עבור לתוכן

כמה כבר צריך להוציא על מחשב למשחקים?

Featured Replies

פורסם

יכול להיות שזה מתאים גם לפורום מפרטים, אבל אני חושב שזו שאלה שרק גיימרים ידעו לענות עליה.

אני רוצה לקנות מחשב חדש כדי שעיקר שימושו הוא משחקים. כל מה שחדש ונחשב ללהיט, עם דרישות מערכת גבוהות הוא משחק שאמור לרוץ על המחשב שלי.

האם ניתן לרכוש מחשב כזה ב3,500 ש''ח? (בלי מסך).

אם המחיר נמוך מדי, מהו מחיר מינימלי למחשב שמיועד למשחקים כבדים, עם סבירות גבוהה להריץ אותם גם בעוד כשנה וחצי?

פורסם

כיום 3,500 ש"ח זה מעל ומעבר בשביל מחשב שיריץ לך את כל המשחקים שקיימים היום בשוק.. החל מCall of Duty החדשים (MW2 או BO) ועד לCities XL או השד יודע מה..

סביר להניח שהוא יריץ משחקים כאלה גם בעוד שנתיים - שלוש, אבל לא על ההגדרות הגבוהות ביותר.

פורסם

אם אתה לא מתכוון לשחק על רזולוציה של 2560*1600, עם 3500 שקלים אתה תקנה מחשב שיריץ כל משחק קיים היום.

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא מתכוון לשחק על רזולוציה של 2560*1600, עם 3500 שקלים אתה תקנה מחשב שיריץ כל משחק קיים היום.

אני לא מחפש לשחק על הרזולוציות הכי גבוהות, אלא ברמהשבהחלט ניתן להנות המשחק. (ואני לא מבין שום דבר במספרים, ככה שאני לא יודע מהי רזולוציה טובה).

פורסם

כמה כבר צריך להוציא על רכב בימינו? הכל תלוי בעומק הכיס שלמשוואה כמובן מכניסים צרכים ספציפיים וגחמות.

רזולוציה טובה היא הרזולוציה הטבעית של המסך שלך, לפחות במסכי LCD. לדוגמא, אם הרזולוציה הטבעית של המסך שלך היא 1680x1050, והמחשב שלך לא מסוגל "לסחוב" משחק מסויים ברזולוציה הזו ואתה נאלץ להוריד ל 1440X900, זה יראה נורא, כאילו יש שכבה של שמן על המרקע. היום באמת ב3500 ש"ח אפשר לקנות מחשב מצויין למשחקים, כמובן אם אתה בוחר את הרכיבים בעצמך ולא קונה מחשב שמקוטלג כמחשב משחקים גם בחנויות המומלצות, אך למעשה הוא מחשב "דחפנו בפנים כל מה שנתקע במלאי" :hi:

פורסם

אכן, 3500 ש"ח יסדרו לך מחשב טוב. לא המילה האחרונה בטכנולוגיה, אבל בהחלט מחשב שיכול להריץ את רוב המשחקים היום על הגדרות מקסימליות, ואת אלה שלא - יוכל להריץ על הגדרות מכובדות ביותר. אבל כמו שנאמר אתה צריך לבחור את הרכיבים בעצמך וללכת לחנות (למשל ivory) ולתת להם את המפרט המדוייק שאותו אתה רוצה שירכיבו לך. אם סתם תקנה מאיזה "דיל" רוב הסיכויים שתקבל מחשב לא מדהים בכלל לעומת מה שיכלת לקנות באותו סכום כסף, שלא נדבר על זה שהם בד"כ מגיעים עם ספק כוח של חברה לא מוכרת ומארז לא מי יודע מה ולפעמים עוד כל מיני חלקים לא הגיוניים.

אם אתה רוצה מחשב באמת חזק שיריץ הכל על מקסימום ויחזיק גם יותר זמן, כדאי לשקול להשקיע סכום יותר בכיוון של 4000-4500 ש"ח. אבל גם עם 3500 ש"ח אפשר להרכיב מחשב סבבה לגמרי.

פורסם

אני קניתי עכשיו מחשב (לפני חודשיים) ב3500 ובהוא בהחלט משרת את כל צרכי הגיימינג שלי

פורסם

כמו שזה נראה היום,הטכנולגייה של כרטיסי המסך שיוצאים,עולה פי כמה וכמה על הטכנולוגייה של המשחקים שיוצאים...לדעתי זה חבל,אני מעדיף שייצא משחק מטורף שאני לא אוכל להריץ,ויצטרך לשדרג כרטיס מסך,אבל שכשאשחק אני אגיד,איזה שיפור מדהים ואיזו קפיצת מדרגה נעשתה בתחום הגיימינג

פורסם

תכלס, מתאימים את המשחקים לאלה שרוצים לקנות מחשבים זולים ומחליטים שלא שווה להשקיע במעט אנשים שיש להם מחשב טוב. במיוחד חברות המשחקים הגדולות.

בנוסף יש את כל הקטע שאת רוב המשחקים מתאימים גם לקונסולות, ושם בכלל צריך להגביל את הגרפיקה בגלל שהחומרה שלהם כבר ממש ישנה, וזה כמעט מפליא שעדיין מצליחים להוציא משחקי קונסולות עם גרפיקה שלא צורמת לעין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים