עבור לתוכן

בעיה | K-Lite

Featured Replies

פורסם

יש בעיה בשתי התוכנות K-Lite

כשאני מפעיל סידרה (HD) דרך K-Lite כול הפרק נתקע לי

פורסם

יש לך KAZZA עובדת?!?!?!?

פורסם

לדעתי הוא מתכוון לחבילת ה- Codecs של K-Lite.

למיטב זכרוני זה קורה בעת שמאפשרים האצת חומרה DXVA, נסה לבטל את זה.

פורסם
  • מחבר

אני ינסה לבדוק את מה שאמרתה תודה אחי

פורסם
  • מחבר

אחי ביטלתי את זה בOptions -> Internal Filters וזה עדין עושה בעיות ???

פורסם

יש לך K-Lite 6.X ?

יש המון בעיות עם גרסה 6 ומעלה, לפי הנט המקור כנראה ב- MPC-HC.

גם לי הייתה בעיה ולא שברתי את הראש, פשוט הסרתי ואני משתמש ב- VLC במקביל ל- Splash Player.

פורסם

הSPLASH PLAYER קילקל לכל השאר.

פורסם
  • מחבר

יש לך K-Lite 6.X ?

יש המון בעיות עם גרסה 6 ומעלה, לפי הנט המקור כנראה ב- MPC-HC.

גם לי הייתה בעיה ולא שברתי את הראש, פשוט הסרתי ואני משתמש ב- VLC במקביל ל- Splash Player.

כן יש לי את 6.5

וניסיתי עם הVLC אבל יש לו בעיה עם הכתוביות בעברית הוא מציג לי אותם בג'בריש

הSPLASH PLAYER קילקל לכל השאר.

מה זה הPlash Player

פורסם

מה כל כך קשה להבין, זה PLAYER.

יש לו קודקים משלו ופילטרים שיש רק לו שעושים את התמונה הרבה יותר טובה.

אחרי שרואים בזה סרטים (במיוחד סרטי HD) לא רוצים לראות בשום נגן אחר.

פורסם
  • מחבר

מה כל כך קשה להבין, זה PLAYER.

יש לו קודקים משלו ופילטרים שיש רק לו שעושים את התמונה הרבה יותר טובה.

אחרי שרואים בזה סרטים (במיוחד סרטי HD) לא רוצים לראות בשום נגן אחר.

Ok ננסה אחי תודה

פורסם

חברים, אחרי הרבה נסיונות ותסכולים של עבודה עם קודקים וכמה עיצות ממומחים, המסקנה הגורפת היא שצריך להימנע באופן מוחלט מהתקנת חבילות קודקים כגון k-lite, הן ברובן מתקינות המון דברים שאין בהם צורך וגורמות לקונפליקטים עם קודקים אחרים.

מומלץ לעבוד ב-XP עם MPC-HC שעובד נהדר ללא שום חבילת קודקים עם קונפיגורציה מתאימה. וב-WIN7 לעבוד עם shark007:

http://shark007.net/win7codecs.html

שמותאם במיוחד ל-win7.

יש חבילה נוספת שנקראת SAF - Stand Alone Filter שמתאימה גם ל- XP וגם ל- WIN7 אבל היא מתאימה למי שעובד עם מדיה פורטל (תוכנה חלופית ל- Windows Media Center), ניתן להשיגה מ:

http://forum.team-mediaportal.com/codecs-external-players-55/saf-v4-00-stable-standalone-filters-dxva-ready-h-264-vc-1-a-44614/

פורסם

K-Lite היו הקודקים הטובים ביותר לדעתי עד גרסה 6 (או אפילו מסוף 5), ה- MPC-HC החדש אינו מסתדר עם הקודקים בחבילה והוא בעצמו מלא באגים (הגרסאות בטא שמותקנות עם החבילה).

למי שרוצה לעבוד עם MPC-HC בכל זאת בצורה תקינה (WIN7), מומלץ באמת להתקין את חבילת הקודקים של Shark007 שהוצעה כאן למעלה ולהוריד את הגרסה האחרונה של MPC-HC מהאתר הרשמי (ולא גרסת בטא), מכאן - MPC-HC.

למשתמשי WIN7 64bit מומלץ גם להוריד את התוספת של Shark007 למערכות 64bit - בקישור הזה (ולא לשכוח להוריד את גרסת ה- MPC-HC גם בגרסת 64bit).

חשוב! להסיר לחלוטין כל קודקים קודמים ולעדכן את הדרייברים של כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

K-Lite היו הקודקים הטובים ביותר לדעתי עד גרסה 6 (או אפילו מסוף 5), ה- MPC-HC החדש אינו מסתדר עם הקודקים בחבילה והוא בעצמו מלא באגים (הגרסאות בטא שמותקנות עם החבילה).

למי שרוצה לעבוד עם MPC-HC בכל זאת בצורה תקינה (WIN7), מומלץ באמת להתקין את חבילת הקודקים של Shark007 שהוצעה כאן למעלה ולהוריד את הגרסה האחרונה של MPC-HC מהאתר הרשמי (ולא גרסת בטא), מכאן - MPC-HC.

למשתמשי WIN7 64bit מומלץ גם להוריד את התוספת של Shark007 למערכות 64bit - בקישור הזה (ולא לשכוח להוריד את גרסת ה- MPC-HC גם בגרסת 64bit).

חשוב! להסיר לחלוטין כל קודקים קודמים ולעדכן את הדרייברים של כרטיס המסך.

וואי אני לא מאמין זה סידר לי הכול!! תודה רבה לכולם :yelclap:

מחקתי את הk-lite המעצבן והתקנתי את הshark007 ואז הכול הסתדר

המדיה פורטל הזה טוב? כי Windows Media Center עושה לי בעיות עם הרזולוצ'יה של ה720p

אני לא מצליח לסדר את זה שסרטים וסדרות ב720p יוצגו לי על כול המסך בלי פסים שחורים - עד עכשיו בחרתי באפשרות שרזולוצית התצוגה של WMC תוצג כ720p אבל התבטלה לי האפשרות הזאת וזה מעצבן אותי לראות דרך התוכנה אבל מצד שני אני שולט על התוכנה בעזרת השלט של הכרטיס טלוויזיה ובMPC אי אפשר לשלוט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים