פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים שלום לכולם, יש לי מצלמה שאני מחבר אותה למחשב עם כרטיס USB מדמה לכרטיס עריכה. קוראים לו ezmaker. עכשיו אני פשוט רוצה להקליט סרט מאנלוג (VHS) למחשב. הכל מחובר מצויין, ואפשר לראות גם תמונה וגם קול. עכשיו השאלה שלי היא, איך אפשר לעשות שהתמונה תיהיה חלקה ובלי קשקושים? וגם באיזה רזולוציה הכי מומלץ להקליט? התמונה יוצאת לי משהו בסגנון הזה: כאמור, אני משתמש בתוכנת VirtualDub. תודה רבה לכולם !
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים תפעיל בVIRTUALDUB את אופציית ה DE-INTERLACEVIDEO/FILTER -- ADD.הרזולוצייה תלויה ב OUTPUT המתוכנן לקליפ, אבל VHS הוא ברזולצייה נמוכה, אז הקלטה של 640X480 ואז DEINTERLACE תספיק.
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים מחבר תודה רבה לך. רק עוד שאלה קטנה.. עוד לא ניסיתי את האופציה הזו, אבל יותר מאוחר אנסה שאני יוכל לחבר את המצלמה.. השאלה שלי, האם לבחור בהגדרה הראשונה שמה או רק זה לא משנה?
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים מחבר אז ככה. ניסיתי הרבה פלאגים ושום דבר לא מצליח לפתור את הבעיה.הדבר היחידי שהיה הכי קרוב להצלחה זה היה הגדרה כמו שכתוב פה: http://forum.doom9.org/showpost.php?p=896591&postcount=4הבעיה כאן, שאז יש סצינות שנראות ממש גרוע.. באיכות גרועה ביותר.מה אפשר לעשות בשביל זה? האם זה טבעי שככה זה קורא?תודה רבה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.