פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים הרגע חזרתי מארקדיה עם עותק, לא נותן לי להתקין את המשחק כי הוא עדיין לא השתחרר בסטים.(האקטיבציה עברה בהצלחה)ריסטרט לסטים ותעלה על מדים[br]פורסם בתאריך: 09-11-2010, 15:09:46יש לך טעות וגם לסיימוןויזה נטען דורש טעינה מינימלית של 400 ש''ח אי אפשר לטעון כרטיס ויזה נטען במתחת ל400 ש''ח והסכום המקסימלי זה 1000 ש''ח.הסכום המינימלי הוא 200 ש"ח.
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים העותק שלי יגיע כנראה רק ביום חמישי (הזמנתי מ PCGAMES) יהיה לכם זמן להשתפר ואולי לנצח
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים כל החבר'ה פה עם מעבד 2 ליבות כמו שלי עוברים את אותו הSTUTTERING והFPS המסריח והתקיעות כמו אצלי? (מדובר במולטי)לעומת זאת יש לי המון-המון שרתים עם פינג של 70 אז לפחות בפן הזה הכל טוב..WAGER MATCHES זה פשוט גאוני, ממש כיף ;D
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים כל החבר'ה פה עם מעבד 2 ליבות כמו שלי עוברים את אותו הSTUTTERING והFPS המסריח והתקיעות כמו אצלי? (מדובר במולטי)לעומת זאת יש לי המון-המון שרתים עם פינג של 70 אז לפחות בפן הזה הכל טוב..WAGER MATCHES זה פשוט גאוני, ממש כיף ;Dכשהמשחק ייצא לסטים אני אגיד לך איך זה אצלי. (יש לנו אותו כרטיס מסך).אני מאמין שזה בגלל המעבד כי זה קרה לי גם ב-BC2 וכשהחלפתי למרובע ליבות הכל עבד חלק.תוודא גם שיש לך את הדרייבר האחרון לכרטיס מסך- 260.99.
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים תבדקו את הלינק הזהhttp://forums.guru3d.com/showthread.php?t=332190יש שם לכאורה פתרון
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים הלאגים נובעים מחוסר התאמה בין סטים לשרתים של GSפאץ זריז והכל יסודר.מדי פעם יש גם פחות לאגים ואז מבינים כמה המולטי הזה חזק[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים לא יודע איך, אבל נמחקו לי כל החברים בסטים אני מרגיש לבד, תוסיפו אותי kerenorf
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים מה זאת אומרת כל האנשים שאומרים מעקב יש איזה כפתור שעוזר לי לעקוב אחרי הTHREAD?
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים בראש העמוד מתחת לניק שלך מצויין הראה תגובות חדשות להודעות שלי אתה כאן מעל שנה :
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים מה זאת אומרת כל האנשים שאומרים מעקב יש איזה כפתור שעוזר לי לעקוב אחרי הTHREAD? יש מעקב אוטומטי אחרי ת'רדים שבהם הגבת. לפעמים אנשים רוצים לעקוב אחרי ת'רד מסוים אבל אין להם מה להגיד אז הם סתם כותבים "מעקב". כמו שעשיתי עכשיו :
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים אהה את זה אני יודע חשבתי סתם יש כפתור יעני ששולח לך למייל או משהו שהתעדכן הTHREAD בקיצור תיראו באתי לנסות להזמין את המשחק מהסטים הכנסתי תתאריך לידה 12.1.1993 וזה רושם לי :Call of Duty®: Black OpsSorry, but you're not permitted to view these materials at this time.click here to return to the main pageמה זה החרא הזה ולמה אני לא יכול אפילו לנסות להזמין מה בגלל שאין לי 18? וחוץ מזה מהזה הזין הזה שאם התאוריה שלי נכונה ??? הMW2 שקניתי אומנם קניתי SCANED IMAGE מCJS CDKEY ופשוט הכנסתי את הקוד אבל איך לעזאזל אני מזמין מהסטים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.