עבור לתוכן

הפרופיל של בעלי AMD...תגידו מה דעתכם:

Featured Replies

פורסם

פורסם ברוטר בפורום חומרה:

http://rotter.net/forum/hard/1686.shtml#26

----------------------------------------------------------------

אם אתה רוצה מחשב ''פצצה'' קנה AMD ויחד איתו

מקלט קירור אטומי נגד פצצות.

בקיצור: שים חב שאילו שממליצים על AMD בלהט הם פריקים

שמתעסקים עם קירור מיוחד, מארז מיוחד, גריז תרמי, מאווררים

ועוד עניינים מעצבנים שמעניינים רק פריקים.

בחשבון סופי, כלל לא ברור אם הם חוסכים כסף,

מספיק שמשהו ידפק כדי שכל החיסכון יהפך לנזק.

אם אתה רוצה מחשב בלי בילבולי מוח קנה פנטיום.

----------------------------------------------------------------

מה דעתכם?

:o

פורסם

עזוב אותם... זה חסר טעם...

חוץ מזה שבטח ההודעה הספציפית הזאת נכתבה ע"י אדם עם אינטרס מסויים שיקנו "פנטיום" (1 ?!)...

פורסם

אני חושב שלמי שכתב את הדברים האלה היה חסר חמצן בלידה, כי מעבדי AMD לא צריכים שום קירור מיוחד ושום גריז טרמי מיוחד ושום מארז מיוחד. אני מכיר מספר אנשים שמשתמשים במארז MIDI TOWER סטנדרטי של 300WATT ומעבדי AMD בלי שום בעיה ובלי שום קירור מיוחד רק עם המאורר SPIRE שהם קיבלו עם המחשב שלהם.

כנראה הבן-אדם(LAMER?) שכתב את הדברים האלה עשה קישור בין שני דברים שלא בהכרח קשורים זה לזה: שאנשים שקונים AMD הם בד"כ אנשים שמבינים במחשבים אז הם קונים גם חלקים אחרים יותר משובחים(כי הם לא אהבים להקבר עם מחשב פנטיום 4 ומארז מיני AT), ואלה שבד"כ קונים מעבדי AMD עושים גם אוברקלוקינג לחלקי המחשב שלהם. זה לא אמר שמעבדים של AMD צריכים קירור מסויים כל שהוא. אני חושב שחלק מהאחראים לגישה כזאתי בקרב הדיוטות הם כל אותם פרנאודים פה בפורומים שחושבים שמחשבי AMD "מתחממים רצח" ולפני שהם בכלל קונים מחשב הם כבר מזמינים לעצמם מערכות קירור נוספות, שהן ככל הנראה בכלל לא צריכים. בעניין הקירור, מעבדי AMD דורשים את אותו מינימום שפנטיום 4 דורש ממארז: מאורר 80 מ"מ מלפנים שיכניס, אחד 80 מ"מ מאחור שיוציא אוויר ומאורר אחד בספק ועוד HSF על המעבד וזהו. אותה דרישה לשני המעבדים, כל השאר זה בולשיט.

יכול להיות שהדברים האלה נכתבו ע"י עושק קברים שכונתי/איזורי בעל מקברה, שלא מבין למה מעבדי AMD נשרפים לו כשהוא מנסה לקבור את הלקוח עם איזה HSF זול הוא קנה מ"מחסני המחשב"(חנות שמוכרת את כל הציוד הכי זול וכי זבלי לעושקי קברים, נמצאת ליד דן-דיזיין בר"ג), עם זכרון של חברת עלומת שם שאמור להיות 256 אבל סופר רק 128(ע"ע זכרונות LD) ולשים אותו במארז מיקרו-ATX בלי מאוררים בכלל, שזה גם פנטיום 4 לא יעמוד, הוא פשוט יאט את עצמו ואז הביצועים יהיו גרועים מאוד.

לא שכל מי שקונה מחשב AMD צריך לקנות מארז של ENREMAX עם HSF שכולל DELTA 7000RPM עליו, כי גם חלקים פשוטים יותר יעבדו עם מחשב מבוסס AMD. נכון, מרבית האנשים שקונים מחשבים מבוססי AMD בד"כ קונים גם מארזים יותר טובים, זכרונות יותר טובים, וכוננים קשיחים של 7200 RPM וכרטיס גראפי חזק, כי הם פשוט מספיק חכמים כדי לא להקבר אצל הקברן השכונתי.

פורסם

בדיוק כמו שיש מכוניות ואנשים אוהבים למלא מים ברדיאטור , שמן דלק .... פריקים של מחשבים אוהבים להחליף גריז טרמי , קירור מים , צלעות קירור של אופנועים וכדומה . למי זה מפריע ? כמה מעבדים נדפקו ? לוחות אם התקלקלו .

אני אוהב לוחות מחוונים של טמפרטורה , מד סיבובי מאוורר , זה עושה לי טוב על הנשמה כי אין לי אופנוע וזה תחליף מעולה .

כן לפעמים אני פותח את המארז ובעזרת מניפה מאוורר את המארז והמעבד .(זה מזכיר לי טיול גי'פים ועוצרים כדי שהרדיאטור ייתקרר ).

תעשה חיים עם פנטיום ואנחנו נעשה חיים עם AMD .

פורסם
אם אתה רוצה מחשב בלי בילבולי מוח קנה פנטיום.

אתם לא יכולים להגיד שזה לא נכון......

אם מחשבים לא היה מעניין אותי והייתי מתחיל לשמוע שAMD מז הטוב אבל רק צריך לקנות להם מאוורר נורמלי ומשחה טרמית עוד שטויות באמת הייתי עוזב את זה. למרות, שבקשר למארז הוא לא צודק..

פורסם

זה לא נראה למנהל פורם יותר מתאים לפורם כללי

פורסם

בקיצור: שים לב שאילו שממליצים על AMD בלהט הם פריקים

שמתעסקים עם קירור מיוחד, מארז מיוחד, גריז תרמי, מאווררים

ועוד עניינים מעצבנים שמעניינים רק פריקים.

בוא ונראה כמה אני מתאים לפרופיל הזה:

יש לי במחשב מעבד AMD (דיורון 850) שעובד ללא שום אוברקלוק ב-8.5X100. המכפלה שלו סגורה ותשאר כזו כל זמן שיש לי בחיים עיסוקים מעניינים יותר (ושלא ישתמע מכך שיש לי בעיה עם OC כתחביב, ממש לא, אבל זה פשוט לא "עושה לי את זה").

המאוורר הנוסף של המארז שלי מנותק; אני לא מריץ שום תוכנות דיאגנוסטיקה של החומרה והטמפרטורה והמתח חשמלי של הרכיבים השונים ממש לא מעניינים אותי.

אפילו הרמתי את צליל התראת הטמפרטורה ב-BIOS ל-65 מעלות. כל זמן שהמעבד עובד ואין ריח של גריל באוויר, אני לא רוצה לשמוע מכלום ותנו לי להתעסק בדברים אחרים.... ;)

אולי המצב היה שונה אם היו לי בעיות יציבות או מסכים כחולים, אבל מכיוון שקניתי AMD אני יכול להיות שקט :smoke:

זה מה שיש ומזה אני מרוצה. כשיחסר לי מתישהו כח עיבוד, אני לא מתכוון לשחק משחקים. כל מה שאני אעשה הוא לפתוח את הארנק ולשלם 400 ש"ח על AMD דיורון 3GHz. לפי העלות והמהירות האלה אתה יכול לנחש בערך מתי יהיה תאריך היעד של השדרוג הזה...

אתה מוזמן לעשות copy&paste להודעה ברוטר...

Prog.

פורסם

הוא הרג אותי!!!! עפתי מהכיסא!!! איזה בן-אדם אידיוט, אתם יודעים יש הרבה דפוקים עם דעות כאלה רק שהם קצת יותר חכמים ושותקים.

פורסם

לי יש amd שעלה לי עם בורד זיכרונות והמעבד 1250 שקל לפני שנה וחצי (K7 850) המאוורר שכלול במחיר עלה לי 20 שקל!!!

והוא מסתובב ב 5200RPM

המעבד שלי (100MHZ X 8.5) היום אחרי 4 ימים שהוא דולק עומד על 31 מעלות חום. הזיכרונות שלי (בלי מערכת קירור) עומדים על 27 מעלות חום; הבורד שלי עם קרור של מאורר 80mm

1 עומד על 21 מעלות .....אני חושב שלבאנדם שרשם את זה היה חם .... אולי הוא צריך מערכת קירור מבוססת מים ;D

אני חייב להגיד שהקבלים העגולים

http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=round

ממש עזרו לי והורידו את הטמפ' ב4-5 מעלות

:saint:

.

פורסם

i hate to talk in hebrow :/

פורסם

i hate to talk in hebrow :/

אה, אז זאת השפה שדיברת בה... :lol:

Prog.

פורסם

errrrr... lets see u talking here need help in post that id did talking with 23 ppl in icq right now and reading like 200 e0mails bcz i didnt read 3 days!!!

:-/

פורסם

איש... שפר את האנגלית שלך! :o

פורסם

errrrr... lets see u talking here need help in post that id did talking with 23 ppl in icq right now and reading like 200 e0mails bcz i didnt read 3 days!!!

:-/

או שתשפר את האנגלית שלך או שתדבר בעברית.......

זה ממש מזעזע! שלא נדבר שלא מבינים על מה אתה מדבר בכלל............

פורסם

דווקא אני הבנתי וחצי מה שהוא אומר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים