עבור לתוכן

בעיה עם Dreamweaver

Featured Replies

פורסם

התחלתי לבנות אתר חדש ב Dreamweaver אבל פתאום אני רואה את קבצי התמונות שלי כקובץ שבור. אך שאני בודקת תצוגה של האתר בדפדפן כל התמונות מופיעות.

איך אפשר לתקן את זה?

הוספתי גם תמונה שתוכלו לראות....

001-1.jpg

פורסם

שלום נורית,

הבעיה קורת בעיקר שמשתמשים בניתוב קבוע (בסגנון file:\\c:\blabla ) לתמונות במקום בניתוב יחסי ..

מה שקרה בעצם זה שכנראה הזזת את הקבצים /תיקייה למקום אחר בארדיסק/דיסקאוןקיי ובגלל שהDERAMWAVER מצפה לנתיב ספציפי בדיוק כמו שהיה בעת היצירה הראשונית של דף הHTML ...הוא לא יודע לעשות את השיוך הזה אז מבחינתו התמונה לא קיימת , בעוד שהדפדפן שאת משתמשת בו כנראה כן יודע או שהוא פשוט זוכר את הדף מטעינות קודמות מה שיותר סביר.. (תעשי REFRESH בדפדפן ותבדקי אם עדיין זה תקין).

מהקוד עצמו אני מבין שהתמונה banner.jpg חייבת להיות באותה תיקייה שנמצא בה דף הHTML ולא בתת תיקייה או בכל מקום אחר..אני אשער שזה לא כך בפועל ..אז או שתחזירי את הקובץ תמונה לתיקייה שבו נמצא דף הHTML או שתנתבי אותה מחדש בעזרת התוכנה ...

ניתוב מחדש בעזרת התוכנה (סרטון קצר שיסביר לך איך ולמה ):

מקווה שזה יפתור לך את הבעיה, אם משהו עדיין לא ברור את מוזמנת לשאול .

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה. אך התמונות נמצאות באותה התיקייה שקובץ ה HTML נמצא....

נסיתי לבנות אתר עם קבצי תמונות אחרים והתמונות מופיעות לי.

פורסם

אולי שינת תיקיה או העברת אותה למקום אחר או שינת את השם שזה מה שגרם לאי קישוריות בין הHTML לתמונות.

פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי לפני התיקייה אף פעם לא השתנתה וגם לא השם שלה. אפילו שנסתי לסמן את התמונה הנכונה שוב... זה לא השתנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים