עבור לתוכן

איבוד קשר בין מדפסת למחשב ( התקן לא מזוהה)

Featured Replies

פורסם

המחשב של אבי בן כשנתיים לערך, עשה יותר מידי קונצים וטכנאי "מומלץ" פרמט לו את המחשב. בשלב זה אחרי שגבה 400 שקל לביקור לקיחת המחשב למעבדה והחזרתו, נעלם הטכנאי ונגוז ושוב אינו משיב לטלפונים.

לאחר הפירמוט המחשב שוב אינו מזהה את המדפסת ( ברדר משולבת גדולה בת כשנה וחצי בערך).

הסרתי את התוכנה של המדפסת וניסיתי לעשות התקנה חוזרת בעזרת דיסק המדפסת המקורי אך כלום לא קורה. באיזה שהוא שלב התבקשתי לחבר את כבל ה USB ולהדליק את המדפסת, אך כלום לא קורה. החלפתי יציאת USB במחשב אך עדין בכניסה למנהל ההתקנים אני רואה- "התקן לא קיים" או לא מזוהה איני זוכר בדיוק את ההגדרה. נסיתי לחפש דרייברים דרך מנהל ההתקנים אך ווינדוס לא מוצא.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

תבדוק במנהל התקנים האם הרכיב הלא מזוהה (אייקון של סימן שאלה צהוב ) מופיע גם שהמדפסת לא מחוברת למחשב..

ייתכן והוא מתייחס בכלל לרכיב אחר במחשב שאינו מזוהה... ולא למדפסת , במקרה והוא מופיע גם שהמדפסת לא מחוברת

הייתי מציע לנסות את המדפסת על מחשב אחר (במידת האפשר)..נתחיל מזה, כדי לשלול בעיה במדפסת עצמה.

בהנחה ששללת את האפשרות שהבעיה במדפסת או שאין לך איפה לבדוק אז הייתי אומר שתכנס לאתר של http://www.brother-usa.com/ ותנסה למצוא את הדרייבר העדכני ביותר לדגם המדפסת שלך ומערכת ההפעלה שלך .

ולהתקין אותו.

אם אתה לא יודע איך לעשות את זה, אתה יכול לרשום פה את הדגם של המדפסת ואני אעזור לך למצוא אותו .

*סתם הערה , "מומלץ" ככל שיהיה ,אין שום הצדקה שטכנאי יקח 400 שקל רק על פירמוט והתקנת מערכת הפעלה מחדש .. גג 200 שקל , שתדע להבא.

פורסם
  • מחבר

עשיתי הכל ולא עזר

החלפתי בין היציאות וראיתי את ההתקן הלא מזוהה עובר במנהל ההתקנים, אבל עדין נשאר לא מזוהה

בסוף נכנסתי לאתר של ברדר להסבר על תקלות. ושם גיליתי כי לא מספיק להדליק ולכבות את המדפסת לאחר חיבור כבל הUSB , אלה צריך לנתק מהחשמל פיזית. עשיתי....ויש הבעיה נפתרה.

בכל אופן גם אני אמרתי לאבי שהמחיר נראה לי מוגזם.

בכל אופן תודה רבה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים