עבור לתוכן

איפה נמצאים קבצי המשתמשים ב- Win7?

Featured Replies

פורסם

המחשב של אבי קרס - כנראה התנגדות בין סקטורים פגומים (דיסק ישן..) ותוכנת הגיבוי Comodo Time Machine (ילמד אותי לא לקרוא את ההוראות בפעם הבאה).

קראו לי לתקן. לפני שהתחלתי, עשיתי image לדיסק עם Acronis True Image, הפעם הראשונה בה יצא לי להשתמש בתוכנה מאז שקניתי רישיון לפני כמעט שנתיים. לא הצלחתי לתקן ונאלצתי להתקין מחדש - Win7 סירבה לעשות התקנת in-place. לא נורא, יש image של הדיסק, אפשר להוציא ממנו את כל הקבצים שאבדו.

נסעתי הביתה, חיברתי את הדיסק הנייד עם ה- image למחשב שלי והתחלתי לחפש את הקבצים. אין כלום תחת documents and settings. תחת users אני רואה את המשתמש של אבי (אבל לא את שני האחרים שיצרתי שם), אבל תיקיות ה- desktop, documents ו- my documents שם ריקות. אני מחפש ומחפש ולא מצליח למצוא אפילו קובץ אחד.

אז איפה הם אמורים לשבת?

פורסם

document and settings זה רק soft link ב7.

הכל צריך להיות ב users.

פורסם
  • מחבר

אבל גם ב- users אני לא מוצא כלום!

פורסם

כלום כלום? תציג קבצים מוסתרים וקבצי מערכת

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה. תזכור שאני רואה את ה- image של Acronis ולא את הדיסק עצמו.

עד כמה שהבנתי, ה- Comodo Time Machine שומר כל שינוי שעשית כדי שניתן יהיה לחזור אחורה. יתכן שכל השינויים שאבי עשה מאז ההתקנה שמורים באיפה שהקומודו אותם. הצלחתי למצוא למשל את הפרופיל של פיירפוקס בגיבוי, אבל הוא כמעט ריק - כל הסימניות לא שם. נראה כאילו זה עותק מזמן ההתקנה, למרות שזה image חדש.

הבעיה היא שאם זה הקומודו, אמור להיות לו קובץ ענק של לפחות 90GB (כי הוא הצליח למלא דיסק של 120GB כש- Windows דיווחה שרק 30GB ממנו מלאים) ואני לא מצליח למצוא אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים