פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים אחרי שעה של משחק אני יכול להגיד שזה מאוד מבטיח, אני סובל קצת מלאג אבל זה די צפוי מהפינג שלי גם במשחקים אחרים. אולם לא תוצאה מדהימה אבל נראה לי שאני מצליח לתפוס לאט לאט את המשחק [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים התוצאה שלך יפה מאוד ועוד יותר מרשימה עם הפינג והלאגים....חיכית שמישהו יחמיא לך לא? ;D
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים טוב אחריי שסיימתי את בונד החדש,התחלתי שחק בזה,שמת את הכל על ההגדרות הכי גבוהות,כולל אנטי אליזינג והכל על הכי גבוה שאפשר,ואני לא מבין על מה כל המהומה,WORLD AT WAR נראה הרבה יותר טוב מזה,גרפיקה סבירה לחלוטין אני רק בשלב הראשון אבל אני מאוד מאוכזב יחסית למה שעשו מהמשחק הזה.
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים אני היחיד שמרגיש שעשו את הסינגל חופר ומעיק ברמות ..?אני בעד עלילה והכל, אבל זה מרגיש שעל כל דקת משחק יש 10 דקות של וידאו שאי אפשר להעביר,וגם יש המון קטעים שאתה רוצה לזוז אבל תקוע שוב ושוב ושוב בגלל העלילה, זה מטריף.. תנו פאקינג לשחק, אם הייתי רוצה לראות סרט עלילתי באורך מלא הייתי הולך לקולנוע :-X
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים אני היחיד שמרגיש שעשו את הסינגל חופר ומעיק ברמות ..?אני בעד עלילה והכל, אבל זה מרגיש שעל כל דקת משחק יש 10 דקות של וידאו שאי אפשר להעביר,וגם יש המון קטעים שאתה רוצה לזוז אבל תקוע שוב ושוב ושוב בגלל העלילה, זה פשוט לא זורם כמו בקודמים ומטריף.. תנו פאקינג לשחק, אם הייתי רוצה לראות סרט עלילתי באורך מלא הייתי הולך לקולנוע :-Xאני חושב גם ככה....פשוט הסינגל לא מכיל משימות מיוחדות בניגוד ל cod4 ששם היה קצת שינוי ומשימות מאתגרות ומיוחד כמו המשימה עם הצלף...הסינגל סביר לחלוטין פשוט בלי משהו מפתיע ומפוצץ שאפשר להגיד עליו ואאוו
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים אני חושב גם שהסינגל פשוט לא מכיל משימות מיוחדות בניגוד ל cod4 ששם היה קצת שינוי ומשימות מאתגרות ומיוחד כמו המשימה עם הצלף...איך ביאסת אותי עכשיו..
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים גם יותר ריאליסטי , הסאונד הרבה יותר טוב , הנשקים נראים אמיתיים , יש רתע לנשקים ;Dואין לאגים....
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים הסינגל בהרבה יותר טוב מ6 ומ5 עם כל העלילה הרבה שיש בו.במולטי לא שיחקתי אבל הסינגל נראה מעולה בנתיים.עלילה מפציצה ביותר !!פי הרבה יותר טובה משל כל מה שהיה עד עכשיו.תאכלס זאת הפעם הראשונה שיש בכלל עלילה סבירה, בקודמים זה היה פשוט יותר מידי עד שזה כבר ניהיה מגוחך.
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים במולטי לא שיחקתי אבל הסינגל נראה מעולה בנתיים.עלילה מפציצה ביותר !!פי הרבה יותר טובה משל כל מה שהיה עד עכשיו.תאכלס זאת הפעם הראשונה שיש בכלל עלילה סבירה, בקודמים זה היה פשוט יותר מידי עד שזה כבר ניהיה מגוחך. כולכם שוכחים את MW2!!!!!!אתם לא זוכרים את הקרבות על השלג?אתם לא זוכרים את הSPEC OP המושקע בהחלט?אתם לא זוכרים את הבגידהאת הפלישהאת החיפוי, אחד על AC130 ואחד רגלימה שחכתם הכל?? הסינגל של MW2 הוא הסינגל הכי טוב ששיחקתי בו בחיים שלי!!!MW2 ז"ל היה משחק ממש טוב, ובצער רב הוא מת, בגלל המרשע והרוצח שהגה את הרעיון המטופש של IWNET
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים אמאלה, ג'וני, תהרוג אותנו וזהו, לא ככה?הסינגל של המשחק הזה הרבה יותר טוב. לא יודע למה. הוא פשוט ענק. אני ממש מתחבר ל MASON ;D
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים http://kotaku.com/5687393/this-is-what-nearly-3-million-people-gaming-looks-like?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+kotaku/full+(Kotaku)&ref=nf שימו לב לארצנו הקטנטונת
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים למישהו יש כמה פקודות שמוסיפות קצת FPS\מצמצמות פריזים שכמעט ולא פוגעות בגרפיקה(כולל כל הגדדרות הרשת למינהן)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.