עבור לתוכן

עזרה לגבי רזלוציה מסך, וקריאת דו"ח של אובונטו לגביה

Featured Replies

פורסם

שלום.

תזכורת קטנה: אני מריץ אובונטו כאשר מסך חיצוני 24 אינצ' (Full HD) מחובר ללפטופ שלי (T550, Nvidia Geforce 7300 GO).

אני בטוח שהביצועים ירדו משמעותית.

אני מניח שזה בגלל הדרייבר, אבל מי יודע?!

בעבר שאלתי על הקשר בין רזלוצית מסך לביצועים, ופשוט נותר לי להניח שהכרטיס מסך שלי חלש יותר כאשר הוא נאלץ להריץ מסך 24 אינצ'

(כאשר אני מוריד את הרזלוציה, הביצועים משתפרים. וכאשר אני מדבר על ביצועים, אני מדבר על ביצועים במערכת ההפעלה - אינטרנט, פתיחת אתרים, צפייה בתכני YouTube, וכן הלאה).

שיניתי לפני כמה רגעים את הדרייבר המותקן (עברית מזה ה Recommanded לאחד קודם לו) - תמונה מצורפת. בתקווה שאולי יחול שינוי, אבל לא. אין שינוי.

בכל אופן, הרצתי את ה System Testing, וצירפתי כאן תמונה כדי שאולי תוכלו לאבחן או לחלץ דבר מה ממנה.

תודה

לינק:

http://picasaweb.google.com/lh/photo/f0uGGfuPP2bHoAgqEljXJuCbiTIhBwRM9Ol7yw1YeGM?feat=directlink

פורסם

אני מריץ אובנטו על מחשב חלש משלך בהרבה ממש בהרבה ועל רזולציה מתאימה למסך 34 אינ'ץ והכל עובד חלק HD ביוטוב, נסה להוריד את האפקטים של מהערכת הפעלה גם ככה זה לא משו מלהיב

פורסם

רוב הבעיה היא nvidia והדרייברים שלהם. יכול להיות שתמצא הגדרות / גרסא של הדרייבר שעובדת ויכול להיות שלא

אני משתמש אם ati ו intel (בגלל הבעיות האלה) - לא מכיר את ההגדרות של nvidia

פורסם
  • מחבר

רוב הבעיה היא nvidia והדרייברים שלהם. יכול להיות שתמצא הגדרות / גרסא של הדרייבר שעובדת ויכול להיות שלא

אני משתמש אם ati ו intel (בגלל הבעיות האלה) - לא מכיר את ההגדרות של nvidia

לדעתך עלי "לשחק" עם הדרייברים שרואים בתמונה? לנסות להחליף בינהם, למרות שעל אחד מצוין "Current"?

יכול להיות שזה יעזור?

ומה לגבי דרייבר מהאתר של Nvidia ישירות? זה יעזור? ואולי יש איזה "טריק" במנהל החבילות? תוספת אולי?

:nixweiss:

פורסם

תנסה את זה (לא יודע אם זה יעבוד, דרייבר מהאתר של החברה יכול לדפוק דרים אחרים במערכת) או תשאל בפורום לינוקס אחר שבו יש יותר משתמשים

ל nvidia יש כמה קבוצות דרייברים :

דרייבר סגור (רשמי) של nvidia - יש כמה גרסאות שאחד מהם עדכני וכמה הם ישנים יותר. הדרייבר הרשמי בעייתי בתאימות שלו לרכיבים אחרים של מערכת ההפעלה ויכול לעשות נזק למערכת (לתקוע עדכונים וכדומה). אני לא משתמש איתו

דרייבר nouveau שנבנה אל ידיי האקינג - עובד בצורה בסיסית ולא יציב. ניסיתי להפעיל איתו 3D ב fx6100 והוא לא עבד כמו שצריך, בסוף החלפתי ל nv

דרייבר ישן nv - עובד בצורה בסיסית אבל לא נותן פיצ'רים מתקדמים בכלל, לא תומך בדברים כמו מסך רחב / כמה מסכים / 3D

פורסם

נא למחוק את ההודעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים