פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים אני רוצה הגנה טובה נגד פורצים למחשב שאני קונה.Software firewall יספיק או שאני חייב גם Hardware firewall כמו ראוטר חוטי? חשבתי על Kaspersky Internet Security, זה טוב? יספק הגנה כמו שצריך נגד פורצים?עוד דבר, צריך לשים סיסמא בכניסה של מערכת ההפעלה למשתמש שלי או שזה סתם הגנה חסרת משמעות?המחשב משומש למשחקי רשת וגל מיני חשבונות משתמשים חשובים.רק אנשים שמבינים בבקשה, זה נושא מאוד חשוב, תודה.
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים בקשר להגנה תתקין אנטי וירוס קפרסקי תוכנה טובה, אים אתה רוצה לשים סיסמה למחשה תלך ללוח בקרה->חשבונות משתמשיםשם אתה יכול לציר סיסמה ל"יוזר" שלך.
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים מחבר לא ביקשתי לדעת איך שמים.. אפילו לא קראת את מה שרשמתי כמו שצריך..אפשר תגובות של אנשים עם ידע מעמיק בנושא?תודה.
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים אתה רוצה הגנה מפורצים אז תתקין דלת פלדה וסורגים בדירה.כדי לא להידבק בזבל שיש ברשת מספיק להשתמש בראש שלך ולא צריך שום תוכנות.
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים מחבר פורצים יכולים להכנס למחשבים גם מבלי שהמשתמש יעשה משהו טיפשי..יש בוטים שסורקים ומפציצים מחשבים ברשת..
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים פרצות אבטחה הן באגים בתוכנות שמתקנים ע"י עדכון גרסאות וכנ"ל לגבי מערכת הפעלה שלמה וכל רכיביה.לכן חשוב לדאוג לעדכון של תוכנות ומערכת הפעלה, מה שנעשה בצורה מאוד פשוטה.אף תוכנת אבטחה לא תעזור לך אם אתה לא חושב לפני שאתה עושה משהו כאשר המחשב שלך מחובר לאינטרנט.
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים ^ אבל פיירוול כן יעזור לך במידה ומדובר בפירצת אבטחה שטרם נסתמה (למרות שמדובר במקרים נדירים למדי)...
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים אין קשר בין חומת אש לפירצות אבטחה.מדובר פה על "חורים" ברמה האפליקטיבית.
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים מחבר הכל אצלי חוקי כולל המערכת הפעלה ואני לא נכנס לאתרים שאני לא מכיר/מוריד דברים שאני לא מכיר אז זאת לא תיהיה בעיה.אפשר תשובות לכל השאלות בבקשה?
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים אתה מדבר כאילו מנסים לפרוץ לך למחשב , קודם תקנה מחשב(דבר ראשון) לאחר מכן תתקין אנטי וירוס תעדכן אותו ותריץ אותו על בסיס יומי תעדכן את הווינדוס דרך windows update עידכוני אבטחה וכדומה זהו בהצלחה
פורסם 2010 באוקטובר 3015 שנים אין קשר בין חומת אש לפירצות אבטחה.מדובר פה על "חורים" ברמה האפליקטיבית.יתכן ואתה צודק, אך זכור לי כמעט בוודאות, שלפני הרבה שנים הייתה תולעת שניצלה חור אבטחה מסוים ב-XP והשביתה את המערכת כמעט לחלוטין (לא היית צריך לגלוש לשום אתר או לפתוח שום קובץ על מנת להדבק, והיה נפתח חלון של ספירה לאחור לפני reboot). מי שעדכן את המערכת היה מוגן, אך גם בעלי פיירוול לא נפגעו, גם אם לא עדכנו את המערכת (אני בינהם).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.