פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים האם התוכנה הנ"ל היא טובה??ועוד שאלה או יותר נכון בקשה, מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה שמראה את טמפרטורת המעבד בזמן שאני בWINDOWS...??תודה רבה! יום מעולה!
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים אני משתמש בא והיא לא עשתה לי שום בעיות חוץ מזה שאני צריך להתקין שוב את DAEMON TOOLS אחרי כל ניקוי כי היא דופקת איזה קובץ חיוני
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים האם התוכנה הנ"ל היא טובה??ועוד שאלה או יותר נכון בקשה, מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה שמראה את טמפרטורת המעבד בזמן שאני בWINDOWS...??תודה רבה! יום מעולה!תיכנס להורדות באתר ותמצא דברים טובים!
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים מחבר מישהו יכול להמליץ לי על אחרת??? כי לא הצלחתי להשתמש בה (REGCLEANER) יש שם רק FIX BACKUP וזהו אין DELETE???אחרי הכל צריך למחוק את הקבצים המיותרים זו המטרה של התוכנה.....
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים מחבר אוקיי, אפשר קישור בבקשה. או שאם לא אז מאיפה ניתן להוריד בדיוק?? זה חשוב לי מאוד! תודה רבה!
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים מחבר מטער על הבורות!אבל שאני בתוכנה ויש מלא קבצים, אז את מה מותר למחוק ומה לא??למשל יש קבצים על סימן שאלה, יש כאלה עם אדום.... את מי אני יכול למחור ואת מי לא??תודה רבה!!!
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים רק את אלה שאתה בטוח שהם לא קיימים .בסריקה אוטומטית הוא מוחק את כל הלא נחוצים למינהם ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.