פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים כולכם שוכחים את MW2!!!!!!אתם לא זוכרים את הקרבות על השלג?אתם לא זוכרים את הSPEC OP המושקע בהחלט?אתם לא זוכרים את הבגידהאת הפלישהאת החיפוי, אחד על AC130 ואחד רגלימה שחכתם הכל?? הסינגל של MW2 הוא הסינגל הכי טוב ששיחקתי בו בחיים שלי!!!MW2 ז"ל היה משחק ממש טוב, ובצער רב הוא מת, בגלל המרשע והרוצח שהגה את הרעיון המטופש של IWNETצודק...נראה לי אני אתקין אותו לשחק שוב...
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים modern warfare יותר סקסי מblack ops..הדמויות בMW בלתיא נשכחות.. והסצינות..Price.. what the hell of a name is "soap" anyway?אין את ההרגשה הזו בBO
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים אמאלה, ג'וני, תהרוג אותנו וזהו, לא ככה? הסינגל של המשחק הזה הרבה יותר טוב. לא יודע למה. הוא פשוט ענק. אני ממש מתחבר ל MASON ;D
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים טוב, עוד מישהו מרגיש שיש לו מכנסים מלאות חרא כשהוא רץ במולטי? אין את החופש תזוזה הזה כמו שהיה בMW2, התנועה כל כך מעפנית!!! לא יודע, אולי אחרי הפאצ' זה ישתפר אבל בנתיים אני מרגיש כמו איזה גולם מוגבל תנועה :'( ומה הקטע אם נשק צלפים? לא מספיק אין SLIGHT OF HAND, הוא גם לא מסוגל להרוג מכדור אחד
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים יש אפדייט של 8 מגה למולטיבנתיים אני ממליץ על זהhttp://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1576411די עזר לי
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים יצא אפדייט לכל המתעניינים. אני עוקב. הרבה טוענים שזה תיקן בעיות, לאחרים זה גרם להרס מוחלט של המשחק. אם אני רואה פידבק חיובי אולי הגיע הזמן שאני אקנה את המשחק. גאד, אני כבר כמה ימים מתאפק וזה כ"כ קשה..
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים נראה לי הגיע הזמן לעבור ל XBOX360 לטובת משחקיםhttp://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1575031
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים עם כל התגובות פה, אני אמתין בסבלנות.ACTIVISION לא יקבלו ממני כסף פעם נוספת על משחק לא גמור.
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים הווידאו של הסינגל הוא אורגיית אפילפסיה שלמה. גועל נפש.לגמרי...אנסו לי את המוח
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים בשעה טובה המולטי שחיק לגמרי.כמעט,עדיין יש נפילות שאתה פוגש מישהו מטווח 0 ובמקרים מסוימים,אבל זה דרייבר חדש לכרטיסי מסך יסדר לדעתי וגם איזה עוד פאטצ' נחמד ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.