עבור לתוכן

והנה שוב השאלה עולה רסיבר+זוג ריצפתיים או z5500 תקציב עד 1800

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים לכולם,תמיד רציתי לעצמי לחדר מערכת קולנוע ביתיית עכשיו שהגיע הרגע נעשה החלטה נכונה.

ולא יודע למה z5500 ניראת לי מערכת מעולה,איכותית,מרשימה,יפה יותר מאשר רסיבר בינוני ומטה ורמקולים בינונים.

הבעיה העיקרית שלי שמונעת ממני לקנות את ה-Z5500 היא שאני חובב שירה ואני מפחד/חושש שבחיבור די וי די

למערכת המיקרופון לא ישמע טוב ברמקולים בכל זאת זה פסיכולוגי אתה רואה רמקול כזה קטן קראתי מלא עליהם וכל מי שקנה אותם אמר שהם ברמה.

השימושים שלי הם:

40% מוזיקה

20% שירה

20% משחקים

20% סרטים

נ.ב

לאחר קנית המערכת הצטרף dx2 asus למחשב,בינתיים הוא יחובר ליציאה קואקסיאלית במחשב או אופטית

מקווה שנצליח לגבש החלטה ועוד השבוע הקרוב אני אתחיל להנות.

תודה לכל מי שיעזור.

פורסם

להיפך, מערכת סטריאו תתן לך ביצועים טובים יותר, בייחוד כאשר רוב השימוש הוא למוסיקה. יש לך כרטיס קול טוב; חבר אותו למגבר הזה: http://www.fuse.co.il/products/118237 ואת המגבר לרמקולים כמו: http://www.fuse.co.il/products/31782 והרי לך מערכת שיכולה לבייש את הלוג'יטק במוסיקה. אם אתה גר באזור אחר מלבד המרכז, אוכל להפנות אותך למקום מתאים.

עריכה: הבנתי שכרגע אין לך את האסוס. אם אתה ממילא מתכוון לרכוש אותו, עשה זאת יחד עם הרכב כגון זה שהצעתי (המגבר הזה הוא לסטריאו בלבד והוא מספק ביצועים טובים למחיר שאתה נדרש לשלם עבורו).

פורסם

ומה אם רוצים גם סראונד בשביל סרטים ומשחקים ?

פורסם
  • מחבר

זוג מדפיים לא יספקו אותי שמעתי אצל חבר עם כל הכבוד לאיכות

חסר לי באס שזה דבר מאוד חשוב אצלי

בגלל זה לקחתי בחשבון את z5500 ולא רמקולים אחרים

לגבי ההצעה של המגבר הזה שהבאת לי קישור

אתה מה ההבדל בינו לבין מגבר של חברות בינוניות עד טוב

ימאה jvc וכדומה?

פורסם

הבאס שיש למערכות לווינים שם דגש על כמות מאשר על איכות. כהכללה לכך, הוא מביא לחוסר איזון בין תחומי התדרים ו"מלכלך" את הגבול שלו עם תדרי הביניים (מיד-באס בעייתי). יחידת ה"סאב-וופר" (כי הוא לא באמת סאב-וופר, כנובע מהכתוב בהמשך...) נועדה למעשה לא רק לייצר באס, אלא גם לחפות על הנחיתות המובהקת של האלמנטים הקטנטנים ברמקולים הלוויניים לייצר נפח צליל וזו עבודה מוגזמת מידי עבורה. תחום התדרים שהיא אחראית לו פשוט רחב מכדי שתוכל להסתדר איתו ביעילות וככל שמתקרבים לקצוות של אותו תחום מבחינים בקשיים הללו; כך אתה יוצא קירח מכאן ומכאן במקום קירח מצד אחד, אבל שופע שיער מהצד האחר.

אגב הצד הקירח - אתה תלמד שהבאס שאתה שומע אצל חבר שלך הוא הבאס ה"נכון", אז קירח זה לא הכי מדויק. זה כן קירח מהבחינה שיש מעט ממנו וכדי להוסיף עוד מאותו באס איכותי תצטרך להשלם הרבה יותר ממה שהכיס שלך מאפשר לך כרגע.

לא יודע איך הוא יתמודד עם רסיברים פשוטים למיניהם, אבל איזה רסיבר ראוי לשמו אפשר כבר להשיג בתקציב שלך? אתה תמיד יכול לבקש הדגמה בחנות כדי לשמוע אם יש הבדל ואיזה.

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שרשמת אני מבין שבישביל מערכת איכותית צריך הרבה יותר מהתקציב שלי שזה ברור מאליו

וזוג מדפיים ורצפתיים לא יתנו לי סראונד בסרטים ומשחקים ולא באס מדוייק

אז מה יותר טוב מ 5 רמקולים לווינים+סאב 10 חזק ומדוייק

עם מיקום טוב על הקיר?

פורסם

אתה מעוות את מה שאמרתי לנוחיותך. אם תרצה לשמוע בעצתי, קרא שוב את ההודעה הקודמת שלי בשרשור ופעל לפיה.

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שאתה אודיופיל לכן זה חשוב לך

אם אני נהנהתי פעם מרסיבר jvc דגם פשוט ורמקולים מדבקה של sonab

אז בטח ובטח אני לא אודיופיל

בקשר לתקציב בישביל למצוא משהו בינוני זה רק דרך יד 2

ובכלל שאני מאיזור צפון שאין כ''כ הרבה מציאות כמו שיש במרכז

וחשוב לי מאוד העיניין של האחריות

פורסם

בסופו של דבר נראה שאם אתה בכל זאת רוצה סראונד בתקציב 2000-3000 ש"ח אין לך ממש אלטרנטיבות.

אם אתה רוצה איכות אין לך סראונד ואתה תקוע עם ציוד שאי אפשר לשדרג אותו.

האופציה השלישית היא להשקיע (אפשר גם בציוד משומש) במגבר סראונד ולקחת שני רמקולים איכותיים תקציביים, ובהמשך סאב וופר ולווינים.

תקנו אותי אם אני טועה.

בגלל זה אני תקוע כבר כמה זמן עם מערכת ישנה דפוקה ולא יודע מה לעשות חוץ מלחכות שיהיה לי תקציב גבוה לזה.

המסקנה שלי היא שכדאי לקנות מערכת סראונד כמו Z-5500 או סטראיו בשילוב מגבר תקציבי + רמקולים סבירים.

ועוד כמה שנים אם התקציב יאפשר את זה, להשקיע במערכת יקרה פי 4-5.

כי עם תקציב נמוך/בינוני אין כמעט אופציות.

פורסם

ובכלל שאני מאיזור צפון שאין כ''כ הרבה מציאות כמו שיש במרכז

וחשוב לי מאוד העיניין של האחריות

סע לחיפה ושמע את http://www.audiophile.co.il/products/171311 מחוברים ל http://www.audiophile.co.il/products/144082. השילוב ישאיר לך עודף לסטנדים פשוטים וכבלים לחיבור כל העסק. זה אמנם עניין של טעם, אבל אני מוכן לחתום שהשילוב הזה הורס כל שילוב אחר למוסיקה במחיר שלו. אם אתה רגיל ל-JVC וסונאב (כיום מוצר מדבקה) מחכה לך הפתעה נעימה מאד, גם אם אתה לא "אודיופיל".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים