עבור לתוכן

כמה שאלות בהקשר ל-wmware..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מפני שהיצרן של הכרטיס העריכה שלי, כבר לא נותן תמיכה למערכות כמו 7, אז החלטתי לנסות להריץ XP על WMWARE.

השאלות שלי הם:

האם המחשב שלי צריך לפרמט HD בשביל זה? ואם כן, האם זה מוחק לי קבצים מסויימים? ואם לא, האם אפשר לגשת אליהם דרך המחשב הרגיל? או שזה פשוט נועל אותם?

האם יש דרך אחרת חוץ מלפרמט אותם?

ואם כבר פירמט והכל.. האם אחרי שאני מסיר את התוכנה הזו, כל המחיצות שלי חוזרות להיות כמו שהם?

פורסם

לא מפרמט כלום.

זאת תוכנה שמריצה מערכת וירטואלית על הקיימת. ולא במקום.

פורסם

קודם כל - זה VMWare, לא WMWare...

חוץ מזה, כתוב שם "format the virtual hard drive", כלומר מפרמט את הכונן הוירטואלי, לא האמיתי.

פורסם
  • מחבר

אפשר להתקין את זה או שאתה ממליץ על WMWARE? כי אני עכשיו מוריד את ה-VMWARE..

פורסם

VMware היא חברה שלמה עם שלל מוצרים ולא תוכנה.

אם אתה מדבר מדבר על Workstation אז אתה מתקין מכונה וירטואלית בשיטה הרגילה של הקצאת משאבים ואז התקנה מערכת ההפעלה במכונה.

פורסם
  • מחבר

אני הורדתי את זה: VMware Player 3, לפי המדריך שכתבתי למעלה.

האם זה מה שאני מחפש?

פורסם

Player - כשמו, רק "מנגן" את המכונה הוירטואלית - הוא לא מאפשר לך לשנות כלום, לא בהגדרות ולא בתצורה של המכונה - לא מומלץ.

מה שאתה צריך זה ה Workstation על מנת שתוכל לעבוד נורמלי עם מכונות וירטואליות

פורסם

האמת ש Player כיום גם נותן אפשרות של ליצור מכונות (כנראה כתחרות ל VirtualBox של Oracle).

http://en.wikipedia.org/wiki/Vmware_player

Versions earlier than 3.0.0 of VMware Player were unable to create virtual machines, requiring the user to download pre-created virtual appliances or create machines for use in Player with the full VMware Workstation product, or manually create and edit the plain text ".vmx" file that defines a virtual machine. Version 3.0.0 or later lifts this limitation, allowing users to create new virtual machines in the GUI. The differences between Workstation and Player now focus on IT and developer features including clones, multiple snapshots, and secured "virtual rights management" features, which are not available in the Player product.[4]

פורסם
  • מחבר

והעדיין עדיף את ה-Workstation?

הורדתי את ה-Player.. ואני כן יכול לשנות שמה דברים.. אני פשוט התקנתי מערכת הפעלה לכל דבר.

איך אפשר לבדוק האם זה באמת מערכת הפעלה מלאה עם כל הדברים או לא?

פורסם
  • מחבר

צודק. טעות שלי. לא הבנתי אותך נכון. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים