עבור לתוכן

הסבר על : אל פסק/מייצב מתח/ מגן חשמל

Featured Replies

פורסם

הי

התופעה הנפוצה בביתי בחורף היא קפיצת החשמל לחלקיק שניה. שום קופסא לא קופצת, רוב המכשירים לא מגיבים לכך חוץ מהמחשבים שעושים restart ואולי המיקורגל שהשעון שלו מתאפס.

אני רוצה להגן על המחשב מתופעה זו. כלומר שיצליח להמשיך לרוץ. האם יש מכשיר שמבצע זאת ואם כן איזה דגם/חברה הייתם ממליצים

אני לא מחפשת להוציא הרבה כסף פה.

פורסם

אל פסק - אני לא מאמין בדבר הזה שנקרא מגן מתח - וכן תצטרכי להוציא כסף.

יש לא מעט דעות שונות משלי - גם הם מכובדות.

מסניוני רק אל פסק למכשירים רגישים.

פורסם

אם נפילת החשמל קצרה מאוד (שניה או פחות), ספקי כוח איכותיים יכולים לפעמים להתמודד איתה בעצמם, אבל לא ניתן תמיד להסתמך אל זה תמיד. זה עובד כי בספק איכותי יש קבלים גדולים ואיכותיים שמחזיקים כמות גדולה יותר של חשמל. כמה שהספק גדול יותר והמחשב חלש יותר יש יותר סיכוי שהספק יצליח להתמודד לבד

(ניסיון אישי : Enermax noisetaker 375 + סלרון 2.6 אם כרטיס מסך onboard - החזיק אצלי בכמה מקרים כמה קפיצות מהירות שנמשכו בסך הכול 3-4 שניות בלי שהמחשב יעשה ריסט. בדרך כלל זה מספיק כדיי לכבות את המחשב ולעיתים מספיק כדיי להרוס אותו)

מגיני ברקים (אלה שיש להם את כל ההגנות החשובות) מגינים אל המחשב מנזק לחומרה אבל לא יכוים לייצר חשמל במשך הזמן הזה

מגיני ברקים (אלה שיש להם רק הגנת ברקים פשוטה, כמו hyundai) דיי לא מגינים אל המחשב מכלום

UPS מגן בוודאות במקרה של נפילות מתח. אבל יש להגן אל ה UPS עצמו אל ידיי מגן ברקים שיש לו את ההגנות המלאות, או לקחת UPS שיש את ההגנות מובנות בתוכו

פורסם

אל-פסק עם מייצב מתח, אך יהיה עלייך להיפטר מסכום של בין 350-500 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים