עבור לתוכן

Divinity II - כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים.

אני משחק כרגע במהדורה המשופצת של Divinity II שיצא בימים האחרונים ויש לי כמה שאלה. בלשונית SKILLS אני רוצה לשפר תכונות תחת אופציית "לוחם", אבל משום מה הוא תקוע על הלשונית "קוסם" ואני לא מוצא דרך לדפדף בין הלשוניות.

מישהו יודע משהו לגבי זה?

פורסם
  • מחבר

הסתדרתי, תודה, גוללים עם הגלגלת של העכבר משום מה.

פורסם

מה זה המהודרה המשפוצת הזאת? אני שיחקתי ליפני כחצי שנה בDivinity II Ego Draconis וזה פשוט זוועה, נראה כמו גירסת אלפא.

פורסם
  • מחבר

גם אני שיחקתי בקודמת והפסקתי מהר מאוד - מוצצת בבאגים. בזו אני משחק כבר לא מעט זמן ועד עכשיו הכל שפיר. תחפש בגוגל Divinity.2.The.Dragon.Knight.Saga.

פורסם

זה משחק המשך של Ego Draconis או שזה פשוט אותו משחק במעטפת יותר יפה?

פורסם
  • מחבר

זה שילוב של המחשק הנ"ל פלוס תוספת - Divinity 2: Flames of Vengeance (לא ביחד, כל אחד מופיע בנפרד בתפריט המשחק). אם אני זוכר נכון הם שיפרו את הגרפיקה (למרות שהיא עדיין לא יותר מסבירה) והוסיפו עוד חפצים ועוד תוכן לדיברהם יש עוד מידע פה:

http://www.divinity2-saga.com/index.php?rub=thegame

הכי חשוב - עד עכשיו לא נתקלתי בבאגים. כשהמשחק המקורי שיצא היה עמוס בבאגים שוברי משחק - אני אישית התייאשתי ממנו עקב כך די מהר. מסכן מי שקנה את המשחק המקורי ונתקל בבאגים הללו, הוא בעצם צריך לרכוש שוב את אותו המשחק בשביל לשחק בו ::).

פורסם

אם כך ננסה אותו. את Ego Draconis סיימתי בלי יותר מידי באגים שוברי משחק... נראה איך ההמשך יהיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים