עבור לתוכן

התייעצות לגבי מחשב שהביאו לי לבדיקה

Featured Replies

פורסם

אוקי, התלונה היא כזה:

המחשב פתאום נכבה, ומאז כשמדליקים את המחשב לא עולה שום דבר על המסך.

ישר חשבתי שזה משהו הקשור לכרטיס מסך, הפעלתי את הכרטיס מסך אצלי במחשב - והכרטיס מסך עובד.

מפה אני כבר חושב שהבעיה הינה בלוח אם...

מה עלי לעשות בשביל לבדוק היכן בדיוק הבעיה?

לנסות להפעיל את המערכת עם ספק כח אחר? [ למרות שאותו אחד אמר שהוא החליף ספק כח כבר ]

לנסות להפעיל את כל המערכת על גבי לוח אם אחר ? [ קצת בעיה..כי אין אצלי שום לוח רזרבי ]

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

אוקי המחשב עלה,

אבל לאחר המסך הראשוני- שמראה אילו התקנים מחוברים , במסך השני אני מקבל למטה שורה

Veryfying DMI Pool Data ...............[בזמן הזה נורת הבקרה של ההארדיסק דלוקה ברצף ללא שום היבהובים].

לאחר כדקה אני מקבל הודעה

A disk read error occurred

press ctrl+alt+del to reboot.

עכשיו מה שמעניין זה, כאשר חיברתי את ההארדיסק מהמחשב התקול למחשב שלי, לא הייתה שום בעיה והוא עלה והכל עבד.

כאשר חיברתי הארדיסק אחר תקין, מהמחשב שלי למחשב התקול - קיבלתי גם הודעת שגיאה במסך השני...אבל הודעה קצת אחרת. משהו עם BOOT ERROR.

מה יכולה להיות הבעיה מפה? אולי פגם בלוח אם ?

פורסם

תנסה לאפס את BIOS ולמקרה ושזה לא עוזר תעדכן את BIOS.

פורסם

תפרק את המחשב עד כמה שניתן, תנקה טוב ותחזיר. במיוחד זכרונות

תבדוק קבלים מנופחים בלוח ובתוך הספק

תבדוק סוללה של ה BIOS

פורסם
  • מחבר

תפרק את המחשב עד כמה שניתן, תנקה טוב ותחזיר. במיוחד זכרונות

תבדוק קבלים מנופחים בלוח ובתוך הספק

תבדוק סוללה של ה BIOS

ניסיתי הרבה דברים, מחר אני אנסה את הדברים שהצעת - במידה ולא יעזור אני רוכש בשביל המחשב לוח אם חדש.[דיברתי עם הבן אדם שהביא את המחשב]

פורסם

אל תמהר לקנות לוח. יכול להיות שהבעיה בכלל לא בו

פורסם
  • מחבר

אל תמהר לקנות לוח. יכול להיות שהבעיה בכלל לא בו

אתמול בין שאר הדברים שניסיתי, היה לחבר למחשב הארדיסק תקין. פירטמתי אותו והתקנתי עליו WINDOWS. הכל עבר תקין.... לאחר הפעלה מחדש של המחשב, המחשב כבר לא הצליח לקרוא את ההארדיסק, או שהוא אפילו בכלל לא עבר את המסך הראשון עם עליית המחשב. כל פעם יש משהו אחר. סביר להניח שזה הלוח אם לדעתי. שאלתי גם בין השאר טכנאי מחשבים מחנות אחת, וסיפרתי לו את כל הסיפור, סיפרתי לו בדיוק אילו דברים ניסיתי ומה הייתה התוצאה והתשובה שלו הייתה זהה להחלטה שלי, שהלוח אם תקול.

מחר אני אנסה ניסיון אחריון, להפעיל את המערכת מחוץ למחשב לאחר נקיון, עם ספק אחר , עם סלוט זכרון אחר. במידה ולא ישתנה דבר, נקנה לוח חדש.

פורסם

זה יכול להיות באותה מידה כונן קשיח / RAM. תנסה לעלות את המחשב מ CD כמה פעמים / להחליף סטיק

פשוט נראה לי שהסיפור אצלך הוא כמו אם כמה לוחות אחרים שיש לי : הטכנאי במעבדת מחשבים זרק את הלוח כי הוא לא עובד / לא נדלק / עושה מסכים כחולים והוא לא הצליח לסדר אותו. אני מנסה לחבר והוא עובד פרפקט, לוח תקין לגמרי מבחינתי

פורסם
  • מחבר

זה יכול להיות באותה מידה כונן קשיח / RAM. תנסה לעלות את המחשב מ CD כמה פעמים / להחליף סטיק

פשוט נראה לי שהסיפור אצלך הוא כמו אם כמה לוחות אחרים שיש לי : הטכנאי במעבדת מחשבים זרק את הלוח כי הוא לא עובד / לא נדלק / עושה מסכים כחולים והוא לא הצליח לסדר אותו. אני מנסה לחבר והוא עובד פרפקט, לוח תקין לגמרי מבחינתי

בענין הדיסק קשיח- זו לא הבעיה.

אצלי במחשב הדיסק הקשיח עולה ללא שום בעיה. כאשר אני מחבר דיסק קשיח תקין שלי, למחשב התקול - הוא גם לא עולה.

בעניין הסטיק - אני אנסה מחר עם אחר.

המחשב עלה כמה פעמים מCD, מהסיבה הזו לעניות דעתי אין זו בעיה בRAM.

פורסם

המחשב עולה בצורה אמינה יותר מ cd או שעיין אינטרמיטנטי ?

אם כן יכול להיות בעיה אם החיבור sata / ide או אם שמירת הגדרות bios (יש מצב שהסוללה בלוח חלשה ?)

פורסם
  • מחבר

החלפתי לוח אם - והבעיה נפתרה=]

כמובן שלאחר מכן, פירמטתי את הכונן הקשיח והתקנתי מחדש ווינדוס [ גיביתי קבצים אישיים מראש].

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים