עבור לתוכן

חובבי שעונים - להתפקד

Featured Replies

פורסם

זיופים.

למי אכפת זה נראה כמו המקור 8)

אל תתבאס אבל .. ממש לא .. זה זיוף די רע, ישר מזהים שזה זיוף, הגימור באיכות מאוד נמוכה והכל שם עקום .. אפילו הלוגו :-X

• תגובות 102
  • צפיות 16.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו שמע פעם על השם "גאלרי רואיל" ? (GALLERY ROYAL)

ליי שעון שלהם

פורסם

דבר ראשון אני לא מתבאס, להפך, כל מי שרואה את השעון די מתלהב ממנו

אפילו הציעו לי מספר פעמים לקנות אותו ממני בסכום של 1000 שקל פלוס.

דבר שני, קשה לזהות זיוף אלא אם כן אתה מומחה.(תלוי איזה זיוף, איכותי או לא)

השעונים האלה נראים כמעט כמו המקור והם נראים ממש טוב, איכות החומר והגימור די טובה ואנשים לא שמים לב.

העיקר שעון יפה, למי אכפת אם הוא זיוף או לא. 8)

הנה שעון מקורי, בן אדם שמבין בשעוני בריטלינג יכול לדעת את ההבדל בין הזיוף למקורי או שפשוט צריך לערוך השוואה בין השעונים אחד ליד השני.

1_4.png

פורסם

קודם כל אם מישהו היה מציע לי 1000 על שעון שנראה לי שווה גג 100 היתי מוכר לו בשניה.

דבר שני, ברוב המקרים כשמדובר בחיקויים זולים אפשר לדעת חד משמעית שמדובר בזיוף - פשוט רואים. אני לא אומר שתמיד אפשר לדעת, יש חיקויים מאוד איכותיים שגם עולים בהתאם, אבל מצד שני, אני לא מכיר הרבה כאלה שהיו קונים חיקוי במאות רבות של שקלים

פורסם

אני לא הייתי מוכר לקרובי משפחה שלי שעון מזוייף ב-1000 שקל.

ולא נראה לי שהייתי מוכר זיוף בסכום הזה לאף אחד מבלי לומר שהשעון מזוייף.

פורסם

אני מקווה שלא מדובר בשעון מכאני מזוייף, כי אז נכנס כל הסיפור של המנגנונים הסינים הזולים שלא מסוגלים לשמור על הזמן.

בקוורץ הבעייה פחות משמעותית.

פורסם
  • מחבר

מישהו שמע פעם על השם "גאלרי רואיל" ? (GALLERY ROYAL)

האמת שראיתי שעון שלהם בגיליון האחרון של בלייזר... שעון לא רע בכלל ב800 שקל...

פורסם

(G), השעון נראה ממש טוב, כמה זיוף כזה עולה?

פורסם

בכללי מדובר במותג שמעתיק עיצובים פופולרים של מותגים עולמים כמו GUESS וARMANI

פורסם

(G), השעון נראה ממש טוב, כמה זיוף כזה עולה?

הביאו לי מתאילנד לפני כמה שנים, בטח גרושים.

פורסם

אני מקווה שלא מדובר בשעון מכאני מזוייף, כי אז נכנס כל הסיפור של המנגנונים הסינים הזולים שלא מסוגלים לשמור על הזמן.

בקוורץ הבעייה פחות משמעותית.

ברוב החיקויים האיכותיים יש מנגנון מכאני זהה(מאותו יצרן!) לשעון המקורי, קניתי לפני הצבא בתאילנד חיקוי של רולקס(שוב לרוב מדובר בחיקויים שקרובים ל1000 שקל לפני מיקוח, בסופו של דבר יורדים לאיזה 4000-5000 בהט, שזה עדיין 400-500 שקל בערך). החיקוי שקניתי עצמו עלה קצת יותר(רצו עליו 18 אלף בהט) השעון הכיל מנגנון מקורי, זכוכית קריסטל, ואפילו מספר סידורי גנוב(כן כן אפשר היה להכנס לאתר של רולקס ולבדוק את המספר הסידורי) הדבר היחידי שהיה חסר זה חריטת ברקוד בתוך השעון, וחריטה בלייזר בתוך זכוכית הקריסטל שאותה רואים בשעונים מקוריים רק עם הגדלה של פי 10.

פורסם

אכן, גם אלפה יצרה שעון דמוי רולקס (החברה ממנה קניתי כעת את השעון) והיא מוכרת אותו ב75 דולר עם משלוח, אמנם לא אותו מגנון אבל איכות בנייה מצויינת, ומנגנון מצויין, אבל הם לא מתיימרים להיות חיקוי, הם הטביעו את השם אלפה שם, קוראים לשעונים כאלו שעוני Homage.

אני ידברתי על השעונים ב100 ש"ח שאפילו כמשקולת נייר לא יכולים לתפקד.

פורסם

אם הופיע בלייזר אז אני גאה לומר שאני בעלים של אחד כזה :)

שעלה לי 700 שקל לפני שנה בערך,

מדגם 15841 ... יש להם אולי (בהגזמה מטורפת) 50 דגמים, אבל המספר הסידורי 5 ספרות, נו שיהיה.

נוח, יפה (לטעמי לפחות) ועד כה הראה גם עמידות לא רעה בכלל.

פורסם

תמיד ישב בי החשק לענוד שעון...

אהבתי את זהnews_hondaf1alarm2006_1.jpg

אבל לא הצלחתי לעלות על הדגם :(

מה גם שהוא ניראה לי הרבה מעבר ל450 ש"ח... מישהו יכול להציע משהו דומה (שעון "צעיר" ואלגנטי) ב450 אולי?

תודה מראש

פורסם

^^^

חפש באתר של Fossil,השעונים שלהם בעל תג מחיר הגיוני ויש להם מבחר מענין :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים