עבור לתוכן

העלאת ההרץ של מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

היי שלום חברים!

מקווה שהגעתי לפורום הנכון

חיברתי כבל S-VIDEO מהמחשב הנייד אל הטלויזיה.

הבעיה היא שאין חדות בתמונה.

כשבדקתי ראיתי שהמחשב הנייד עומד על 60 herz

הכרטיס מסך הוא של intel gma 945.

כיצד אפשר להעלות את ההרץ של מסך המחשב הנייד (נראה לי שכאן הבעיה)

והאם אין קשר בין ההרץ לחדות.

תודה

עדי

פורסם

daido היקר,

כמעט כל מסך LCD יכול לפעול עד 60HRZ בלבד, לרבות, אני מאמין, הן מסך המחשב שלך והן הטלויזיה (בהנחה שהיא LCD). בכל מקרה, לתדר הרענון עליו אתה מדבר אין שום קשר לחדות התמונה. על זה אחראית הרזולוציה, וכנראה שהגדרת רזולוציה נמוכה מדי לפלט למסך הטלויזיה. יש להגדיר את הרזולוציה המירבית שהטלויזיה שלך מאפשרת, ולא את הרזולוציה שבה אתה משתמש עבור מסך המחשב.

פורסם

רזולוציה של TV תמיד יותר רע ממסך מחשב.

אז תמיד ב TV לא רואים טוב את המחשב והחי רע זה טקסט

על מסך של TV.

פורסם

Ivan, לבחור יש מחשב נייד די ישן כנראה (אם יש לו S-VIDEO), מה שאומר שרוב הסיכויים שהמסך שלו 1280*800. כל טלויזיית LCD נותנת יותר מזה, כך שכנראה אתה לא ממש צודק - אלא אם אתה מחשב רזולוציה ביחס לשטח הפיזי של המסך.

פורסם

פיקסלים ב TV הרבה יותר גדולים = לא חד כמו במחשב.

אתה יחול לראות בעינים פיקסלים של TV ולא תראה אותם במחשב

בלי זחוחית מגדלת.

פורסם

גם אם כל יתר הדברים בסדר כבל S VIDEO לא מעביר תמונה באיכות גבוהה

תנסה לחבר את התטלויזיה בכבל מסוג אחר DVI/VGA או YCbCr. בכל מקרה תשתמש אם כבל איכותי

תבדוק אם הבעיה קשורה לחיבור חשמל של המחשב הנייד - תשים אותו אל משטח מבודד חשמל ותנסה לעבד איתו מסוללה תראה אם יש שינוי באיכות

פורסם

Ivan, לבחור יש מחשב נייד די ישן כנראה (אם יש לו S-VIDEO), מה שאומר שרוב הסיכויים שהמסך שלו 1280*800. כל טלויזיית LCD נותנת יותר מזה, כך שכנראה אתה לא ממש צודק - אלא אם אתה מחשב רזולוציה ביחס לשטח הפיזי של המסך.

לא נכון, מרבית הLCD הזולים נותנים 1366X768, שזה אותו דבר (וכאמור הפיקסלים הרבה יותר גדולים). חוץ מזה - מי אמר שיש לו LCD? וכמו שאמר 11010010110, SVIDEO לא מסוגל להעביר רזולוציה כזו גם ככה.

פורסם
  • מחבר

תודה חברה על התשובות.

1. איך משנים את הרולוציה של מסך הטלוייה?

2. המחשב בן 4 שנים.

בתקופה ההיא היה לי גם מחשב שולחן עם CORE 2 DOU כשהמעבד היה חדש בשוק.

היה לי NVIDIA די פשוט, וכשחיברתי את המחשב השולחני אל מסך המשך הרזולוציה היתה משתנה לבד והייתי רואה מצויין על הטלויזיה.

קיבלתי יחד עם המחשב השולחני כבל בעל 9 פינים שהתחבר למחשב, והכבל היה מחובר לקופסא שיש בה שלושה חיבורים (אדום, ירוק, כחול) ובצד חיבור

S-VIDEO שממנו חיברתי כבל S-VIDEO לS-VIDEO שבטלויזיה.

השבוע החלטתי לנסות לחבר את הנייד אל הטלויזיה (כי את השולחני כבר אין לי הרבה מן), לקחתי את הכבל בעל 9 פינים, עיקמתי 2 פינים והצלחתי לחבר אל המחשב הנייד שיש בו חיבור של 7 פינים, לקחתי כבל כשבצד אחד חיבור S-VIDEO לטלויזיה ובצד השני חיבור עם ראש צהוב שאותו חיברתי לחלק הכחול.

האם כאן הבעיה? האם הראש הצהוב הוא הבעיה שמורידה את האיכות, ויש צורך בכבל עם שני ראשים של S-VIDEO

3. בנייד יש 1280 על 800.

תודה

עדי

פורסם

עיקמת פינים בחיבור ??

יכול להיות שעכשו כל זה עובד בלי אדמה / במצב composite שהוא פחות טוב מ s video / וכו ובגלל זה יש את הבעיה

פורסם
  • מחבר

כן עיקמתי פינים, לא חשבת שהאיכות תרד

אולי בגלל ה composite

איזה כבל מומלץ לרכוש שיש בו 7 פינים (בלי שאצטרך לעקם פינים) שיוכל להתחבר אל S-VIDEO לטלוזיה ולכבל 7 פינים?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים