פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים שלום אז לאחר שהצלחתי להתגבר על הבעיה הקודמת שהPS3 לא זיהה את הכונן נתקלתי בבעיה חדשהאת העניין של הזיהוי הצלחתי לפתור ע"י חיבור הPS3 דרך מפצל USB 2.0 לכונן קשיח וסוף סוף זוהה הכונן הבעיה שלי כרגע היא כשאר אני מקרים סרטים מהכונן הסרט קופא יש ירידה די דרסטית של פריימים השאלה האם זה נגרם בגלל המפצל USB ?או שיש בעיה במערכת קבצים ולכן האיטיות ? הכונן כמובן מפורמט לFAT32 דרך תוכנת ACRONIS של WDתודה לכל העוזרים
פורסם 2010 באוקטובר 3015 שנים Acronis היא חברה בפני עצמה ואינה שייכת ל-WD.כשהכונן לא היה מזוהה האם השתמשת בכבל ה-USB 3.0 שהגיע עם ה-My Book 3.0?
פורסם 2010 באוקטובר 3015 שנים מחבר כן גם איתו וגם עם כבל USB 2.0 למיקרו B שהשגתי אבל עדיין לא היה מזוהה רק עם המפצל + כבל (אחד משניהם לא משנה איזה ) הקונסולה מזהה אותו
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים נסה לשלוח מייל לתמיכה של WD לגבי הבעיה הזאת- ייתכן(\סביר) שהם נתקלו בה ויציעו פתרון כלשהו, אולי עדכון Firmware.בד"כ הם מגיבים תוך כמה שעות.http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/ask.php
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים מחבר שלחתי הודעות גם לWD וגם לסוני לשניהם אין מושג (והנציג מWD אף טוען שאצלו זה עובד למרות שמצאתי מספר אנשים באינטרנט שנתקלו באותה בעייה ) התמיכה שלהם היא פשוט בדיחה הנציג שלח לי תשובה של לנסות לפרמט בתוכנה אחרת הסברתי לו שהקונסולה מזהה את הכונן אבל רק כאשר יש את המפצל USB בין הקונסולה לכבל אז אין פה שום ספק שאת הפירמוט וכל מה שמתלווה עשיתי בסדר אבל משום מה הכונן מזוהה רק דרך המפצל והוא עובד לאט למרות שמדובר במפצל USB 2.0 ובכונן שתומך USB 3.0 ואמור להיות מהיר במיוחד כשאני מקרין סרטים התמונה נתקעת כל כמה שניות עריכה:לא מאמין מצאתי את הפתרוןאחרי שהפכתי את האינטרנט אומנם הכונן עדיין מזוהה רק דרך מפצל USB אבל הבעיה של האיטיות נעלמה מסתבר שהנוכל שמכר לי את המפצל USB בEBAY מכר לי מפצל USB 1.1 ורשם שזה שתיים קניתי מפצל אחר והכל עובדאני פשוט בשמיים אחרי 3 שבועות של חיפושים נגמרה הסאגה הכל עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.