי יש לי חבילה במוקד שליחים לוד..

פורסם

למיטב ידיעתי דואר שליחים, כמו-כן גם DHL/UPS/FEDEX, יבצעו הפצות בימי ו' רק עבור חבילות שהגיעו מחו"ל.

פורסם

תודה.

נחכה בסבלנות ליום ראשון או שני.

פורסם
  • מחבר

טוב, עדכון:

הסטטוס באתר הדואר השתנה לכך שהחבילה הועברה מסניף הדואר המרכזי לסניף הדואר שלי, כך גם במוקד. בפועל, הדוור לא מעביר חבילות מסניף המיון ביום שישי, ומטלפון נוסף - סניף המיון המרכזי בכלל לא עובד היום...

אני לא אוהב להתלונן אבל באמת, השרות הפעם (מרגע הגעת החבילה לארץ) היה כל כך איטי ומרגיז... הפרטת שירותים בסיסיים היא דבר מזיק.

פורסם

הבעיה זה לא ההפרטה. הרי לפני הפרטת הדואר הם עבדו באותו קצב נוראי.

הבעיה היא שאין חלופה או תחרות, ולכן אין לדואר סיבה לנסות להתייעל.

פורסם

קרה לי שהזמנתי מוצר מסוים באינטרנט, קיבלתי מספר מעקב, עקבתי באתר של הדואר אחרי החבילה מהרגע שהיא התקבלה למשלוח בסניף הדואר במרכז ועד שבוצע לכאורה נסיון מסירה אבל לא היה מענה, בשעות בהן הייתי בבית (ומן הסתם אף אחד לא הגיע). זה קרה פעמיים ובשני המקרים נאלצתי לרדוף אחרי הדואר כדי לקבל את החבילה שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים