עבור לתוכן

כיצד עבד האימייל בשנת 96? וגם פריצת דרך! ווינדואס 95 יוצא לשוק

Featured Replies

פורסם

היה כפתור TURBO למחשבים אחרים?

יש לי פה עדיין את הקופסא (אני חושב)

אבא שלי העביר לי את המחשב הישן שלו שהייתי ממש קטן.

פורסם

במעבדי 8088 מסוימים כפתור הטורבו אפשר להעלות את מהירות השעון מה-4.77 מה"צ הטבעיים ל-8 או 10 מה"צ.

במחשבים מאוחרים יותר מטרת הכפתור הייתה למעשה להאט את המחשב - כאשר המעבד רץ במהירות הטבעית שלו שהטורבו פעל ופעל לאט יותר כאשר הטורבו כובה. המטרה הייתה לאפשר הפעלת משחקים ישנים במהירות סבירה (במשחקים ישנים קצב המשחק נקבע לפי מחזורי המעבד).

כמובן ש-"כפתור מאט" לא נשמע טוב אז ההתקן שווק כ-"טורבו" לעיתים בלווית תצוגת ספרות מרשימה בקדמת המארז שהציגה את מהירות המעבד (לא תמיד באופן מדויק).

מאיץ תלת-מימד לסימס? המשחק יצא ב-2000 וחבילות ההרחבה השניה והשלישית ב-2001. מאיצי תלת-מימד התחילו להיות פופלריים ולהתמך על ידי יותר ויותר משחקים החל מ-1998 לערך (מוכרים במיוחד דום II, קוויק II וכד'). המוכר בחנות בהחלט היה מנותק גם במונחים של אז...

פורסם

במעבדי 8088 מסוימים כפתור הטורבו אפשר להעלות את מהירות השעון מה-4.77 מה"צ הטבעיים ל-8 או 10 מה"צ.

במחשבים מאוחרים יותר מטרת הכפתור הייתה למעשה להאט את המחשב - כאשר המעבד רץ במהירות הטבעית שלו שהטורבו פעל ופעל לאט יותר כאשר הטורבו כובה. המטרה הייתה לאפשר הפעלת משחקים ישנים במהירות סבירה (במשחקים ישנים קצב המשחק נקבע לפי מחזורי המעבד).

כמובן ש-"כפתור מאט" לא נשמע טוב אז ההתקן שווק כ-"טורבו" לעיתים בלווית תצוגת ספרות מרשימה בקדמת המארז שהציגה את מהירות המעבד (לא תמיד באופן מדויק).

מאיץ תלת-מימד לסימס? המשחק יצא ב-2000 וחבילות ההרחבה השניה והשלישית ב-2001. מאיצי תלת-מימד התחילו להיות פופלריים ולהתמך על ידי יותר ויותר משחקים החל מ-1998 לערך (מוכרים במיוחד דום II, קוויק II וכד'). המוכר בחנות בהחלט היה מנותק גם במונחים של אז...

הגדל התדר פי יותר מ-2???? אתה רציני?

ניראה לי מוגזם ביותר

פורסם

קוייק 2 כן, דום 2 לא. דום 2 יצא ממש מעט אחרי דום 1, והשתמש באותו מנוע (עם תלת מימד "מזויף").

אני זוכר שכרטיסי התלת מימד אכן התחילו להיכנס ב-97-98, וב-GTA הראשון יכולת לבחור אם לשחק עם האצת תלת מימד או לא (בשני כבר היית חייב כרטיס תלת מימד).

פורסם

כמה עצוב, זרקנו כבר את המחשב הזה.

אגב לייד כפתור הTURBO היה תצוגת לדים (כמו של מחשבון) שרשמה או מצב NORMAL, או LOW, או TURBO.

כנראה זה היה אחד מהמחשבים המאוחרים הללו.

חחח לא להאמין שבגיל 5 אני השתמשתי במחשבים שאתה השתמשתם בגיל 20-40 :P

אני זוכר שאהבתי לשחק הוגו :P

פורסם

בגיל 20-40

הלכת רחוק הא?

פורסם

טוב אני לא מכיר את ממוצע הגילים בפורום, אז זרקתי בין 20 ל40.

כנראה היה עדיף 15 :P

חוץ מזה, אין פה אנשים שיותר גדולים מגיל 31?

פורסם

יש, אפשר לספור אותם על יד אחת .... של לוחם הנדסא קרבית וותיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים