עבור לתוכן

T800?

Featured Replies

פורסם

:o

פורסם

אז ב2020 הם מהלכים איתנו ברחוב ...?

פורסם

דיי מטריד :-X

פורסם

Good stuff..

פורסם

יותר מטריד "הילדה בת 14" של הונדה....

פורסם

הניחוש שלי עד 2030 הם יחליפו את העובדים במפעלים..ועד 2040 יחליפו את המטפלות הפיליפיניות בארץ :)

פורסם

אחת התגובות מהסרטון שדובי הביא

someone call John Connor quick! :lol:

פורסם

מזכיר לי את "המחליפים".

באמת מטריד

פורסם

דווקא המחליפים (שאני מתחרט שהלכתי לראות) לא עובד על אותו עיקרון, אלא על רובוט שמשמש לך כגוף, הכל נשלט על ידך ולמכונות אין אינטלגנציה מלאכותית.

פה כבר מנסים לפתח אינטילגנציה מלאכותית שאמורה להגיע לרמה של אדם :errrr:

פורסם

באמת קקה של סרט :-[

פורסם

יותר מטריד "הילדה בת 14" של הונדה....

:errrr: מזה??

בפעם הראשונה שראיתי את זה חשבתי שזאת ילדה שרוקדת כמו רובוט!.

רק אחריי שקראתי את התגובות הבנתי שזה רובוט.

עאלק, " Brought to you by Skynet" חחח...

ואני מסתכל ולא מבין מה יש לידיים שלה... :facepalm:

ורציתי לרשום לכם מה אתם רוצים תראו איזה יופי היא מחקה רובוט חחח...

פורסם

גם השירה היא לא מוקלטת ד"א, זה אחד הרובוטים היחידים שיכול לשיר, השיר מסונתז בזמן אמת רק עם ליריקה וטמפו בעזרת הVocolizer של ימאהא...

שוב אני לא רוצה לדעת מה יקרה כאשר יוסיפו לרובוטים האלה עוד "התקני קלט"...

בכל מקרה צריך לחוקק חוק כבר עכשיו שיגביל את הקישוריות של התפלצות האלה עם תפלצות אחרות, לחבר תפלצות בצורה גורפת ע"י האינטרנט יוביל לאבדון, יכולות "החשיבה" על בסיס CPG/NP מוגבלת בגודל הרשת הפסודוניורונית הזמינה, וכמות הקלט, אם יאפשרו לרובוטים האלה להתממשק אחד עם השני ולהרחיב את הרשת האינדיבידואלית של כל אחד, זה אשכרה skynet...

פורסם

דובי, ניראה לי שראית יותר מידי פעמים שליחות קטלנית. :xyxthumbs:

"הרשת הפסודוניורונית הזמינה" חחח... שתיהיה בריא אתה וההנפצות שלך....

פורסם

דובי, ניראה לי שראית יותר מידי פעמים שליחות קטלנית. :xyxthumbs:

"הרשת הפסודוניורונית הזמינה" חחח... שתיהיה בריא אתה וההנפצות שלך....

אתה חושב שאני צוחק?

http://en.wikipedia.org/wiki/Central_pattern_generator

כל הרובוטים החדשים היום מבוססים על מעגלי CPG/NP שהם העתק של המערכת הניורולוגית הנמוכה בבעלי חוליות\המערכת הניורלוגית העיקרית של יצורים כמו תולעים... כאשר רוב הפעולות שלהם מבוססות על המעגלים האלה, בצורת למידה, אף אחד לא לימד אותם ללכת, לא מעבר לרמה הבסיסית, המעגלים בנויים ככה שהם לומדים ומטייבים את התנועה שהם בסופו של דבר מכוללים כל פעם...

פורסם

מזכיר לי את זה: http://www.ted.com/talks/lang/eng/torsten_reil_studies_biology_to_make_animation.html

הסרטון דיי מצחיק בגלל ההתעללות בבובות וירטואליות (מתחיל בערך באמצע הסרטון) אבל בעיקרון הרעיון הוא להשתמש ברשתות ניורונים מלאכותיות כדי ליצור בובה וירטואלית (עם אנטומיה דומה לזה של אדם אם לא זהה, אני כבר לא זוכר) שמסוגלת לעמוד, ללכת כמו שצריך, לעבור מכשולים, להגן על עצמה בנפילה (עם הידיים) ועוד

אני חייב להודות שכשראיתי את הסרטון קיוויתי שהבובה הזאת תקום ותחנוק את הבחור מול המחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים