פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים לא היה פה אף אחד בדיוק שרשם שקונה שעון בטווחים של "1500-5000" כמו שטענת. השעון עלה לי 250 ש"ח ואני מקווה שהוא היה שווה את ההשקעה. לדעתי בטווח מחירים הזה עדיף ללכת על casio.
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים אכן, השעונים של קאסיו איכותיים ובמחירים טובים, אבל הבעייה היא שקאסיו לא מייצרת שעונים עם תנועה מכנית, שזה מה שאני בעצם מחפש
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים מאותה סיבה שקיימים חובבי שעונים, אותי מושך העניין של מנגנון מכני, נכון, הוא לא מדוייק כמו שעון דיגיטלי או קוורץ, אבל יש לו מנגנון רציני כמו שאמור לדעתי להיות לשעון, לא בטריה מעאפנה כל היופי זה התחכום בהרכבת שעון כזה שינצל את כוח הנדנוד להפעלתו וחוץ מזה אין להרבה בגילי שעון מכאני, אז הוא גם מיוחד ומושך צומת לב
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים יש לי שני שעונים שאני עונד לעיתים רחוקות שעון בעל פעולה מכנית ללא סוללה(חטף מכה ונפל מחוג 8))
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים מחבר פחח לפני הסרטינה היה לי זיוף של איזה שעון מטיטאניום.קנו לי אותו לפני איזה 4 שנים.ורק השבוע שמתי לב שהמחוגים של הכרונוגרף מודבקים!.בחיית, זיוף או לא זיוף... אבל מחוגים מודבקים ?!?!?!
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים זה השעון השמקסי שלי באתר החברה והנה תמונה אני מקבל עליו מחמאות, הוא אצלי שנתיים~ ועובד מצויין. מרוצה ממנו מאוד. במציאות הוא הרבה יותר מרשים. בזמנו עלה 1,200 ועם הנחה בגלל שהבעלים של החנות היה מכר נקנה בסביבות ה- 700.
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים השעון שלי Joe Rodeo 5ct diamond watch מחירון כ5 אלף דולר בארה"ב. אין את השעון בארץ, נקנה בניו יורק. בכל מקרה אחלה תכשיט, קצת כבד ;D לא נעים לקבל הרבה פעמים שאלות כאלו, "מה זה השעון הזה?" - "כמה עלה לך?" - "מה זה? זה זרקונים!" - והכי נדוש בגלל שהשעון יחסית גדול "מה זה שעון קיר?" :s05:
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים :lol: מצחיק לקרוא את הדיון הזה כשאתמול קניתי זיוף לד של אדידס ב50 שקל...
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים :lol: מצחיק לקרוא את הדיון הזה כשאתמול קניתי זיוף לד של אדידס ב50 שקל... 18 שח באיביי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.