פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים אני מחפש מארז חזק ומאסיבי.המארז הולך לטייל הרבה (באירועים, חתונות וכו'...)אני צריך מארז שיעמוד במכות (בתקווה שלא יקבל) ובטלטולים, וששום דבר לא יזוז בפנים.אם אפשר גם קל - עדיף.
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים אני מחפש מארז חזק ומאסיבי.המארז הולך לטייל הרבה (באירועים, חתונות וכו'...)אני צריך מארז שיעמוד במכות (בתקווה שלא יקבל) ובטלטולים, וששום דבר לא יזוז בפנים.אם אפשר גם קל - עדיף.למצבים כאלה עדיף ללכת על מארז שהפח שלו עבה ועל כונני SSD
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים גם לדעתי עדיף מחשב נייד, במזוודה מותאמת מוקשחת ומרופדת להגנה. בסגנון הזה: או אם אתה ממש מעדיף מחשב מורכב אז יש דברים כאלה. אבל זה ממש לא רעיון טוב לצרכים שלך.
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים זה פיצוץ של דבר, אבל זה נורא יקר.במחיר שקונים אחד כזה עם חומרה מלפני שלושה דורות אפשר לקנות I7 פלוס SSD ולשים אותו במזוודה קשיחה ומרופדת.
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים זה פיצוץ של דבר, אבל זה נורא יקר.במחיר שקונים אחד כזה עם חומרה מלפני שלושה דורות אפשר לקנות I7 פלוס SSD ולשים אותו במזוודה קשיחה ומרופדת.נורא יקר זה עוד בעדינות ובמילה עממית יקר אחושרמוטה !! http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=CF-31AAAAX2M&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=107&aff=Zap〈=he
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים מחבר יקר יקר, אבל יש לאבא שלי אחד כזה.מהעבודה.כשראיתי לא האמנתי.למה הוא צריך כזה דבר?הדבר הכי פרוע שהוא עושה עם הלפטופ זה לשבת איתו במיטה, ולכתוב קצת דברים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.