עבור לתוכן

שאלה בקשר לצבא.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן אני מודע לזה,ואני מודע לזה שאין חופש דת או במקרה שלי חופש מדת בארץ.

מה אתה מציע לעשות?

פורסם

זה טוב שערבים מתנדבים, אבל זה מקרים נדירים, ואתה שוכך שאם השכנים שלנו יחליטו לפלוש אני דיי בטוח במי הם יצודדו....

כן זה אכן לא שכיח, אבל אל תשכח שכל מתנדב(שהוא לא יהודי) שרוצה להתגייס לצבא צריך לקבל קודם כל אישור ביטחוני לפני שהוא בכלל מתחיל את ההליכים.

והאמת אני לא כ"כ מסכים איתך לגבי במי הם יצודדו, בכל זאת זה צה"ל זאת לא שכונה, חיילים ערבים שהולכים לקרבי קרוב לוודאי שחלק מהם או רובם הורידו מחבלים, אז אם אין להם בעיה עם זה אז אני לא רואה בעיה.. למרות שזה דיי מוזר אני חייב להסכים, לא לגבי הערבים הנוצרים אלא לגבי המוסלמים שמשרתים ביחידות קרביות, שבטח לחלקם יש קרוב רחוק/קרוב במשפחה שחי בשטחים, אבל כנראה שהם שמים על זה זין.. אחרת לא יודע איך להסביר את זה.

פורסם

No problem bro..

אני יכול לחיות עם זה.

יש את קורס נתיב, שלאחריו ניתן להמשיך ל2 סמינרים שבסופם מגיעים לבית הדין הצבאי...

הרוב עוברים את הגיור על הפעם הראשונה.

[גיור צבאי ^ ]

כך שאולי אם תרצה :xyxthumbs:

פורסם

כן זה אכן לא שכיח, אבל אל תשכח שכל מתנדב(שהוא לא יהודי) שרוצה להתגייס לצבא צריך לקבל קודם כל אישור ביטחוני לפני שהוא בכלל מתחיל את ההליכים.

והאמת אני לא כ"כ מסכים איתך לגבי במי הם יצודדו, בכל זאת זה צה"ל זאת לא שכונה, חיילים ערבים שהולכים לקרבי קרוב לוודאי שחלק מהם או רובם הורידו מחבלים, אז אם אין להם בעיה עם זה אז אני לא רואה בעיה.. למרות שזה דיי מוזר אני חייב להסכים, לא לגבי הערבים הנוצרים אלא לגבי המוסלמים שמשרתים ביחידות קרביות, שבטח לחלקם יש קרוב רחוק/קרוב במשפחה שחי בשטחים, אבל כנראה שהם שמים על זה זין.. אחרת לא יודע איך להסביר את זה.

מסכים איתך בכל מילה, אבל אני עדיין חושב שצריך להגביל בקטע הזה ערבים מוסלמים, רק מקטע של ביטחון, למרות שתכלס, ערבי שרוצה לחיות כמו בן אדם, שם זין על זה שיש לו דוד מחבל....

כן אני מודע לזה,ואני מודע לזה שאין חופש דת או במקרה שלי חופש מדת בארץ.

מה אתה מציע לעשות?

כמו TripMan אמר, גיור צבאי יכול להיות אופציה, ככה את מקל את הבעייה, חוץ מזה אתה לא חייב להישאר כל החיים מאמין (אני מכיר אישית רחוק משפחה שעשה גיור ועכשיו חילוני בדיוק כמו כולם ,וחוץ מבית כנסת בחגים אין שום קשר לדת, הוא אפילו לא כל כך מאמין ).

ואני אומר את זה בתור אתאיסט גמור.

פורסם
  • מחבר

באסה...

טוב תודה חברה,אפשר לנעול.

פורסם

לא נכון רק מתנדבים שמוגדרים כערבים תושבי או אזרחי ישראל ואזרחים זרים.

בני דור שלישי\בני זוג\בני משפחה אחרים שעלו בעקבות זכות השיבה של בן משפחה, צ'רקסים, בדואים, ודרוזים מחוייבים בשירות בצה"ל.

היחידים שפתורים הם ערבי "פלסתינאים" פרופר בגלל סיבות מובנות של בט"ש ורצון להמנע מניגוד אינטרסים.

פורסם

מה אתם מנסים לגייר אותו?תיכף תקרקפו לו את העורלה :)

פורסם

עדיף שתשמרו את האנרגיות נגד יהודים שלא עושים צבא "מטעמי דת". או שקר כלשהו בסגנון...

תלמידי ישיבה, עלק...........................................

פורסם

המצב היה יכול להיות הרבה יותר טוב אם כל אלה שלא חלים עליהם חוק גיוס חובה היו עושים לפחות שירות לאומי.. גם אם זה לשנה.

למרות שלא חסר מתנדבים(ערבים למשל) שמתגייסים לצבא וממי שאני מכיר לפחות רובם הולכים לקרבי וזה משמח אותי, המפקד של חבר שלי הוא ערבי נוצרי, ויש עוד אחד שהמפקד שלו מוסלמי.. אז אני מתחיל להיות אופטימי ביותר..

מפקד ערבי מוסלמי? עזוב מפקד, חייל ערבי מוסלמי?

איפה שמעת את השטות הזאת?

פורסם

מה לעזאזל...

פורסם

הדיון הזה התפתח לcancer inside a cancer

:D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים