עבור לתוכן

מישהו מכיר את הPrivate Box של בזק בינלאומי?

Featured Replies

פורסם

הוצע לי לרכוש במחיר של 10 שקלים לחודש את הPrivate Box של בזק בינלאומי

זה או זה או ראוטר של edimax 6424N ב5 שקלים לחודש

למישהו יש ניסיון עם המוצר הזה?

פורסם

ה private box מכשיר גאוני אין בו הרבה תקלות כמעט בכלל אפשר להגיד .

הוא משתלם מאוד הוא גם מודם ראוטר בתקן N וגם מתאם שיחות ,הוא מושך את הנתונים שלו

ישירות מהמערכת CRM בב"ל ככה שלא מוגדר בו שם וסיסמה והוא גם מגיע מוצפן מבחינת הרשת

האלחוטית ויש לו עוד כמה אפליקציות שאין בראוטר רגיל

פורסם

החסרון היחידי הוא שלמשתמש אין שום גישה ולכן הפנית פורטים וכיוב' אינם בשליטתו. זה פתרון שמתאים למי שרוצה "שגר ושכח". מי שרוצה שליטה מסויימת על הנתב שלו, כדאי שילך על פתרון אחר.

פורסם

נחמד ושווה מאוד, יש אפשרות לחבר 3 USB כמו HD חיצוני או DOK או מדפסת...

יש אפשרות לחבר גם טלפון של בזק בינלאומי(סטייל המתאם שיחות של 013/012) במחירים משתלמים מאוד וגם לחבר טלפון של בזק.

במקביל הוא גם מודם ADSL וראוטר תקן N עם איכות קליטה מעולה(כולל ממדים!) ואם אתה לקוח כבלים, אז פשוט לחבר את המודם כבלים לראוטר וזהו.

PLUG&PLAY

:)

אם מישהו מעוניין בפרטים והזמנת המוצר - מוזמן לפנות אלי.

אני מהמוקד הטכני של בזק בינלאומי.

פורסם

חיקוי של הSmart box של orange.

פורסם

ממש לא חיקוי, תנסה אותו מולו ותראה שהוא אוכל אותו בלי מלח ועם 0 תקלות.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היו אמורים להתקין לי את הקופסא המיוחדת הזו היום אך ממש רגע לפני ההתקנה התברר לי ש:

1. אין אפשרות (לפחות לא עכשיו) לממיר הכל יכול הזה לעבוד עם שירות "מורשת" של בזק בנלאומי, מוזר.... וזה אחרי שדיברתי עם מספר נציגי מכירות ונאמר לי ש"אין בעיה'

2. חיוג לאיזור החיוג שלך דורש, למי שמתקין את הממיר, להוסיף את קידומת האיזור. לא מבין איך גם על זה בזק לא חשבו. בכל קופסת VOIP שאני מכיר יש אפשרות לתכנת DIAL-PLAN ולהמנע ממטרד זה

3. הטכנאי אגב, היה נחמד ואדיב והגיע בשעה שנקבעה מראש, ואמר שיש הוראה שלהם לא להתקין את הקופסא הזו למי שיש כבר מורשת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים