פורסם 2010 בנובמבר 1014 שנים שלום ולילה טוב!אני נמצא בחופשה בברליןנכנסתי לחנות ענקית וראיתי משחקי מחשב בני שנתיים שלוש במחירים מצחיקים של 10 ש"חהמשחק SRANGLEHOLD קרץ לי וקניתי אותו גםרק שבתוך הקופסא של המשחק אין שום סריאל נמברבשאר המשחקים שקניתי יש סריאל נמברהאם המשחק STRANGLEHOLD מצריך סריאל נמבר בהתקנה או לא?תודה רבהליאור
פורסם 2010 בנובמבר 1114 שנים מחבר חברה יש מצב מישהו יעזור לי?יש לי פה לפטופ אך הוא נטבוק,הוא קטן ללא כונן CD-DVDומחר אני חוזר לארץ על הבוקר,כך שאם המשחק הוא עם סריאל ולי איןאז פשוט אכלתי אותה וחבל-באסהכי עוד יש לי זמן לקפוץ לחנות פה בברלין להחליףתודה רבהליאור
פורסם 2010 בנובמבר 1114 שנים בשום מקרה לא תוכל להחליף את המשחק כי פתחת אותו אז זה לא עומד על הפרק.בנוסף, קראת את ההוראות?? אם צריך להכניס קוד ההוראות יציינו את זה.
פורסם 2010 בנובמבר 1114 שנים ^^לא תמיד. יש קטע עם משחקים ישנים שעברו למותג-מוזל (SOLD OUT ודומיו) שנמכרים באריזה חדשה שלא כוללת מסדר סידורי אפילו שההתקנה דורשת צורך במספר כזה. קרה לי פעמיים, מאז אני מתרחק ממוזלים כאלה.הפיתרון היחיד שיש לי לתת הוא חיפוש בגוגל לפאטץ' או בפורומים אחרים בחו"ל בעלי פתרונות... יצירתיים, אחרי הכל שילמת ואין לך אפשרות להחליף אז חבל שסתם זרקת כסף, אפילו שזה לא הרבה כסף.
פורסם 2010 בנובמבר 1214 שנים מחבר nazrak צודקהמשחק עלה מאוד זול 2.5 יורוקניתי 3 משחקיםהשניים האחרים הגיעו עם סריאל נמבררק STARNGLEHOLD הגיע בליעשיתי חיפוש באינטרנט על המשחק וראיתי תגובות של אנשים שמורידים משחקים בשיתוף קבצים שיש סריאל נמברנראה מה יהיהסופ"ש נעיםליאור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.