עבור לתוכן

חובבי שעונים - להתפקד

Featured Replies

פורסם

והנה השעון שלי:

istockphoto_3305128-pocket-clock-in-gold.jpg

;D נכון שזה מגניב שיהיה לכם שעון כזה??

• תגובות 102
  • צפיות 16.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היו ימים שלא יכלתי להסתובב בלי שעון על היד... היום משום מה התרגלתי להדליק את המסך של הסמארטפון בשביל לקבל את האינפורמציה הקיומית הזו.

פורסם
  • מחבר

זה שעון של 1600-1800 שקל בארץ, זה כן שעון של 200 דולר בארצות הברית, גם הCITIZEN עם Suggest Retail Price של 375 דולר לא אומר שזה המחיר שלו, בכל חנות שעונים פיזית המחיר נמוך ב30-40% לפחות.

http://www.intertime.co.il/Product.aspx?prodID=2318

בבקשה 1800 שקל בארץ, ואם תלך לחנויות שעונים פיזיות(במסגר בת"א יש אחלה חנות) תמצא אותו אפילו יותר בזול(בחגים ראיתי את השעונים האלה ב40-50% הנחה).

1800 שקל בארץ = שעון של 200-150 דולר בחו"ל, ואתה מוזמן לבדוק את זה על כל שעון, של כל חברה.

שוב אם אתה אוהב את השעון הזה אז אחלה, אבל אם 1800 שקל זאת הוצאה "גדולה" עליך זה לא עניין של מעל הליגה שלך, זה פשוט עניין של טמטום ופלצנות, זה כמו האנשים שקונים אאודי ומוכרים אותה אחרי שלושה חודשים כיוון שהם לא יכולים להחזיק אותה.

מה קשור פלצנות ? נורא אהבתי את השעון ואני יכול להרשות אותו לעצמי עכשיו. אין פה עוד שיקולים.

ותסלח לי, הוצאה של 1800 שקל זו הוצאה גדולה ל90% מהאנשים בארץ.

בדיוק כמו שאני לא מרגיש צורך לקנות סמארטפון ב3000 שקל. אבל יותר מחצי מהפורום כן. אם הם יכולים להרשות לעצמם את זה, אז בכיף.

ובכלל לא הבנתי מה הפואנטה שלך... חיכיתי למשכורת הראשונה (כניסה לקבע...) כדי לקנות שעון שאני רוצה, מה לא בסדר פה ?

פורסם

היו ימים שלא יכלתי להסתובב בלי שעון על היד... היום משום מה התרגלתי להדליק את המסך של הסמארטפון בשביל לקבל את האינפורמציה הקיומית הזו.

מחזק

אני מחפש עכשיו שעון בישביל להפסיק את ההרגל הזה

פורסם

אני הולך קבוע עם שעון ובסה"כ אוהב שעונים. (אם אין לי שעון אני מרגיש שמשהו חסר לי על היד) אבל מצד שני זה לא אחד מהתחביבים שלי...

גם אני משתגע בלי שעון על היד אפילו שהיום בכל מקום יש שעון מהמחשב הנייד עד לטלפון האלחוטי והסלולרי, עדיין אבדוק מה השעה ביד ימין. אגב, אתם עונדים את השעון ביד הנגדית (ז"א הלא-דומיננטית שלכם?). לפני שנה בערך נגמרו לי הבטריות של ה- G-SHOCK שלי אחרי 3 שנים, בדיוק בסופ"ש, ככה שיומיים הייתי בלי שעון מתפקד ופשוט התחרפנתי. רק אז הבנתי כמה חזק הרגל השעון אצלי.

מה השיקולים שלכם ברכישת שעון? אצלי הכי חשוב שהוא יהיה עמיד מאוד (הרבה שעונים אחרים שלי פשוט לא עמדו במכות שהם קיבלו בגלל שיש לי תנועות מאוד לא רגישות, במיוחד כשאני משחק ודופק ת'יד מעצבים) וכסוף (עיצובים אחרים נראים לי משעמיים או פלצניים מדיי) עם רצועת-סוגר מתכתית, לא עור כי זה מגרד או סתם לא נוח.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני מת על שעוני FOSSIL, יש לי 3 שעוני פוסיל.

פורסם

אני עונד את השעון ביד הלא דומיננטית. (שמאל) השיקולים בקניית שעון: 1. מותג אמין 2. מחיר 3. עיצוב

ליום-יום אני עונד את השעון האנלוגי שקניתי לא מזמן. למראה אלגנטי אני מעדיף רצועת מתכת כסופה או מעור. (לא אוהב שעונים מזהב)

לפעילות ספורטיבית כמו רכיבה על אופניים/טיולים אני משתמש ב- Casio שמשרת אותי כבר 10 שנים. חוץ מלהחליף לו בטרייה מפעם לפעם לא היו איתו בעיות. לשעונים דיגיטליים/ספורטיביים אני מעדיף רצועת גומי.

פורסם

כרגע אני עם קאסיו אדיפייס-

EF-521SP-1AVEF.jpg

האמת שאני לא ממליץ כל כך, הסוללה מחזיקה רק לשנתיים וגם הסטופר מחזיק לזמן דומה עד שהוא מתקלקל(עובד, אבל מתאפס למקומות מוזרים).

חוץ מזה יש לנו אוסף של שעונים עתיקים, בעיקר של DOXA משנות ה40 והלאה שלדעתי הרבה יותר מרשימים, אני מתכוון לקנות עוד כמה לאוסף, ולחסוך כסף כדי לקנות את המותק הזה-

leder37ow.jpg

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע, אולי אני סתם טמבל, אבל Seiko ו-Casio, גם אם הם לא הזבל האסייתי הטיפוסי כי הם מיוצרים ביפן, פשוט גורמים לי לזלזל ביצרן.

לא יודע למה, באמת יש להם שעונים יפים, אבל זה פשוט לא נראה לי מותג ששוה להשקיע בו מעבר לשעון הספורט של היום-יום....

פורסם

רק אני כאן "מתעב" את המחוגים של הכרונוגרף, (מבחינת מראה) ומעדיף מחוגים של שעה ודקות בלבד?

פורסם

CASIO-EDIFICE-EF-551D-7AVDF-ERKEK-KOL-SAATI__29427630_0.jpg

אחלה שעון, ועל היד נראה הרבה יותר יפה ויוקרתי. הרבה פעמים קיבלתי מחמאות על השעון :xyxthumbs:

בנוסף יש לי את זה, אני הולך להשתמש בו בצבא[עוד חודש :P- שיגיע כבררר...]

g9000-3v-2.jpg

פורסם

שעוני יוקרה זה לטחונים חארות

G-SHOCK 4 LIFE

פורסם

אני לא יודע, אולי אני סתם טמבל, אבל Seiko ו-Casio, גם אם הם לא הזבל האסייתי הטיפוסי כי הם מיוצרים ביפן, פשוט גורמים לי לזלזל ביצרן.

לא יודע למה, באמת יש להם שעונים יפים, אבל זה פשוט לא נראה לי מותג ששוה להשקיע בו מעבר לשעון הספורט של היום-יום....

אתה טמבל, Omega זה מותג של Swatch גם Certina, בשנות ה70 וה-80 רוב חברות "העל" האחרונות פשטו את הרגל סופית, גם האיגודים הגדולים שלהם(כמו GWC) כיום רוב החברות מלבד כמה ממש גדולות כמו רולקס, נמצאות בבעלות סוואצ', סייקו וכו'...

פורסם

אני רואה שיש פה מביני עניין בשעונים אז חשבתי אם אוכל להעזר בכם להתייעצות בקניית שעון

3_231.jpg

קוטר 48מ"מ זה גדול?

או

2_229.jpg

פורסם

היום השעונים זה יותר אביזר מאשר משהו שמציג לך את השעה

השעון שלי:

news_hondaf1alarm2006_1.jpg

ניראה עוד יותר טוב במציאות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים