עבור לתוכן

Sandy Bridge - פרטים ומחירים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

ראיתי את הטבלה הבאה ואני חושב שהיא תעניין הרבה אנשים פה:

47712010.png

מסתמן אם כך שהתענוג יעלה לנו 1300 ש"ח+ לגרסה הבסיסית של מרובעי הליבה...

מעבדי ה-I5 צפויים לצאת ב-9 לינואר.

• תגובות 40
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה כיף לראות שסטוק מגיע בתדר שעון של 3.4 :smile1:

ה32nm בהחלט עושה את שלו.

פורסם
  • מחבר

איזה כיף לראות שסטוק מגיע בתדר שעון של 3.4 :smile1:

ה32nm בהחלט עושה את שלו.

את אחד הדגמים אפשר גם להרים ל-5GHZ

פורסם

השאלה אם זה אמיתי או לא..

ואיך הגעת ל-1300 ש"ח?

163 אירו כפול 5.05, תוסיף מע"מ, תעגל על משלוח, קיבלת 1000 ש"ח. החנויות והספקים יעלו מחיר עד ל-1300??

פורסם

וזה במקרה הטוב

פורסם
  • מחבר

השאלה אם זה אמיתי או לא..

ואיך הגעת ל-1300 ש"ח?

163 אירו כפול 5.05, תוסיף מע"מ, תעגל על משלוח, קיבלת 1000 ש"ח. החנויות והספקים יעלו מחיר עד ל-1300??

760 i5 עולה אלף בארץ, במיקרוסנטר - 630ש"ח

תסיק מסקנות.

אני מהמר על 1350 ש"ח + 70 שקל על קירור בסיסי + 150 שקל יותר על לוח אם בסיסי...לא משהו לחכות לו כשאייבי ברידג' מגיע 10 חודשים אחרי :cwm10:

פורסם

זה כנראה המקור של רשימת המחירים הזאת:

http://www.computerbase.de/news/hardware/prozessoren/intel/2010/oktober/preise-und-weitere-benchmarks-zu-sandy-bridge/

לא נראה כמו משהו רשמי, ואולי זה בכלל כולל מע"מ אירופי כלשהו. [br]פורסם בתאריך: 1.11.2010 בשעה 23:07:20

760 i5 עולה אלף בארץ, במיקרוסנטר - 630ש"ח

תסיק מסקנות.

מה זה מיקרוסנטר ולמה המחירים שם בשקלים?

פורסם
  • מחבר

מה זה מיקרוסנטר ולמה המחירים שם בשקלים?

חנות אמריקאית ידועה, תרגמתי את המחירים לשקלים.

פורסם

i5 760 - מחיר נקוב הוא 205 דולר ליחידה בקניית אלף.

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=48496

205 כפול 3.65, בתוספת מע"מ 16.5% זה 871 ש"ח. תוסיף עלות משלוח, והיתרה זה מה שמרוויחים בתי העסק.

תסיק מסקנות.

פורסם
  • מחבר

i5 760 - מחיר נקוב הוא 205 דולר ליחידה בקניית אלף.

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=48496

205 כפול 3.65, בתוספת מע"מ 16.5% זה 871 ש"ח. תוסיף עלות משלוח, והיתרה זה מה שמרוויחים בתי העסק.

רשימת המחירים של אינטל זה דבר נחמד אבל לא נאמן לעובדות בשטח, יש לא מעט חנויות בארה"ב ובאינטרנט שמוכרות את ה-760 במחיר שציינתי.

פורסם

רשימת המחירים של אינטל זה דבר נחמד אבל לא נאמן לעובדות בשטח, יש לא מעט חנויות בארה"ב ובאינטרנט שמוכרות את ה-760 במחיר שציינתי.

הטבלה בראש הדיון מתיימרת להיות רשימת מחירים של אינטל שהודלפה, או מתיימרת להיות "עובדות בשטח" שהודלפו מחנות כלשהי?

מה מופיע קודם, המחירון של אינטל או המחירון במיקרוסנטר?

אם הטבלה היא מחירון של אינטל שהודלף, אז הרי ש i5 2400 לא יעלה בארץ יותר מ-1100 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

הטבלה בראש הדיון מתיימרת להיות רשימת מחירים של אינטל או "עובדות בשטח"?

מה מופיע קודם, המחירון של אינטל או המחירון במיקרוסטור?

תמיד אפשר לחכות לנתונים רשמיים של אינטל ו"למחירון הישראלי", הרי הכל פה השערות על בסיס המידע שניתן לנו פה.

ותעזוב את מיקרו-סנטר, יש עוד חנויות שמוכרות במחירים נמוכים מאלו שאינטל רושמת ותאמין לי שהן מרוויחות יפה מאוד.

פורסם

הן לא, היא מפסידה על זה.

כל מחיר שנמכר מתחת למחיר שאינטל רושמת זה מחירה במחירי הפסד, והרבה חנויות מודות שהן עושות את זה כדי למשוך לקוחות לשאר המוצרים בחנות, או להיפתר ממלאי

פורסם

תמיד אפשר לחכות לנתונים רשמיים של אינטל ו"למחירון הישראלי", הרי הכל פה השערות על בסיס המידע שניתן לנו פה.

בין הנתונים הרשמיים של אינטל לבין "המחירון הישראלי" של מעבדי אינטל יש קשר דיי הדוק במציאות לאורך זמן.

לוקחים את הנתון הרשמי של אינטל, כופלים אותו בשער הדולר, כופלים את התוצאה במע"מ, ומוסיפים 5-10% לכל היותר על הוצאות משלוח ועל הרווח של הישראלים, ומקבלים את "המחירון הישראלי".

זה לא מעניין האם הישראלים משלמים בארה"ב בפועל את המחיר הנקוב ע"י אינטל או מחיר נמוך יותר אצל סוחר כזה או אחר שמוכר בזול בגלל הסיבות שלו. המציאות מראה קשר בין הנתון הרשמי באתר של אינטל, לבין המחיר בחנויות מחשבים גדולות בישראל. על סמך הקשר הזה אנחנו יכולים לשאר מה יהיה המחיר בארץ עבור מעבדים חדשים בהינתן נתון רשמי.

פורסם
  • מחבר

בין הנתונים הרשמיים של אינטל לבין "המחירון הישראלי" של מעבדי אינטל יש קשר דיי הדוק במציאות לאורך זמן.

לוקחים את הנתון הרשמי של אינטל, כופלים אותו בשער הדולר, כופלים את התוצאה במע"מ, ומוסיפים 5-10% לכל היותר על הוצאות משלוח ועל הרווח של הישראלים, ומקבלים את "המחירון הישראלי".

זה לא מעניין האם הישראלים משלמים בארה"ב בפועל את המחיר הנקוב ע"י אינטל או מחיר נמוך יותר אצל סוחר כזה או אחר שמוכר בזול בגלל הסיבות שלו. המציאות מראה קשר בין הנתון הרשמי באתר של אינטל, לבין המחיר בחנויות מחשבים גדולות בישראל. על סמך הקשר הזה אנחנו יכולים לשאר מה יהיה המחיר בארץ עבור מעבדים חדשים בהינתן נתון רשמי.

בסדר, אני מקבל את התגובה הזאת ואני מקווה שאתה צודק ואני טועה.

בתכל'ס אני מצפה ל-2400 בפחות מאלפייה, אחרת מה הטעם? :s05:

ודרך אגב - למה אינטל הורידה את הקאש ל-6MB? האם זה לא מוריד את הדור הבא לביצועים של הדור הנוכחי? (שיפרו ארכיקטורה אבל הורידו במקום אחר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים