פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים יש לי בעיה עם הצורב, הוא עדין באחריות והיום החליפו לי לחדש מהקופסא ועדיין נשארה אותו בעיההצורב עובד 100% כשאני צורב דיסקים, מוזיקה, קבצי MP3 אבל כשאני צורב סרט או קבצי VOB או סרט DVDכשאני צופה במחשב או בנגן ביתי, הסרט נמרח כאילו לא צרבתי אותו טוב. יש מין פסים והבזקים כאלהניסיתי כמה סוגים של מדיות, ברגיל אני משתמש ב VERBATIM שזה נחשב להכי טוב וגם ניסיתי לצרוב במהירות נמוכה ועדיין אותה בעיהאני משתגע כבר, מזה יכול להיות? ה Firmware של הצורב גם כן מעודכן
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים מחבר ניסיתי גם בנגן, וגם במחשבים עם כונני DVD. אותו דברוניסיתי לצרוב IMAGE של סרט בתוכנה אחרת וזה גם אותו דברהסרט עצמו אין לו תקיעות או מריחות, רק שזה על דיסקיםלא קרה לי כזה דבר מעולם, יש למעלה מ 200 דיסקים של DVD ודברים ואף פעם לא היתה לי בעיה כזאת במיוחד לא עם נרו
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים מחבר הקפצהלפני כשבוע החליפו לי את הצורב לאותו צורב חדש מהקופסאהתקנתי עם כבל SATA חדש שהיה באריזה והבעיה נשארה אותו דברניסיתי לצרוב גם דרך נרו וגם דרך אפשרות הצריבה של הווינדוס, גם כקבצי VOB וגם קובץ ISO של סרטבמכשיר הביתי הסרט קופא כל כמה זמן, ובמחשב נמרח או שיש ריבועים צבעונייםמישהו יכול לתת לי כיוון?
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים האם אתה ממיר סרטים לפורמט DVD וצורב?אם כן, האם הקובץ אחרי ההמרה (ללא צריבה) מנגן תקין?כל הקבצים מנגנים תקין במחשב ומרגע שצורבים אותם הם לא תקינים?האם הבעיה מתרחשת גם בצריבת מדיה מסוג CD (מבלי קשר לתוכן) או רק ב DVD או בשניהם?אם יש לך דיסק RW תוכל לעשות נסיונות מבלי לבזבז מדיות.נסה לצרוב עם התוכנה http://www.imgburn.com/ ותשתמש באופצית verify. אם הקובץ מנגן תקין והצריבה שלו עוברת את הצריבה והבדיקה (verify) אז אמור להיות לך העתק 100% תקין ואז הבעיה היא לא בצורב.
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים שלום לך על פניו, הבעיה היא לא הצורב, אלא מה שנצרב. הבעיה שאתה מתאר מתרחשת כאשר צורבים / מנגנים סרטים בביטראט ( BITRATE ) גבוה, כלומר נגן DVD ממוצע כמו גם המחשב, יכול " לבלוע " קצב של 7 מגה, ואם אתה צורב סרט עם 12 או יותר, תקבל את התופעות שאתה מתאר. הצורב לא אשם, ועובדה שאת כל השאר הוא עושה היטב, לא שם הבעיה, אלא במה שאתה צורב - כאמור, סרטים עם ביטטראט גבוה.
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים מחבר הבעיה החלה לפני כמה חודשים, צרבתי מאות של דיסקים ואף פעם לא נתקלתי בזה. אני לא ממיר סרטים ל DVDאלו קבצי MPEG2, VOB שממורים מקלטות וידאו או כדומה (לא מהמחשב שלי ואלו קבצים שצרבתי בערב) שבמחשב עובדים תקין. כשאני צורב דיסק מוזיקה או CD רגיל אין בעיהה bitrate של הסרטים הוא בסביבות ה 4-7 אלף.
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים תנסה להוריד את מהירות הצריבהובנוסף תנסה להשיג DVD עם כניסת USB ותריץ את הסרט דרך "דיסק או קי"
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים בדקת את הסרטים שצרבת בנגן DVD אחר? ניסית תוכנת צריבה אחרת? לא הבנתי אם בדקת בנגן DVD אחר / נוסף . על פניו משהו כאן מתפספס. אולי תוכל לצרוב איזה קובץ ביקורת ( זה שמזייף ) במחשב אחר, כמו לפטופ או סתם מחשב אחר ?
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים לא אמורות להיות שגיאות כלל בצריבה. אם יש לך את התיקיות הרלוונטיות של DVD כל מה שאתה צריך לעשות זה write files/folders to disc ולבחור את תקיית האם של ה DVD. התוכנה תזהה שזה מבנה של וידאו DVD ותצרוב בהתאם. אני ממיר עם תוכנת convertxtodvd ואז שיש לי את המבנה של ה DVD עם התפריט, תרגום והכל אני פשוט צורב את התקייה הראשית (imgburn צורב רק את שתי תיקיות הבת) בתוכנת imgburn.
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים מחבר KAKADU999 כן, בדקתי בנגן אחר. הסרט קופא כל הזמן לכשניה, גם בכונן במחשב אחרי שהסרט נצרב
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים שוב שלום היות וכבר יש לך נרו, תבדוק איתו את מהירות העברת הקבצים מהדיסק, נו זה שבודק את מהירות הדיסק הקשיח, זה אמור להיות ב TOOLS אם אני זוכר נכון. ולזה הגעתי בגלל שאמרת שזה התחיל לפני כמה חודשים, אולי הדיסק הקשיח מזייף בעצם בגלל זה גם ביקשתי לצרוב במחשב אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.