עבור לתוכן

בעיה בצורב LG-GH22 רק כשאני צורב סרטים

Featured Replies

פורסם

מה זאת התוכנה הזאת שאת תצלום המסך שלה צירפת? זה לא נראה לי התוכנה שהפנתי אותך אליה. ההסברים שנתתי לך לא קשורים לתצלום המסך שצירפת.

פורסם
  • מחבר

blue_core טעיתי, הורדתי את התוכנה הלא נכונה

בכל מקרה הורדתי את התוכנה שדיברת עליה, צרבתי והיו מלא סקטורים פגומים בקריאה

אך אני לא יודע אם הקובץ עצמו גם ככה כי הוא ירד מדיסק משנת 2005 אבל רוב החומרים שלי כאלה ולא נתקלתי אף פעם בבעיה כזאת

בכל מקרה הנה תצלום מסך של הבעיה שאני מדבר עליה:

98930121.jpg

אם אני צופה בזה במחשב יש מריחות כאלה, בנגן הביתי לא רואים את המריחה אלא יש freeze לשניה (הקול נשאר).

בקובץ המקורי מהמחשב אין את הדבר הזה.

פורסם

הצריבה צריכה להיות ללא שגיאות - זה נראה לי די ברור. אם יש שגיאות אז חלק מהמידע לא זהה למקור ואז תוכנה צרובה עלולה לא לעבוד או שסרט (שהוא יכול לסבול שגיאות יותר משורת פקודות בתוכנה) מנגן עם כל מני שגיאות. אם הדיסק המקורי מנגן תקין במחשב אז הבעיה היא בצריבה שאכן מתבצעת עם שגיאות.

האם ניסית לצרוב במהירות נמוכה יותר (נגיד 8X או אפילו X4)?

ניסית מדיות אחרות? אולי משהו שהוא RW שאותו תוכל לחזור ולצרוב עד לקבלת עותק ללא שגיאות.

אין הרבה מה לעשות, צריך לבודד את הגורם הבעיתי. האם הצורב (הבנתי שהוחלף), המדיה, התוכנה (החלפנו) או אפילו בעיות במערכת ההפעלה או זיכרון פגום.

הקובץ המקורי במחשב (לא ע"ג דיסק משנת 2005) מנגן תקין, נכון? אם הדיסק משנת 2005 שרוט ופגום זה לא משנה אם הצלחת להעביר את הקבצים ממנו למחשב באופן שהם קריאים ותקינים. הכל תקין רק לא לאחר הצריבה, נכון?

יש לך אפשרות לצרוב במחשב אחר?

פורסם
  • מחבר

היי שוב..

תן לי להבין, אם נגיד הקובץ פגום ואני צורב אותו תקין. עדיין הסקטורים אמורים להיות תקינים נכון?

הסקטורים הפגומים קיימים רק על הדיסק?

כן ניסיתי במהירויות נמוכות ועדיין אותו דבר

הקובץ המקורי במחשב (לא ע"ג דיסק משנת 2005) מנגן תקין, נכון? אם הדיסק משנת 2005 שרוט ופגום זה לא משנה אם הצלחת להעביר את הקבצים ממנו למחשב באופן שהם קריאים ותקינים. הכל תקין רק לא לאחר הצריבה, נכון?

כן

אין לי אפשרות להעביר את הצורב למחשב אחר כי כל השאר לפטופים. שמה אם אני יצרוב זה יהיה בלי בעיות.

כל DVD-VIDEO שאני יצרוב אצלי על המחשב יעשה את הבעיות האלה

פורסם

לא ראיתי את השגיאות שדיברת עליהן אבל התוכנה בודקת את קובץ המקור מול הדיסק הצרוב. יכולה להיות שגיאה כי ההעתק לא זהה למקור ותיתכן שגיאה אם לא ניתן לקרוא בכלל מההעתק הצרוב (גם סימפטום של צריבה שגויה).

אם אתה צורב על גבי מדית DVD מידע אחר כמו קבצים, האם גם זה נכשל במבחן האימות (verify) ? נסה לצרוב כמה גיגות של מידע סתמי ע"ג DVD וצרוב עם imgburn ובדוק האם יש שגיאות. אם אין אז משהו בקבצי הוידאו שאתה צורב מוזר. אתה צריך לנסות לצמצם את הבעיה. קבצי avi נותנים את אותן שגיאות?

אני לא מצליח להבין אם הצורב דפוק או שיש משהו מיוחד בקבצים האלה שלא מאפשר צריבה תקינה. אולי תחזור לבדוק את הדיסק (מדיה) המקורי עם תוכנה כמו nero DiscSpeed

http://www.nero.com/enu/tools-utilities.html#tab6

יש שם אופציית scan disc שעוברת על כל הדיסק ומוודה שניתן לקרוא מהדיסק. אני מראש אומר שאולי זה מיותר מכיוון שאתה אומר שזה מנגן מהדיסקים האלה תקין ושהצלחת להעביר את זה למחשב.

בסוף יתברר שיש בעית חומרה שמשבשת את הכל (אולי זכרון). אני לא ממש תצליח להבין מה בדיוק מתרחש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים