עבור לתוכן

דיסקים קשיחים ואמינות

Featured Replies

פורסם

עם כל הבעיות שכל יום אנחנו שומעים על דיסקים קשיחים, על איזה דיסק של איזה יברה אפשר לסמוך שיהיה אמין וטוב?

לי באופן אישי יש הרבה דיסקים של החברות המובילות (Maxtor,IBM,Seagate,WD,Quantum)

עם ה IBM - שלושה במספר - לא הלכו לעולמם אבל כולם עשו רעשים והגודל שבהם נמצא ב Risk ב Win2k Server

ה Maxtor - הדגם D740x - התחיל לעשות לי בעיות של קריאה וכדומה

Seagate - כבר כמה נפלו לי והלכו, הנוכחיים משמיעים רעשים שגורמים לי לדפיקות לב מואצות.....

WD - רק הדגמים הישנים נדפקו לי, האחרונים (והדגמים החדשים) - עובדים בינתיים מצויין!!!

ועכשיו שאני חושב על זה רק ה Quantum שלי לא עשו אף פעם בעיות.....

דרך אגב על כל הדיסקים שלי כמעט ללא יוצא מן הכלל יש קירור של מאוורר אחד או יותר....

בקיצור מה עושים? מה קונים?

פורסם

[me=Enc0der]מייבב ללא הפסקה...[/me]

כמה פעמים אפשר לשאול את אותה שאלה?

Maxtor / Seagate

פורסם
  • מחבר

מה אתה לא יודע לקרוא עברית?

זה לא כתוב מספיק ברור?

גם Maxtor עושה לי בעיות....!!! הדגם הכי חדש D740X - עושה לי בעיות קריאה וגם דיי מתחמם !!!

Seagate עושים המון רעש (וגם שני דיסקים שלהם שלחתי לפח!)

פורסם

נו אז מה אתה רוצה מאיתנו?

נשארו לך ברשימה WD ו-Quantum... מכיוון שאין יותר Quantum (מקסטור קנו אותם), נשארו לך רק WD... אז איפה בדיוק הדילמה?

אם תשאל את האנשים בפורום מה הם מעדיפים, יגידו לך Maxtor/Seagate (ואת זה אני אומר לא כי אני בהרכח מאמין בזה, אלא כי אני מסיק מסקנות מהשאלה הזאת שמופיעה בערך 10 פעמים בפורום הזה בהודעות מהחודש האחרון...)

פורסם

עם כל הבעיות שכל יום אנחנו שומעים על דיסקים קשיחים, על איזה דיסק של איזה יברה אפשר לסמוך שיהיה אמין וטוב?

לי באופן אישי יש הרבה דיסקים של החברות המובילות (Maxtor,IBM,Seagate,WD,Quantum)

עם ה IBM - שלושה במספר - לא הלכו לעולמם אבל כולם עשו רעשים והגודל שבהם נמצא ב Risk ב Win2k Server

ה Maxtor - הדגם D740x - התחיל לעשות לי בעיות של קריאה וכדומה

Seagate - כבר כמה נפלו לי והלכו, הנוכחיים משמיעים רעשים שגורמים לי לדפיקות לב מואצות.....

WD - רק הדגמים הישנים נדפקו לי, האחרונים (והדגמים החדשים) - עובדים בינתיים מצויין!!!

ועכשיו שאני חושב על זה רק ה Quantum שלי לא עשו אף פעם בעיות.....

דרך אגב על כל הדיסקים שלי כמעט ללא יוצא מן הכלל יש קירור של מאוורר אחד או יותר....

בקיצור מה עושים? מה קונים?

אז מה הכאב שלך? תלך על החברה שעובדת כי טוב בשבילך ולדעתך.

וטענה לי עוד דבר, אתה משתמש באיזה קירור על הכוננים האלה או דוחף אותם סתם מתחת לפלופי במארז שלך בלי שום דבר שנושף עליהם אוויר?

פורסם
  • מחבר

בשרת שלי אני משתמש במאווררי 80מ"מ, אחד על כל דיסק (ויש שם ארבעה)

במחשב שלי יש מאוורר אחד 60מ"מ (אני חושב!?) על שני הדיסקים...בשאר המחשבים זה משתנה.

Encoder - מצד אחד נכון אתה צודק, אני אמור לעבוד עם מה שעובד לי טוב אבל אתה יודע שאתה קורא הודעות על דיסק של WD

שנופל מהרבה משתמשים, גם אם הוא יעבוד הכי טוב בעולם בשבילך אתה עדיין תחשוש, נכון?

חוץ מזה אני מנסה לגבש דעה....?!

פורסם

בשרת שלי אני משתמש במאווררי 80מ"מ, אחד על כל דיסק (ויש שם ארבעה)

במחשב שלי יש מאוורר אחד 60מ"מ (אני חושב!?) על שני הדיסקים...בשאר המחשבים זה משתנה.

Encoder - מצד אחד נכון אתה צודק, אני אמור לעבוד עם מה שעובד לי טוב אבל אתה יודע שאתה קורא הודעות על דיסק של WD

שנופל מהרבה משתמשים, גם אם הוא יעבוד הכי טוב בעולם בשבילך אתה עדיין תחשוש, נכון?

חוץ מזה אני מנסה לגבש דעה....?!

ההודעות לגבי WD הן סתם מגמתיות, זה מאוד תמוהה בעיניי, האנשים היחידים שהתלננו על קריסות היו בתקופה של ה6 וה8 ג'יגה, וWD לקחה אחריות והכריזה RECALL, מאז יצא להם סתם מוניטין רע, רק פה בארץ וכל כונן שבמקרה קורס(לכל חברה קורה שדיסק קורס) מקבל כותרות גראנדיוזיות.

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך במאה אחוז, WD נראים לי אחלה דיסקים....!

בלי רעש(Seagate) ולא קורסים(IBM) ולא צפויות לך הפתעות (Maxtor)......

מה עם Fujitsu?

פורסם

מסכים איתך במאה אחוז, WD נראים לי אחלה דיסקים....!

בלי רעש(Seagate) ולא קורסים(IBM) ולא צפויות לך הפתעות (Maxtor)......

מה עם Fujitsu?

אם תשאל אותי Fujitsu לא צריכים בכלל להוות כיוון...לי היו שלושה HD של Fujitsu אותו דגם וכולם נדפקו אחרי חצי שנה בלי שעשיתי משהו מיוחד, פשוט שבקו חיים!!!

הדבר היחיד שיש נורמלי ל- Fujitsu זה מסכי הפלסמה החדשים שלהם!!! ;D

פורסם

אז הוחלט ש-WD אמינים בכל זאת?

אני מבולבל... ???

פורסם
  • מחבר

נראה לי שזה כל אחד לעצמו פה?! לא?!

מבחינתי WD (הדגמים החדשים!) עובדים מצויין!!!

פורסם

אז הוחלט ש-WD אמינים בכל זאת?

אני מבולבל... ???

לדעתי כן אבל אני עדיין חושב שחסר להם את הטאצ' הזה של יציבות ברזל....

פורסם

SEAGATE הכי מומלץ מבחינת אמינות אבל קצת מרעיש.

ומה שנכון נכון, לWD יצא סתם שם רע. כבר בכלל לא רואים בעיות של התלוננות על WD. וחוץ מזה שהם נחשבים מאוד מהירים בדיסקים החדשים שלהם.

פורסם

לדעתי WD מאז ומעולם היו מצויינים, יצא להם שם רע ממקור לא ידוע ומשום מה השמועה הזאת התפשטה... לפחות במדינה שלנו.

מעניין מה נסגר בסוף עם השמועה שההארדיסק (אחד מבין החדישים) של WD, שורף את הגשר הדרומי של VIA במהלך התקנת חלונות XP...

פורסם

לדעתי WD מאז ומעולם היו מצויינים, יצא להם שם רע ממקור לא ידוע ומשום מה השמועה הזאת התפשטה... לפחות במדינה שלנו.

מעניין מה נסגר בסוף עם השמועה שההארדיסק (אחד מבין החדישים) של WD, שורף את הגשר הדרומי של VIA במהלך התקנת חלונות XP...

איזה BullShit!!!

איפה שמעת את זה???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים